Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę imprezować czy ...

Polecane posty

Gość gość

Mam się bać że ktoś coś powie?Tutaj widzę mało miłych ludzi,jedna osoba nawet stwierdziła że chcę się usprawiedliwiać i pewnie mam dużo na sumieniu :-/ Nie chodzi,mam ale nie dużo,chodzi o to czy mogę normalnie wychodzić z domu,mam lęki i się boję,boję się że ktoś oskarży mnie o dobrą zabawę i coś powie.Pomóżcie

Gość gość
wychodź,baw się i żyj ;)

Gość gość
Właśnie,taki problem że boję się iż ktoś coś powie na mój temat wtedy.Miałam problemy z kilkoma ludźmi,nie chcę ich spotkać.Nie wiem co mam robić.Mam 22 lata i wielką ochotę wyjść z domu na impreze,zapalić i napić się piwa ale boje się,że ktoś mnie oceni

Gość gość
Nie wiem co zrobiłaś ale jedyne rozwiązanie to zmienić konkretnie ubiór :) Tak żeby nie mogli zrozumieć że to Ty,a jak ktoś coś będzie mówił o przeszłości to powiedz ''A pamiętasz jak ...'' albo po prostu zacznij się śmiać i mówić '' Oj Zenek nic się nie zmieniłeś'' to działa :)

Gość gość
gość dziś Dzięki,ktoś ma jakieś rady jeszcze ?

Gość LeonidasIV
Udawaj że nie znasz,no chyba że na prawdę kogoś nie znasz to nie udawaj :) Ja bym miała wywalone,nie istotne co zrobiłaś bo każdy popełnia błędy,nawet te złe czy gorsze.Nie chodź po klubach dużo,najlepiej chodź na domówki,albo baw się z kilkoma osobami na domówce,nie polecam pić samemu chodź czasami można i nie szwędać się bo to też szczyt głupoty xd

Gość gość
jesteś dorosłą kobietą,młodą,lecz dorosłą już,rób to na co masz ochotę,ale nie trać w tym kontroli no może czasem tak ;) ale nie często i to ci wyjdzie na dobre :) ja mam 35 lat dwójkę dzieci i wspaniałego męża,też się wybawiłam i to dużo,trzeba potem znaleźć wyrozumiałego i normalnego faceta,a nie hipokrytę bo taki ci tylko wypomni i pójdzie dalej.Nie przejmuj się głupimi ludźmi,olewaj ich i odchodź,od miejsc gdzie oni przebywają,najlepiej nie myśl o tym,nie przyciągaj tego,tylko rób dobre uczynki,i też imprezuj a będzie dobrze.