Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony69

POMOCY

Polecane posty

Gość Zagubiony69

Drogie Panie, Piszę z wielki problemem nie dającym mi spać po nocach ( zimne poty, koszmary ). Straciłem wszelką nadzieję. Dlatego proszę o pomoc tu gdyż tak nisko upadłem. Chodzi o pożycie. Moja TŻ nie pozwala mi spędza dni między jej nogami o czym marzę. Jestem maniakalnym fetyszystą jeśli chodzi o seks oralny. Dziwne jest to, że moja tż sama nie ma z tym problemu jeśli ona ma to robić ( jest ogólnie nieziemsko więc dziwna sprawa) . Gdy ja chcę jej się odwdzięczyć lub zainicjować fellatio to ona zaciska biodra tak, że nie mogę oddychać i odciąga mnie od łechtaczki, którą pragnę pieścić, całować, lizać i stymulować. Bardzo mnie to martwi, ponieważ chciałbym robić jej wszystko co potrafię a ona mi ta to nie pozwala. Proszę nie pisać, że nie preferuje tego typu pieszczot, bo tak nie jest tylko ma jakieś dziwne blokady z którymi nie mogę sobie poradzić. Parę razy pozwoliła mi na to i zwijała się z rozkoszy krzycząc moje imię (nieskromnie przyznając uważa mnie za boga seksu). Ale w stosunku do ilości zbliżeń intymnych do których dochodzi wiele razy dziennie jest to niczym. Gdy z nią rozmawiam i pytam ona odpowiada, że sama nie wie (tak, bardzo dużo rozmawiamy o seksie tym bardzie). Jeszcze raz proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Zdesperowany

Gość gość
Pewnie lesba :)

Gość gośćiowaona
A tam zaraz lesba. Nie wiem czemu tak jest ale raczej nie dlatego, że lesba. Tak na marginesie, ech mieć takiego Pana miedzy udami....marzenie ;)

Gość gość
Brakuje Tobie takiego?

Gość rafikkkk
ja medzy jej nogami to moge 24h/dobe. Moze priv?

Gość gośćiowaona
Oj bardzo, bardzo brakuje ;) 11.20, spokojnie z tym privem. Wracaj między jej nogi :P

Gość gość
gdybys jednak miala ochote na dluzsza znajomosc, flirt i dotyczy to bycia miedzy Twoimi nogami to ponawiam propozycje. Zawsze mozesz przestac pisac a ja zostawic amila :-)

Gość gość
A dojrzałą kobietą jesteś z doświadczeniem?

Gość gośćiowaona
Dzięki bardzo ale nie skorzystam :) To, że mi czegoś brakuje nie oznacza, że rzucę się jak desperatka na priv ;) Napisalam tylko, że zazdroszczę tak pozytywnie takiego Pana. Nie bierzcie tego do siebie ;)

Gość Zagubiony69
Bardzo proszę o pomoc, nie dostałem żadnej odpowiedzi.