Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika181818

Chłopak mnie zdradził... Jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Weronika181818

Część ! Przychodzę na to forum bo mam do was pytanie. Na początek powiem że mam 18 lat i jestem w 6 miesiącu ciąży. Mój chłopak jest ze mną już ponad rok, co do ciąży to od zawsze się zabezpieczaliśmy ale któregoś razu prezerwatywa musiała pęknąć albo musieliśmy się zapomnieć . On ma 26 lat kiedy powiedziałam mu o ciąży zaakceptował to ale nie cieszył się szczególnie w przeciwieństwie do mnie. Był lekki strach ale dogadaliśmy się że przeprowadzę się do niego i on mi pomoże . Wszystko było ok aż do ostatnich dwóch miesięcy. Coś zaczęło być nie tak, zaczął wracać później z pracy (gdzie normalnie było to koło 18 to teraz 21-22) tłumaczenia typu musiałem zostać bo był duży ruch (jest kierownikiem w restauracji) to były tłumaczenie na codzien . Przestaliśmy razem spać nie rozmawialiśmy . Tydzień temu nie wytrzymałam zapytałam czy ma kogoś, przyznał się . Wiem że ona ma 30 lat , i ma już 6 letnią córkę . Nie wiem skąd się znają ale argument którego użył jest dla mnie bzdurą, powiedział "nie nadaje się na ojca"... Poszedł do starszej baby z dzieckiem ? Nie rozumiem dlaczego woli być z obym dzieckiem niż patrzeć jak dorasta jego własne.

Gość gość
Masz 18 lat nie powinnaś w takim wieku uprawiać sexu. Będziesz od niego miała alimenty i będziesz na utrzymaniu matki spokojnie po porodzie znajdziesz kolejnego faceta i urodzisz kolejne dziecxko a potem kolejne jak dobrze pojdzie to do 25 lat z 3 dzieci będziesz miec . ja jak miałam 18 lat to w the sims grałam i o seksie nie myślkałam

Gość gość
Wspolczuje. Tez wpadlam i chyba sie zabije. Dostaniesz alimenty albo kase na samotna matke. No coz niech ci rodzina pomaga. Dasz rade.

Gość gość
Masz 18 lat i już sypiasz z Chłopakiem. Ja mam 17 lat mam chłopaka i nie myślimy jeszcze o sypianiu ze sobą. Twój związek z tym chłopakiem od samego początku polegał tylko na sypianiu nie na miłości. Po prostu byłaś dla niego łatwą szybką laską. On Cie nie kochał.

Gość gość
17 lat? A skad wiesz co bedzie za rok? Moze i ty polecisz nie badz taka pewna

Gość gość
Tak bywa. Porozmawiaj z rodzicami. A twój były nigdy Cię nie kochał zależało mu tylko na seksie... Byłaś latwa i tyle. będziesz przynajmniej młodą mamą. Skończ szkołe zdobadz jakiś zawód. Dziecko to cud .

Gość gość
Ja mam inne zasady moralne i z seksem poczekam do ślubu.

Gość Weronika181818
Wyobraźcie sobie że ta kobieta przyszła do domu mojego już byłego chłopaka (do soboty jeszcze tu mieszkam) i zaczęła przenosić moje rzeczy z szafy do worków foliowych a swoje pochowała ... Zaczęłam się z nią o to kłócić, nie rozumiem jakim prawem przychodzi do domu w którym jeszcze mieszkam ? Przy okazji dokładnie opowiedziała mi o tym że jej dziecko jest ważniejsze od naszego wspólnego i mam zwolnić pokój dla dziecka który zaczęłam urządzać . Nawet nie wiecie jak się teraz czuję.:(

Gość gość
Szkoda, ze trafilas na kogos takiego. Sama widzisz, ze to nie jest dobry czlowiek.

Gość gość
jeszcze go mam nadzieje kopniesz w d**e jak sie w nim obudzi instynkt, ze przeciez jest tatusiem

Gość gość
Wiem jak się czujesz ja trafiłam na podobną suke. Nie wierzyłam że tacy ludzie istnieją dopóki nie przekonałam się na wlasnej skórze. Olej ich urodz dziecko podaj go o alimenty a jak nie będzie płacił to naślij na niego komornika. Kiedyś skończy się poezja a zacznie proza życia i zobaczymy jak długo potrwa u nich sielanka. Nie zmuszaj go do opieki nad dzieckiem bo zszargasz sobie nerwy. Dziecko podrośnie samo go oceni a Ty wychowuj je jak najlepiej dla siebie. To Ci się kiedyś zwróci. To on jest przegrany będzie wychowywał nie swoje dziecko zamiast swoje. Dlatego przypuszczalnie ta sielanka nie potrwa tam długo.

Gość gość
To chyba jakieś prowo

Gość gość
Niestety, That'S Life. Autorko, pamietaj ucz sie. Na sobie zawsze mozesz polegac, na dziadach rzadko.

Gość Weronika181818
Dziękuję wam za odpowiedzi . Jestem załamana i w sumie nie wiem co zrobię dalej, jak pomyślę sobie że on teraz śpi z nią w jednym łóżku to robi mi się nie dobrze.

