Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosna o inne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Jest mi samej z tym okropnie zle. Staram sie dbac o siebie, niby podobam sie facetom i uchodze za atrakcyjna, ale na widok jakiejs ladnej dziewczyny zaczynam sie z nia porownywac i wpadam w mega kompleksy. A juz totalnaglupota jest to, zr mysle, ze moj partner by sie za nia ogladal i wolalby ja, zamiast mnie... Na pewno wzielo sie to stad, ze za mlodu wszyscy faceci latali za moja owczesna przyjaciolka. Ja niestety bylan przy niej brzydkim kaczatkiem i dopiero z czasem, gdy troche schudlam zaczeli sie mna intetesowac. ale w mimo to dalej czuje sie ze soba zle i sie wciaz porownuje:( jak zyc?! jak wykorzenic ta chora zazdrosc?

Gość gość
Musisz popracować nad poczuciem wartości, wzmocnić się i przede wszystkim nie postrzegać siebie tylko przez pryzmat wyglądu.

Gość gość
Wyobraź sobie te dziewczyny za 20 lat jako stare brzydkie baby po ciazach... Poza tym one tez znudza sie ich chlopakom, taki kobiecy los

Gość gość
nie jest powiedziane, ze po ciazach kobieta nie bedzie juz kobieta, tylko 'baba'..

Gość gość
uppppp

Gość gość
Z jednej strony masz duże ego z drugiej duże kompleksy , ja tam jestem brzydka i jakoś żyje nie muszę konkurować z nikim a na pewnie nie z pustakami

Gość gość
nie mam duzego ego- nie uwazam sie absolutnie za pieknosc, tylko normalna, nie brzydka dziewczyne- az takich kompleksow nie mam, by sie za taka miec. z reszta- nie ma brzydkich kobiet i nikogo nie postrzegam w takich kategoriach. ze tak ujme 'zdrowe- podejscie do sprawy. ale na widok dziewczyn ladnych,z ladnym cialem zaczynam podupadac na psychicznym samopoczuciu

Gość gość
upupup

Gość gość
Wyobraź je sobie za 20-30 lat. Poogladaj zdjęcia dawnych pięknych aktorek hollywoodzkich, jakie się zrobiły brzydkie ropuchy na starość.. Uroda przemija. Ja bardziej zazdroszcze Einsteinowi, ten genialny umysl

Gość gość
ladne nie znaczy od razu glupie ;)

Gość gość
halooo

Gość gość
polecam filmy Anety Pawlikowskiej jak pokochac siebie :)

Gość gość
skads znam to uczucie ;/

Gość gość
halooo