Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kelnerka w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy z kolegami na obiedzie w takim barze z ogródkiem na zewnątrz. Przyznam ze byłem zaskoczony jak zobaczyłem że obsluguje tu kelnerka ktora, na oko, jest w ciąży. I to pewnie tak już w 6-7 m-cu. Taki brzuszek okrągły dość spory, a sama poza tym wcale nie za gruba, raczej szczupła laska, więc to chyba ciąża. Cały czas odkąd przyszliśmy obsługuje sama, a ruch jest dość spory. Zastanawiam się, czy powinno się coś powiedzieć, zgłosić szefowi, ale jak żeby jej nie zaszkodzili. Widać, że dziewczyna się męczy, krzyżuje nogi, jak stoi to kręci ósemki pupą, nawet przed chwilą przykucnęła na kolanie niosąc nasze talerze.

Gość gość
Skoro chce pracować, to niech pracuje. Co w tym złego ? Grunt że ma pracę.

Gość gość
to chyba dobrze że pracuje? inne pałaczą że przez ciąże je dyskryminują i wywalają z pracy. pewnie jest rada że pracuje i wdzięczna szefowi

Gość gość
no ale nie ma więcej kelnerek, ani kelnerów, ona tak sama kursuje. A talerze z daniami podaje jej z okienka mężczyzna, w kuchni też jakiś facet. Może jej niezręcznie bez żadnej koleżanki, nie wiem. Żal nam jej.

Gość gość
Z czasem jak tam byliśmy to coraz częściej robiła sobie postoje w trakcie chodzenia i przykucała na kolanie, a jak stała przy stolikach i zbierała zamówienia to krzyżowała nogi i kręciła pupą

Gość gość
kurde.. meczy sie dziewczyna.. ja bym podpytala.. taki ruch tu, a pani sama? moze sie poskarzy.. w ogole, fajnie, ze sie interesujecie..

Gość gość
Podpytać, z nawet pogadać z szefem. Moze sie meczy biedna, bo jej szef grozi ze zwolni a oczywiście nie moze.

Gość gość
może miała okres a nie miała czasu do wc

Gość gość
Ciąża to nie choroba i nie każda jojczy że umiera, są takie co dobrze ciąże znoszą i chcą być aktywne fizycznie. Więc zajmijcie sie swoim jedzeniem i piciem, a nie donoszeniem i wtykaniem nosa w nie swoje sprawy.

Gość gość
Czy Ty nie rozumiesz, ze oni widza, ze sie kobieta meczy?? Przysiada i kreci tylkiem. To juz zaawansowana ciaza, kregoslup boli.. I w dodatku, ona jest sama..

Gość gość
A poza tym, nie sami ignoranci na tym swiecie.. Niektorych interesuje krzywda innych ludzi..

Gość gość
a co to ma do rzeczy że sama?