Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ekipa remontowa Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doświadczenia z ekipami remontowymi? Oczywiście nie chodzi tutaj, zeby zaraz obrzucać kogoś błotem ale doradzić jaka ekipa jest dobra. Czy słyszał ktoś albo ma doświadczenie z firmą Złota Rączka z Warszawy bo dobre opinie o nich krążą.

Gość gość
Nie ma się co dziwić, że krążą o nich dobre opinie, bo rzeczywiście są dobrzy w swoim fachu.

Gość gość
Złota Rączka to prawdziwi fachowcy w dziedzinie remontów. Warto ich wybrać do remontu mieszkania bo to gwarancja dobrze wykonanej roboty.

Gość gość
k****, nie ośmieszaj się z tą żenującą "reklamą" :o naprawdę nie dociera, że zyskujesz odwrotny efekt? :o

Gość gość
Firma Złota Rączka bardzo szybko i sprawnie poradzi sobie niemal z każdym zadaniem, nawet w dziedzinie hydrauliki. Wielki plus dla nich za to, że są dostępni przez 7 dni tygodniu.

Gość gość
firma Złota Rączka bardzo sprawnie macha rączką produkując obfite wytryski

Gość gość
Też dużo dobrego słyszałam o Złotej Rączce.Dojeżdżają w każde miejsce e Warszawie, ale chyba i po za jej rejony też.

Gość gość
muszę sie pochwalić, że ostatnio znajoma mi poleciła bardzo dobrą firmę, która błyskawicznie zajęła się naprawianiem w łazience miski klozetowej, a dokładniej odsuwanie spłuczki na pewną odległość, bo była za blisko i klapa sama spadała. taka drobna usługa z zakresu hydrauliki. firma bardzo solidna i niezwykle tania jak na warunki warszawskie. dla zainteresowanych podaję link do nich. http://www.zlota-raczka24h.pl/

Gość gość
Również i ja tą firmę mogę polecić, bo u mnie kładli płytki na balkonie i wszystko było ok.

Gość gość
na złotąrączkę24h nie mogę narzekać, bo chłopaki bardzo dobrze założyli płytki w łazience na podłodze i ścianach do wysokości 2m bo tak chciałem. fugi kolorystycznie też do płytek są położone idealnie z milimetrową dokładnością. Musze się przyznać że z tak dokładnymi i sumiennymi fachowcami dawno nie miałem do czynienia. Mo zna brać ich w ciemno!

Gość gość
Dla mnie najlepszą firmą Warszawską są chłopcy z partacze24. zamawiając u nich usługi wiem na co mogę liczyć i nie jestem rozczarowana jak coś spartaczą:)

Gość gość
Ja nie mam kogo obrzudzać błotem, bo nam remont przeprowadziła ekipa Raf-Bud Rafał Biernat z Siennic i wywiązali się w 100% z umowy. Wszystko zrobili dokłądnie tak jak chciałam, do tego bardzo uprzejmi panowie. Polecam :)

Gość gość
Z mojej strony mogę polecić kompleksową firmę złotaraczka24. panowie ładnie wyremontowali mi łazienkę w uzgodnionej cenie i terminie. do tego znakomity kontakt. czego wiecej chcieć. osobiście polecam!

Gość gość
Potwierdzam słowa mojego poprzednika. Panowie od złotej rączki bardzo szybko uwinęli się z remoncikiem mojej łazienki. Po obgadaniu szczegułów jak to ma wyglądać to zajęli się zakłądaniem płytek na podłodze i ścianie. nie musiałem pilnować, bo nie obijali się i nie robili przerw bóg wie na co. jestem pozytywnie zaskoczony jakością prac i wyceną.

Gość gość
A mi Ci panowie z postu powyżej zakładali płytki. codziennie myję azienkę i płytki, oraz położona fuga wciąż wyglądają idealnie i nie widać żadnych śladów, że wyblakły. kolor fugi dobrany idealnie. za te pieniądze to warto było postawić na tych fachowców.

Gość kolorova8
U mnie pracowała ekipa Complete Home i z efektu jestem zadowolona bardzo:) Nie mogę narzekać ani na jakość, ani na terminowość firmy, także jak najbardziej polecam.

Gość gość
U mnie mały remont w kuchni wykonywała dobra i konkretna firma Złota Rączka 24/h. zajmowali się zakładaniem płytek, montowaniem nowego zlewozmywaka, który zakupiłam przez allegro i odbiegając troszkę od tematu granitowe zmywaki są fantastyczne. jeszcze panowie wymienili wszystkie kontakty z uziemieniem, oraz podłączyli pralkę. z takiej kompleksowości, miłej obsługi i przede wszystkim wszystko było za rozsądną ceną bardzo mi się podobało. teraz będę cicho ich dopingować, bo w tym, co robią są po prostu świetni. polecam!

Gość gość
trochę jestem rozeznana na rynku ekip remontowych, bo kilkakrotnie robili u mnie remont różne firmy, tak jak i u moich przyjaciół. musze przyznać, że czasem bardziej opłaci się ściągnąć firmę remontową spoza Warszawy, bo większość Warszawskich firm jest bardzo droga. jedynym wyjątkiem, który znam i robili u mnie ostatnio to jest Złota Rączka 24h i ona nie próbuje się na siłę dorobić kosztem klienta. mają bardzo szeroki zakres usług, a cenowo są atrakcyjni. polecam!

Gość gość
jak remont to zaraz ekipa remontowa musi być. Kidyś ekip nie było i ludzie radzili sobie!

Gość gość
ale teraz ludzie zwyczajnie nie mają czasu. Są zajęci zarabianiem pieniędzy. Nikt specjalnie urlopu brał nie będzie. W moim przypadku było to niemożliwe a remont musiałam zrobić. miałam swoją firmę z ulicy Francuskiej 52 w Warszawie. Uwinęli się szybko, a pracy naprawde trochę było, bo trzeba było kuć płytki w łazience i kuchni i założyć nowe.

Gość gość
Też właśnie remontowałam łazienkę. Założyłam sobie nowe płytki, prysznic i bidet. Fachowcy z jakich korzystałam, to ZłotaRączka24h. Nareszcie łazienka wyglada nowocześnie, a nie jak za króla ćwieka.

Gość gość
U mnie firma Złota rączka 24 h zajęła się remontem caółego mieszkania, a jest to 60 metrów, a potem jeszcze szafę przesuwaną zamontowali. Całość poszła im świetnie, a cenowo naprawdę dobrze się dogadaliśmy.

Gość gość
Ja mieszkam przy ulicy francuskiej i tu blisko mam do złotej rączki 24 h. firma ta remontowała całoe moje mieszkanie. 60 metrów, więc mieli co robić. Do zrobienia było wszystko. od płytek po tynki i malowanie. uwinęli się z tym i teraz już tylko wietrzę po remoncie.

Gość gość
Znam tą firmę. Rzetelni fachowcy!

Gość gość
Nie ma to jak samemu wyremontowac mieszkanie. jak to się mówi pańskie oko konia tuczy!

Gość gość
Co do ekipy remontowej to w moim przypadku wybór jest prosty ; Perfect Construction. Fachowo i konkretnie - poleciłam znajomym i też są zadowoleni.

Gość tamaraaaaaaa22
Zdecydowanie Perfect Construction jeśli zależy Ci na tym by było to zrobione porządnie w rozsądnych pieniądzach. Poleciłam swojej siostrze która jakiś czas nosiła się z zamiarem remontu kuchni, łazienki oraz salonu. Wybredna z niej kobieta więc jak ona jest zadowolona to i Ty będziesz :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować