Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to źle, gdy mężczyzna wygląda zbyt młodo jak na swój wiek ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć Tak jak w temacie. Czy to źle, gdy wygląda się zbyt młodo jak na swój wiek ? Jestem przez to bardzo nieatrakcyjny dla płci przeciwnej ? Mam 20 lat, często słyszę od kolegów że wyglądam jak 15 latek (co mnie irytuje), a raz nawet że jak 13 latek (tu już się trochę ur*******m). Przez to wszystko mam wrażenie, że nikt nie chce mnie traktować poważnie poza osobami które mnie już znają i z którymi się przyjaźnie. Czuje się żałośnie gdy kasjerka w "X" sklepie pyta się czy jest dowodzik... Przez całe liceum byłem dosyć nieśmiały wobec dziewczyn. Teraz się zmieniłem, bardziej dojrzałem, mam więcej odwagi i nie wstydze się podejść porozmawiać. Słysze czasem nawet komplementy, że jestem "fajny" bo "wyluzowany, zabawny, inteligentny". Z drugiej strony słysze, że wyglądam "bardzo młodo" i już nie wiem co o tym myśleć... to źle czy dobrze ? Wiem, że są dziewczyny którym się podobam bo mówią to wprost, ale czy one nie należą do mniejszości ?Jak to w końcu jest :/ ?

Gość gość
Zaznaczam, że mówię tu tylko o twarzy.

Gość gość
z wiekiem taki gowniarzowaty wyglad bedzie atutem

Gość gość
"z wiekiem taki gówniarzowaty wygląd będzie atutem" Czyli mam być bez żadnej dziewczyny, aż osiągnę "wiek" w którym to będzie atut ? Dzięki za pocieszenie...