Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprawka

Polecane posty

Gość gość

Hej. Moja siostra myśli że dam jej wszystkie ubrana i rzeczy po moim dziecku. Moj syn aktualnie ma 9 miesiecy a siostra dopiero bedzie rodzić. Myśli, że oddam jej wszystko, tylko że ja te wszystkie rzeczy sama kupowalam, niedługo bedziemy sie starac o drugdzie dziecko. Wkurza mnie to że ona myśli ze wszystko jej dam, a prace ma dobrą, dobrze zarabia i jej mąż też, stać ich żeby kupić sobie nowe. Nie chce wyjść później na jakąś skąpą, ale ona jest taka ze jak sie pozyczy od niej jakies pieniądze to co do grosza trzeba oddać, wszystko zapisuje, a jak ona od nas nie raz pożyczy na coś to się już machnie ręką i nie bierzemy. Dodam jeszcze że u nas mąż tylko pracuje. Nie wiem co mam robić teraz, bo ona bedzie myślała że jej dam wszystko. Niech też powydaje trochę pieniędzy, niech zobaczy co to jest...

Gość gość
No to nie masz wyboru, musisz jej powiedzieć w prost, że nie podarujesz jej tych rzecz bo chcecie mieć jeszcze jedno dziecko. Skoro siostra myśli, że jej wszystko dasz to wyprowadź ją z błędu i po problemie.

Gość gość
Ale was wychowali

Gość wiki B
Z jednej strony zgadzam się z Tobą, masz rację to faktycznie sporo kosztuje, ale z drugiej strony coś tam możesz jej dać, a resztę niech kup sobie sama. Możesz jej podpowiedzieć, gdzie kupić, ja chętnie podzielę się swoim namiarem na jagodowykot.pl gdzie sporo rzeczy kupuje dla swojej córeczki. Naprawdę warto mają bardzo ładne i w sumie nawet niedrogie rzeczy. Zresztą sama nawett możesz sobie zerknąć. Powiem Wam, że nawet z nimi udało się nam bez problemowo urzadzić pokoik. Wyszło ekstra.