Gość gość
Jejkus współczuję naprawdę:( Ja też mam skomplikowaną sytuację ale jestem o wiele starsza od Ciebie mój narzeczony chce bym usunęła kategorycznie ciążę:( 2 miesiąc, tragedia , w poniedziałek mam jechać z nim po tabletki i chyba tak będzie lepiej :( po co mam rodzic dziecko takiego gnoja :( tak bardzo chciałabym z tej ciazy się cieszyć a on zburzył wszystko , odchodzę i odejdę albo z dzieckiem albo bez niego :(

Gość gość
Do Pani wyzej. Zdevyduj sama, nie licz sie ze zdaniem kogos takiego.

Gość gość
00.47 i opierasz się na zdaniu idioty? Jeśli chcesz się cieszyć ciążą to rób to. Skoro jesteś starsza zapewne już masz jakiś zawód, pracę. Nie wiem, jak można robić to czego kretyn chce, skoro wiesz, że to kretyn? Zastanów się dziewczyno. Moja mama została nagle wdową mając 24 lata, ja miałam wtedy 4 lata, a siostra rok. Bardzo pomagali nam babcia z dziadziusiem, ale da się. Teraz już jesteśmy dorosłe, mama ma dobrą pracę i nigdy ponownie za mąż nie wyszła. Wiem, że gdyby coś się stało, gdyby nagle mój mąż powiedział, że odchodzi do innej ja dam sobie radę. Nigdy nie podjęłabym decyzji o aborcji tylko dlatego, że tatuś kretyn tego chce. Nigdy.

Gość Weronika181818
Współczuję pani 00:47 :( Ja na szczęście jestem już w 6 miesiącu i nie mogę usunąć, ale wiem że jeśli byłby to np. 2 miesiąc to ona byłaby szczęśliwa że mogłaby się pozbyć naszego dziecka . Wiecie to jest typ takiej typowej naciągaczki, na codzien praca w sklepie na kasie, wynajmuje mieszkanie i szuka kogoś kogo może naciągnąć na trudna sytuację i dziecko . Słyszałam też że księżniczka zażyczyła sobie auto i zameldowania u niego w domu ... Wiem jak to może się skończyć, ożenią się , rok - dwa mniej i rozwód potem będzie trzeba wszystko podzielić i on straci połowę tego na co codziennie pracuję. Chciałabym przemówić mu do rozsądku i pokazać że jej na nim wcale tak bardzo nie zależy. Mimo to że mnie zdradził to mi i tak na nim jeszcze zależy i wiem że nie zasługuje żeby jakaś cwaniara go oszukiwała.

Gość gość
Powiem ci, ze ja trafilam na podobna k****. Poznalam faceta bylismy sporo czasu. Ciagle ciagnela sie za nami jego byla. No non stop. Nie wiedzialam o co chodzi. Zaszlam w ciaze. Nawet gdy bylam w szpitalu przyprowadzil ja do mojego mieszkania, bo u nas to on wprowadzil sie do mnie. Znalazlam jej wlos po powrocie do domu. Dziwne podchody. Pracowala na kasie gdy bylismy w supermarkiecie zaczepiala go i prosila o spotkanie on sie zgodzil. Teraz wiem, ze ludzie naprawde sa okropni. Swinie i tyle. Ona tez ma dziecko i meza ale totalny brak szacunku do niego. Jednoczesnie byla z dwoma facetamo. Podejrzewam ze do dzis sie w to bawi.

Gość Weronika181818
Współczuję ci, ja zaczynam się pakować i jest mi ciężko z myślą że wyprowadzam się od faceta którego tak na prawdę jeszcze kocham i urodzę jego dziecko :/ Dobija mnie to że w szafie są już szmaty tej jędzy... Ale pociesza mnie to że jutro idę na USG i dowiem się płeć maluszka. Dobranoc wszystkim;)

Gość gość
,,Chciałabym przemówić mu do rozsądku i pokazać że jej na nim wcale tak bardzo nie zależy. Mimo to że mnie zdradził to mi i tak na nim jeszcze zależy i wiem że nie zasługuje żeby jakaś cwaniara go oszukiwała. " - nie nie nie :) odpusc sobie, mysl tylko o sobie i dziecku. jakiekolwiek dobre checi z Twojej strony bea przez niego zle zrozumiane i wziete za akt desperacji. z czasem i tak wszystko wyjdzie :)

Gość gość
Gratulacje z powodu dzieciaczka, będziesz młoda mama.... wszystkiego dobrego autorko

Gość gość
Powiem tak, powinnaś walczyć o tego faceta . O wasze dziecko i wspólna przyszłość . Tamta idiotka ściągnęła go pewnie dojrzałością . Faceci wbrew wszystkiemu lubią mieć silne i stanowcze kobiety, a ty jesteś młodziutka i pewnie byłaś nie śmiała i grzeczna (mówię też o łóżku). Wiem (niestety z autopsji) że faceci lubią ostą zabawę nawet po pracy. A że twój w miarę młody jeszcze to ma ochotę . Ty zaszłaś w ciąży i znalazł sobie inną (poerwszalebsza) żeby móc dalej się bawić. Nawet jeśli kocha tamtą to wiedz że ty możesz być dla niego ważna.

Gość gość
ja bym go nie wziela. fuj.

Gość gość
co to znaczy ostra zabawa?

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna facetowi tak wlazić w d**e jak gosc 18:29.

Gość gość
Współczuję rodzicom takich siks - córka pełnoletnia, liczyli, że się niedługo usamodzielni, a ta im się zwali z powrotem na głowę i to z dzieckiem... I będą utrzymywali darmozjada z dzieciakiem jeszcze x lat...