Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2017 No to kobitki zapodajcie swoje sposoby domowe na dywan, który został ubrudzony! Mnie to strasznie drażni a teraz mój ukochany wielki Shaggy w salonie wygląda strasznie..wszystko za sprawą wczorajszej domówki połączonej z oglądaniem meczu, którą zorganizował mój mąż dla swoich kolegów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2017 jak to Shaggy to krzyżyk na drogę domowymi sposobami :D od razu bym wzięła go do jakiejś pralni chemicznej np. kliniki dywanów gdzie bardzo skutecznie piorą dywany. Tania usługa a dywan wróci jak nowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2017 Ta klinika dywanów bardzo skutecznie pierze takie dywany. Sama kiedyś byłam w szoku efektu końcowego bo oddawałam zniszczony dywan do którego mam ogromny sentyment i mi go do nowości doprowadzili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2018 Ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad tym Shaggy - jest dość ciężki w utrzymaniu (zresztą sama tego teraz doświadczasz). Jest wiele innych dywanów które sprawdzą się idealnie w salonie. Sprawdź sobie dywany w sklepie internetowym Dywany Witek. Mają tam wiele ciekawych propozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina654 0 Napisano Lipiec 29, 2022 Polecam: 7kd.pl/180-kamel Te dywany można prać na mokro samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach