Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie za czasami gdy bylam singlem, kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

mam 3 miesieczne dziecko, faceta na stale, mieszkamy razem, ogolnie to jest ok, kocham swoja coreczke, jest slodka, mam nie raz ochote ja zjesc:)) ale czuje ze moje zycie to taka "stagnacja" przy malym dziecku, nie mozemy narazie nigdzie dalej wyjechac, wczesniej jezdzilismy razem w gory, teraz trzeba bedzie szukac takich tras gdzie mozna isc z wozkiem, jak bylam sama to mialam ekipe znajomych bezdzietnych na wyjazdy, kolezanki tez bezdzietne, teraz jednyna kumpela o mnie pamieta, czuje sie bardziej samotnie teraz jako matka, czy ktos tez tak ma? czlowiek nigdy nie docenia tego co ma na dana chwile, bycie singlem tez jest super!

Gość gość
To jest normalne. Ale dziecko rosnie wszystko sie zmienia. Nie bedzie zawsze niemowlaczkiem. Bedzie taki moment ze bedzie Ci jej brakowalo, bo bedzie miala "swoje zajecia" . czas leci bardzo szybko. naprawde. nawet nie wiadomo kiedy z malych dzieci robia sie nastolatkowie i zaraz wybywaja na studia i ich nie ma. taka kolej rzeczy

Gość gość
dzieki za pocieszenie, teraz szukam nowych kolezanek-matek:)

Gość gość
masz jeszcze małe dziecko i stąd te myśli, będzie starsze odżyjesz i będziesz cieszyła się swoim szczęściem:)

Gość gość
jak moja corka miała kilka misięcy czułam się jak niewolnik, tęskniłam za dawnym życiem, teraz corka ma 6 lat, jest przecudownym kochanym dzieckiem, w życiu nie chciałabym być singlem i to jeszcze bezdzietnym, przyjdzie czas że zaczniesz cieszyć się macierzynstwem

Gość gość
Ja się cieszę macierzyństwem ale czesto czuję pustkę może gbybym obracala się w środowisku innych matek to byłoby inaczej

Gość gość
Poznasz i inne matki nawet nie bedziesz wiedziec kiedy wystarczy że będziesz chodzić na spacery to na pewno spotkasz mamę na spacerze zacznie się np od uśmiechu dzień dobry i później rozmowy o dzieciach i tak zapoznasz inne mamy później gdy córka podrośnie na placu zabaw już na pewno kogoś zapoznasz :-)

Gość gość
potem bedzie przedszkole, my w przedszkolu właśnie poznaliśmy kilka par z ktorymi spotykamy się do dziś:)