Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pultasek38

11 czerwca 2017 start

Polecane posty

Gość Pultasek38

Witam. Na początku dodam iż mam 38 lat, 171cm wzrostu, ważę 95 kilo. Jestem mamą 2 dzieci. Jutro dzień zero. Zamierzam od jutra sprawdzić, przetestować 3 tygodnie jedzenia tylko owoców i warzyw. Do tego 3 litry wody dziennie. Jako że zaczął sie świetny sezon owocowy ( truskawki morele itd ). Jest 23:30 10 czerwca waga 95 kilo. Od jutra bede sie ważyć codziennie o 19:00. Fajnie jakby się znalazły osoby które chcą mi potowarzyszyć:)

Gość Pultasek38
To jeszcze Ja. Wiem, że niebawem napadną mnie hejty że stara głupia że gruba że zła metoda. Dodam- celem niekoniecznie jest schudnięcie, ale sprawdzenie przy obfitosci "owoców i warzyw lata" jak oczyści się i zregeneruje mój organizm. Dzień ostatni to 30 czerwca włącznie.

Gość gość
3 l wody + owoce z woda, to za duzo, 2-2,5 l wystarcza! Jedz jajka pod kazda postacia, szczegolnie bialko jajka to dobre zrodlo bialka. Migdaly, orzechy, kurczak bez skory i tluszczu. Jedz warzywa bogate w wapn. Aga w Ameryce prowadzi dobry vlog weganski na youtubie.

Gość gość
Sorry, przeoczylam, ze to na krotki okres czasu. Owoce maja b. duzo cukru, lepsza wydaje mi sie dieta Hollywoodzka z bialkiem a bez cukru owocow.

Gość Pultasek38
Kurcze ledwo co wstałam a już chce mi się żreć:( jakaś buła z serem czy kiełbachą. Ostatecznie zjadłam 2 brzoskwinie. Masz rację. Faktycznie wody wystarczy ciut mniej. Dziś ma być bardzo ciepło i bezchmurnie. Wybywam z dzieciaczkami nad jezioro z duuuża ilością wody za to bez chipsów paloszkow etc:) Po drodze kupię truskawki. U nas za koszyk 2 kilo już tylko 10 zł. Kurczaczek bedzie ale dla dzieci tylko dziś na obiad. Lece! Udanego dzionka:)