Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie teraz dekoloryzuja włosy robią się na blondynki

Polecane posty

Gość gość

Czy na prawdę każdemu to pasuje? Te które mają ciemne brązy po czarne chodzą teraz w kolorze jajecznicy bo wszystkie wiemy jak wygląda kolor po ściągnięciu z ciemnego. Ale czy to faktycznie odmładza i każdej pasuje robienie się na blond?

Gość gość
Obrzydliwe. Pomarancze i zolcie. Naprawde nie kazdemu ten blond pasuje. No narazie maja tylko sraki na glowie.

Gość gość
Wszystkie? o to ciekawe

Gość gość
W moim otoczeniu wszystkie chodzą w naturalnych odcieniach swoich włosów. Nie ma już tlenionych oraz z żółtymi włosami. Tak samo jak nie ma już czerni.

Gość gość
Ja rozjasniam wlosy na lato, bo nie grzeje tak w sloncu ;p

Gość gośćhahahah
Ha Ha Ha Ha :D

Gość gość
ponieważ droga autorko.....mężczyźni wolą blondynki jak śpiewała...dawno temu taka jedna uznana za naj piękniejszą kobietę świata....i cóż, była tlenioną blond ;D

Gość gość
Dla mnie porazka jak mozna tak rozjasniac, ze robia sobie niektore na platyne, wrecz biale wlosy maja... ile tego towaru trzeba nalozyc na wlos zeby miec bialy...?

Gość gość
Ja mam swoje jasny blond i chętnie sobie przyciemnie

Gość gość
A ja odwrotnie, miałam całe życie blond włosy a teraz postanowiłam zmienić na jasny brąz i bardzo dobrze się z tym czuje a wcześniej się zarzekałam, że nigdy blondu nie porzuce.

Gość gość
Te sztuczne blondi "ecru" :P plus krucze czarnule to raczej rewiry remiz w sobotnie wieczory , podłych klubów, zawodówek i placów zabaw gdzie wysiadują bezrobotne mamuśki ...:D

Gość gość
Nie zauważyłam nic takiego, może na wsiach lub w Polsce B tak robią. Prawdą jest, co ktoś napisał, że teraz jest moda na naturalnie wyglądający kolor włosów. Sama przez lata farbowałam włosy na czarno, teraz zeszłam do średniego brązu i bardzo ładnie to wygląda. Jak blondy, to widzę na ulicy raczej pszeniczne, ciepłe odcienie, a nie platynę.