Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poskromić męża?

Polecane posty

Gość gość

Facet, który ma przerost formy nad treścią, nikogo nie szanuje, wszyscy są wg niego debilami, posiada cechy psychopaty, na zewnątrz druga twarz, jest drobnym złodziejaszkiem, zawzięty i uparty

Gość gość
Wiele osób o tym wie, jednak nikt nie ma odwagi powiedzieć jemu wprost.

Gość gość
Przed ślubem też się tak zachował ?

Gość gość
gość dziś Wręcz odwrotnie. Gdybym ja to wiedziała przed ślubem...ślubu na pewno by nie było. Nie chciałabym nawet go znać.

Gość gość
Za dobra jesteś do niego . Zrób tak nie odzywają się do niego tak z dwa dni , nic mu nie rób obiadu prania kompletne zero po dwóch dnia powiedz mu że myślisz o rozwodzie zobaczysz że będzie jak aniołek jak się przekona przez te dwa dni ile robiła do niego jak będzie sam wszystko musiał zrobić .

Gość gość
W ten sposób mozna podejść do normalnego człowieka, a mąz jest niereformowalny. On potrafi obrazić się nawet na miesiąc i nie odzywać do mnie. Wszystkich i wszystko ma za nic.

Gość gość
To po co z nim siedzisz? Bo nie chce ci sie isc do pracy a on placi rachunki?

Gość gość
A macie dzieci ?

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego jeszcze go nie rzucilas. Jestes jakas masochistka, ze nadal sie udreczasz, zyjac z takim czlowiekiem?

Gość gość
a po co poskramiać takie g.... normalna kobieta by się rozwiodła a nie siedziała z kimś takim. Fujarę ma kolana, czy językiem potrafi sznurowadła wiązać, że z nim siedzisz?

Gość gość
Nie jestemy młodym małżeństwem, za późno na rozwód. Nie jestem na jego utrzymaniu

Gość gość
Rozumiem Cię bo byłam z kimś takim 2 lata i dziś nadszedł koniec. Nie wytrzymałam i muszę poszukać innego bo my się już klocimy codziennie praktycznie plus ja go wyzywam bo nie liczy się ze mną, rzadzi, pieniądze idą na piwo papierosy i niego a dla mnie nie ma nawet na basen czy kino a ostatnio kazał mi zwrócić pieniądze za papierosy i paliwo gdzie mnie z córką podwiozl do dentysty

Gość gość
jak za późno to się męcz jeszcze ze 30 lat aż umrze któreś z was i bedzie spokój

Gość gość
gość dziś Chwała ci za odwagę. W przeciwnym razie zmarnujesz całe zycie, a nie tylko 2 lata.

Gość gość
I uwierz mi nie wiem co mam ze sobą zrobić bo wyje z bólu a wiesz co on robi? Jest w parku pije piwko i usmiecha się do wszystkich jak zawsze. Zaklamany złośliwy człowiek którego żałuję że poznałam bo zniszczył mi życie poczucie wartości odebral uśmiech

Gość gość
gość dziś Znam takie akcje. Nie wymagaj od takiego faceta, aby przeżywał rozstanie. Psychopata będzie żerował na twojej krzywdzie czy smutku. Nie poddawaj się, walcz o siebie, a nie o takie zycie, jak opisałaś.

Gość gość
19.39 dziękuję. Tyle że to boli jak diabli. Niedziela piękny dzień a ja sama przesiedzialam przeplakalam bo wiem że kwestia czasu i zaraz znajdzie kolejną która się nabierze na uśmiech i kwiaty które dostawałam na początku a ja jestem sama jak palec bo minie nie wiem ile czasu kiedy znów będę się uśmiechać

Gość gość
gość dziś Nie wątpię, że boli. Pamiętaj jednak, nie nie ma takiego faceta, dla którego warto tracić łzy. A niech idzie w diabły i uszczęsliwi tak inną jak ciebie. Nie ma chyba czego zazdrościć. Popłacz i otrząśnij się.

Gość gość
Ja nie rozumiem jak można nie poznać sie nawet na psychopacie. Wystarczy jak facet sie uśmiecha i kwiaty przynosi ? Żadnych sygnałów ostrzegawczych. No kuźwa bez jaj.

Gość gość
20.13 sygnał ostrzegawczy pierwszy pojawił się po około pół roku gdy mi powiedział że chce mieć syna którego nie ochcimy i ja nie mam w tej kwestii nic do gadania i mogłam wtedy odejść ale myślałam że się zmieni

Gość gość
gość dziś O moja droga, nawet nie wiesz jak psychopata potrafi się ukrywać, aby tylko zdobyć ofiarę.

Gość gość
Nie wiem nad czym sie jeszcze zastanawiasz ? dlaczego nie odejdziesz od niego ? co znaczy " późno" na rozwód ? mam wrażenie że jakaś głupia jesteś. Jak ja miałabym takiego dziada to pozbyłabym się go. Wiem że to trudna decyzja ale za parę- paręnaście lat będziesz żałować że sobie życie z dziadem zmarnowałaś.

Gość gość
Jak poskromic to nie wiem bo takie buce najczęściej są niereformowalne. Ja bym zastosowała kop w d**e bez dowidzenia. Po co się męczyć skoro życie jest tylko jedno

Gość gość
Bo jak człowiek naprawdę kocha to ma nadzieję że się coś zmieni a nie od razu odchodzi

Gość gość
powiedziała ze za pozno czyli woli z nim być chce go poskromic