Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego az tyle dziewczyn sie puszcza i nie trzyma cnote

Polecane posty

Gość gość

dlaczego tak sie dzieje

Gość gość
Bo nie ma dla kogo trzymać, jeśli i tak nie uszanuje i odbierze cnotę jak byle pies

Gość gość
Ale co to znaczy puszczają? Dorośli ludzie sypiają z kim chcą. Po prostu. Żadne to puszczanie się. Bez względu na ilośc partnerów, serio.

Gość gość
puszczanie to uprawiania seksu z każdym w którym jest się w związku lub bez związku

Gość gość
zachować dla męża prawiczka

Gość gość
gość dziś puszczanie to uprawiania seksu z każdym w którym jest się w związku lub bez związku X Ty chyba nie wiesz co piszesz?Byłeś na leczeniu psychiatrycznym?Jak nie to zapraszam po kwit.Czyli mężczyźni w związkach też się puszczają i są szmatami,z tego wychodzi co piszesz :) Nazywasz ją puszczalską a to kobieta która ma potrzeby,rozkochaj ją w sobie a spotka cię najpiękniejsza rzecz w twoim życiu.

Gość gość
No wybaczcie mi, ale szacunek dla kogoś wyłącznie dlatego, że jest dziewicą jest chyba trochę nad wyraz. Nie promuję puszczalstwa, co to to nie, ale szacunek to nie jest coś czym powinno się rzucać na prawo i lewo w oparciu o jakieś błahostki.

Gość gość
jak czekasz i zrobisz z tym jedynymi to dobrze robisz ale jak uprawiasz z każdym w którym w związku to się puszczasz, k***isz, nie szanujesz własnego ciała

Gość gość
potrzeby chyba do k****enia się

Gość gość
Większej bzdury dawno nie przeczytałem. Normalni ludzie mają potrzeby seksualne, ale często ze względu na swoją pracę(częste podróże), czy też obecną sytuację nie chcą albo nie mogą związać się z kimś na stałe. Właśnie dlatego uprawiają seks bez zobowiązań. Musisz zrozumieć, że nie każdy ma parcie na to, żeby być w związku. Niektórzy po prostu świadomie chcą być singlami.

Gość gość
Zbliżenie dwojga ludzi to coś więcej niż seks. Jeśli dla kogoś to tylko seks jest najzwyczajniej upośledzony. Natura pozbawiło go uczuć, które normalnie powinny temu towarzyszyć. Seks może być przyjemny, niezobowiązujący i pełen mrocznych konsekwencji. Całe szczęście, że istnieją ludzie którzy tylko obsługują swoje genitalia (wypadają z obiegu) bo dla pozostałych czystość związku to podstawa moralnego kręgosłupa. Mógłbym opisać magię tych wszystkich niebywałych uczuć... ale chyba nie ma takiej potrzeby. Ci którzy szukają swojej połowy o podobnym moralnym nastawieniu do związku najzwyczajniej dawno je znają, a ci którzy szukają zaspokojenia i tak nie pojmą. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Żenujące jednak jest jak ktoś dla kogo seks jest jak kupa (też przyjemna i bez zobowiązań) wyjeżdża z argumentem, że praca, że wyjazdy, że chce być singlem. Bądź - tyle, że nigdy nie przeżyjesz zbliżenia do drugiej osoby i nigdy nie poruszysz w całości swojej duszy.Ale co do sprawy dziewictwa,to osoba tutaj wypisuje kompletne bzdury!Po ślubie to można było kiedyś.To nie jest żadna wartość,tylko chory wymysł,więc nie pisz imbecylu że kobieta się puszcza,może mieć kilku/kilkunastu jeśli żywi do nich trwałe i długie uczucie.

Gość gość
Mnie osobiscie wkurza w Polsce ten stereotyp ze jak sie dziewczyna czesto puka to jest d****a/szmata/puszczalska itd. No ja rozumiem jak jedna babka [podobno historia prawdziwa] obsluzyla caly autokar facetow jadacych na mecz, po czym jeszcze sie chciala do ktoregos wbic na chate [zostala nazwana lachomatem;], jest nazywana szmata bo tu sie zgodze:P No ale qrwa, co z tego ze dziewczyna chce sie przespac z facetem nawet po 1 spotkaniu? Na zachodzie dziewczyny same chetnie do lozka w skakuja po samym przywitaniu sie i jakos nikt nie placze =] Ehh, ale Polska to bardzo specyficzny kraj;] P.S Moze nie do konca na temat ale musialem sie wyzyc ;] P.S2 Jestem facetem:]

Gość gość
puszcza się tępaku też w związkach

Gość gość
dziewictwo ma ogromną wartość

Gość gość
gość dziś puszcza się tępaku też w związkach X Ty jesteś tępy i masz skrzywiony deficyt w głowie.To co piszesz jest nie spójne z logiką.Jak można się puszczać z osobą którą się kocha?Powiedz te swoje teorie kobietom które są dziewicami do ślubu tylko po to żeby wyjść za bogacza i dobrać się do jego kasy.To jest puszczanie.I nie zwalaj na kobiety wszystkiego,bo to mężczyźni są po części winni,bo sami kobiety szmacą.

Gość LeonekKBN
O właśnie :) I ja też uważam że "Puszczalskość" nie zależy od płci i w kategoriach płci nie powinna być rozpatrywana.Mnie interesują kobiety, które NIE AKCEPTUJĄ typu "puszczalskiego mężczyzny". w tym sensie, że mają go za istotę niższą. A nie SKARŻĄ SIĘ nie wiadomo, na co. Bo tylko po takiej kobiecie mogę spodziewać się "niepuszczalskości".

Gość gość
skąd wiesz czy jest zakochany może zauroczony można się puszczać bo uprawiasz z każdym w którym jest się w związku nie potrafi zachować cnoty dla tego ukochanego tego jedynego z którym spędzie reszte życia

Gość gość
Zapytano Sokratesa jaką woli kobietę : piękną i puszczalską czy brzydką i wierną.Odpowiedział że woli jeść tort z innymi,niż g****o samemu.Macie odpowiedź :-)

Gość gość
ciało kobiety należy do wyjątkowego meżczyzny nie powinno się rozdrabniać z każdym

Gość gość
puszcza się bo uprawia seks z innymi mężczyznami miłość byłaby wtedy kiedy mężczyzna by za czekał z tymi sprawami do ślubu teraz jest tylko zauroczenie

Gość gość
skąd wiesz czy jest zakochany może zauroczony można się puszczać bo uprawiasz z każdym w którym jest się w związku nie potrafi zachować cnoty dla tego ukochanego tego jedynego z którym spędzie reszte życia xxx siema idioto,chcę ci powiedzieć że pieprzysz jak w obłędzie przykro mi że żadna cię nie chcę,ale nie znaczy że masz innych umoralniać jesteś moralną szmatką męską i pipcią do podcierania dla ludzi tak ogółem dobrze że tu dużo ludzi się mądrze wypowiada a ty jesteś popieprzony a z tym Sokratesem to ktoś dojebał,to dobre a i jeszcze jedno to faceci są puszczalscy bo zachęcają kobiety do seksu,i namawiają je więc to mężczyźni powinni zostać wykastrowani a puszczać to się można z bungee prawiczkowy patologu jebany

Gość gość
Jak kobiety zaczną robić pierwszy krok i płacić za siebie, to wtedy zniknie stereotyp dzivvki. Bo co to za dokonanie rouhać się, mając pełny wybór bez żadnego wysiłku...

Gość gość
gość dziś Jak kobiety zaczną robić pierwszy krok i płacić za siebie, to wtedy zniknie stereotyp dzivvki. Bo co to za dokonanie rouhać się, mając pełny wybór bez żadnego wysiłku. xxx ty jesteś dziwką,i tak nikogo nie umoralnisz kto ma ochotę ten uprawia seks,dzivvvka cię spłodziła kaszalocie,idź bo większej hołoty tutaj jak ciebie nie widziałem

Gość gość
Racja.Mężczyźni są puszczalscy,a kobiety działają instynktownie :) Ma chcicę to idzie,a mężczyzna to debil bo nie umie pędów zachować haha.Poza tym to jest chore,że mężczyzna zarywa,używa kobiety i rzuca.Taka kobieta nie jest winna,jest poszkodowana i powinna mieć to w dooopie i uważać na siebie.Taki mężczyzna to jest degenerat społeczny,który nie powinien mieć dzieci,zwłaszcza synów bo taka degeneracja po tatusiu się rozprzestrzenia.

Gość gość
Polacy to chorzy ludzie,nie słuchajcie umorlniających ludzi z kompleksami to są po prostu debile.

Gość gość
Dlaczego aż tyle chłopakow zaraża chorobami wenerycznymi i puszcza się przed 16 rokiem życia:)?

Gość gość
Mężczyźni to są zwierzęta.I ich zachowanie jest gorsze od zachowania kobiet.Nie ma co,chcecie kobiety sztywne nudne bez życia,żeby chciały tylko dzieci i rodzinę.No ale gdzie jej pasję,a przede wszystkim ''jej własne życie''.Każdy musi się wyszaleć,zwiedzić trochę świata i poznać ludzi.A jeden partner to takie tradycyjne dla kobiet których jedynym kierunkiem jest zakładanie rodzin i wegetowanie.Bez sensu.

Gość gość
gość dziś Rozumiem że jeden partner to przegięcie, ale jak każda ma minimum 15 to mnie trochę przeraża. I denerwuje mnie ta nagonka że każdy musi podróżować, ja tego nie lubię

Gość gość
Do 14:01 jakich masz znajomych skoro tylu z nich złapało syfa?

Ja nie odczułem tego na własnej skórze. Każdy ma prawo do własnego zdania i poglądów, ja wypowiedziałem się o kobietach w stosunku do mnie. Jeśli jakaś kobieta chce bym to zdanie zmienił niech mi pokaże, że ma w sobie uczucia gorące.