Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Olaka1979

Terapeuta Andrzej Zborowski, Santocka, Szczecin, polecam.

Polecane posty

Go艣膰 Olaka1979

Andrzej Zborowski to wykwalifikowany i rzetelny psycholog i psychoterapeuta. Bardzo mi pom贸g艂. By艂am jego pacjentk膮 i wiem, 偶e zawsze mog臋 zwr贸ci膰 si臋 do niego o pomoc. To po prostu dobry cz艂owiek.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jeszcze niedawno by艂a ostra nagonka na niego na tym forum. 呕e oszust, 偶e podrywacz, 偶e szyderca... Oj ludzie... P艂ac膮 wam za te opinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze znajd膮 si臋 zadowoleni i rozczarowani. Tacy jeste艣my...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedni i drudzy konkretnie o nim. Nie widzialem innego terapeuty na tym forum. Oplacani jestescie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie odradzam!!! Cz艂owiek, kt贸ry nie bierze zupe艂nie 偶adnej odpowiedzialno艣ci za swoje prac臋. Nie stosuje si臋 do zasad etyki zawodowej psychologa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Andrzej ju偶 w 1996r.bardzo mi pomogl gdy pracowal na macznej w zdrojach jako poczatkujacy psycholog. gdyby nie on/jego pstawa i troska o cz艂owieka-napewno z oddzialu bym zwiala i ju偶 bylabym martwa od alkoholu. dziekuje Andrzeju i zdecydowanie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuje "nie r贸wno", tzn. raz potrafi bardzo si臋 stara膰, raz nie s艂ucha co si臋 do niego m贸wi. Na pocz膮tku by艂am zadowolona z terapii. Niestety od kilku miesi臋cy mam poczucie wywalania kasy na tego pana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰14
ja " porady" pana Andrzeja mam dok艂adnie w d.... Gadam z nim o polityce a on chce mnie przekona膰 na swoje " pogl膮dy" :D bardzo to dziecinne jak na psychologa a i 艣mieszne :D 艣miej臋 si臋 po ka偶dej wizycie z niego , on sam w pewnym momencie zacz膮艂 temat polityki i chcia艂 mnie " wyleczy膰 " z moich pogl膮d贸w :D natomiast jego s膮 najlepsze, jego katolicyzm jest najfajniejszy i jego osoba najlepsza- tylko wg niego :D Podsumowuj膮c- nigdy jeszcze si臋 tak nie bawi艂am :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie jak gdzie, ale w gabinecie terapeuty nikt nie powinien afiszowa膰 si臋 ze swoj膮 wiar膮. No... - chyba, 偶eby na drzwiach mia艂 napisane "psycholog katolicki". No, wtedy to rozumiem - omijam z daleka. :))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odradzam

Otrzyma艂em od tego pana wi臋cej krzywdy ni偶 pomocy. Odradzam.聽

Udost臋pnij ten post

Niestety musz臋 si臋 zgodzi膰 z wszystkimi negatywnymi opinii. Bardzo 偶a艂uj臋 podj臋cia terapii u tego Pana. Szkoda czasu i pieni臋dzy. Terapia (cho膰 w艂a艣ciwie ci臋偶ko nazwa膰 tak te spotkania) jedynie pogorszy艂a m贸j stan. R贸wnie偶 odradzam聽

Udost臋pnij ten post