Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość258

Przeprwoadzka

Polecane posty

Gość gość258

Hej mam ogromny problem. Jestem z chłopakiem ponad rok i on dostrał propozycje pracy w mieście oddalonym ok 400km. Chce abym przeprowadziła się z nim. Inaczej mielbyśmy problem ze spotykaniem się. Problem jest taki, że ja chodzę do 3 klasy technkum, a matura dopiero za rok. Trudna decyzja, bo nie chce zostać tutaj bez niego, a z drugej strony nie wiem czy sobie poradzę. Wszytsko nowe, troche boje sę takich rzeczy. Czy wy kiedyś przeprowadzalśce się w trakcie szkoły? jake są wasze odczucia....

Gość gość
taki szczeniak a chce sie za facetem przeprowadzac? skad wiesz, ze za 2miesiace mieszkania razem sie nie rozstaniecie i co? po 2 miesiacach szkoly wrocisz do mamuski z podkulonym ogonem?

Gość gość
ale co chcesz zmienić technikum czy porzucić szkołę 1. mogą się przedmioty nie zgadzać będziesz mieć problemy 2. nie jest tego wart

Gość gość258
chce kontynuować szkołe nie wiem, czy taki szczeniak. 19 lat mam

Gość gość
czyli szczeniak. zycia nie znasz Sama piszesz, że sie boisz nowych rzeczy. a za wielką dorosłą się uznajesz? :o

Gość gość258
a kto się nie boi? nie znam osoby, która bez zastanowienia zmienna życie o 180 stopni, czy ma 5 lat, 30 czy 70 :)

Gość gość
np ja sie nie boje. Mam prace, stabilną sytuacje zyciową wiec tak mała zmiana nie robi na mnie wrazenia i nie zaważy na moim zyciu. Tobie moze sie zawalić wszystko, od szkoły przez opinie u znajomych przez odwrócenie sie rodziny po brak domu. Działasz impulsywnie , pod wpływem chwili jak zbuntowany 12 latek. Nie przetrwa zwiazek to znaczy, zer nie był tego warty. Moj narzeczony rok na mnie czekał jak miałam praktyki w Japonii.

Gość gość
Rzuc szkole i idz do pracy - no bo kto bedzie cie utrzymywal skoro jestes taka dorosla!