Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam inteligentnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Ależ nie krępuj się, zainteresowania to przeważnie nic złego.

Gość aut
Po czym to stwierdziles? Po tych kilku zdaniach napisanych w pośpiechu w środku nocy? Jeżeli tak szybko potrafisz ocenić człowieka to już wyobrażam sobie oku ludzi w swoim życiu skresliles.

Gość aut
Interesują mnie samoloty, wiem o nich chyba wszystko. Czuje więź z tą ogromną maszyną. Flightradar mam włączany zawsze w laptopie, a gdy słyszę samolot lub widzę, zawsze sprawdzam gdzie leci,skąd i z jaką prędkością. Mam to szczęście, że nad moim miejscem zamieszkania przebiega korytarz którym samoloty latają na bliski wschód, czasem też do Azji. Ten samolot który został zestrzelony na Ukrainie leciał dosłownie nade mną, też godziny wtedy sprawdziłam. Serce mi pękło gdy później usłyszałam o tej tragedii,bo ja wpatrywalam się w niego gdy był jeszcze w jednym kawałku. Samoloty to moja pasja, zainteresowanie to zbyt słabe słowo żeby określić to co czuje

Gość gość
Jak interesujesz się samolotami możesz przerobić zwykle radio kieszonkowe na pasmo lotnicze i posłuchać co gadają jak lecą blisko , Co powiesz o TU154

Gość aut
Serio ? Tego nie wiedziałam. Jeżeli chodzi o TU154 to uważam i to jest tylko moje zdanie, że piloci pod naciskiem swojego zwierzchnika zostali zmuszeni do londowania w warunkach w których ten samolot na TYM konkretnym lotnisku nie miał prawa wylądować. Lotnisko było nieprzygotowane. To był ciąg zdarzeń, które nałożone na siebie doprowadziły do tragedii. Według mnie, tam nie ma konkretnego winnego, kilka osób podjęło źle decyzje. A jak słyszę o zamachu to jest mi slabo

Gość aut
Lądowania*

Gość aut
Przepraszam za ten błąd, ale mój telefon szaleje dzisiaj

Gość gość
Mam radio kieszonkowe, i co dalej?

Gość gośćufo
jako obiektywny obserwator stwierdzam że kolesie na tym kanale sa beznadziejni , zadufani ego napompowane a ty aut wchodzisz w d**e takim dupkom popisy pawianów fascynujace

Gość gośćufo
ale jak nastroicie radio na ufo to nawet zmienie zdanie

Gość gość
Akurat jestem elektronikiem, na ufo tez można jak znajdziesz a dokładnie na gwiazdy i galaktyki, za pomocą anteny satelitarnej konwertera szumu różanego, to nie prosta przeróbka tunera satelitarnego analogowego.

Gość gość
a ty możesz zrobić dokładnie to samo ksiadz

Gość gość
to zamiast pisać na cafe otworz linie telefoniczna spowiedzi