Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem czlowiekiem

Ruch bez wizowy dla ukrainy to dobry pomysł bo w końcu znajdę żone.

Polecane posty

Gość jestem czlowiekiem

cieszę się z tego ze ukraińcy bedą mogli do nas bez wiz jeździć to ożywi rynek matrymonialny, ukrainki świetnie nadają się na żony, to prawdziwe kobiety CZEGO NIE MOŻNA POWIEDZIEĆ O POLKACH które maja się za bóg wie co, księżniczki, wielkie panie które tylko wymagają i myślą że jak maja p**de i cycki to im się wszystko należy, traktują facetów jak bydło, nie odpisują na portalach randkowych, nie lubią być zagadywane w barach czy na imprezie, maja się za nie dostępne boginie i szukają księcia z bajki. W końcu my przeciętni faceci będziemy mieli szanse na szczęście i normalny związek bez łaski polskich księżniczek.Mam nadzieje ze wielu ukraińcow zostanie w polsce, portale randkowe nabiorą nowego znaczenia dla samotnych mężczyzn zrujnowanych przez głupie polki.

Gość gość
Startowałeś do przeciętnej, skoro sam taki jesteś, czy do najlepszej w stadzie i się dziwujesz, że ci dały kosza? Mnóstwo Ukraińców jest już w Polsce, więc możesz już startować.

Gość gość
Co masz nadzieję na biedą zdesperowaną, ukraińską ślicznotkę, która za miskę jedzenia będzie ci się oddawać i służyć ci jak królowi? :D

Gość jestem czlowiekiem
to nie istotne do kogo startowałem, nie można być z kims kto cie nie pociąga, niestety wiele jest takich związków "na siłe"i to jest straszny koszmar, nic dobrego z tego nie wynika.Kazdy zasługuje na miłość , tak samo jak na jedzenie i prace nie mozna człowiekowi zabierać tych podstawowych potrzeb.

Gość gość
To jest bardzo istotne do kogo startowałeś hipokryto. Sam oczekujesz kobiety, która cię pociąga, czyli atrakcyjnej, sam będąc nieatrakcyjnym, i wyzywasz polskie kobiety, które też chcą mieć atrakcyjnego partnera, który będzie ich pociągał. Co przeciętne kobiety już nie zasługują na twoją miłość? Tylko tobie wolo chcieć kogoś atrakcyjnego? Idę o zakład, że podrywałeś seksowne kobiety, dużo atrakcyjniejsze od siebie i je teraz wyzywasz, bo dostałeś kosza :P

Gość jestem czlowiekiem
gość dziś i twoim zdaniem powinienem zgnić w samotności ? czy być z kims kto absolutnie mnie nie pociąga? nie wymagam ślicznotki tylko normalnej dziewczyny z ludzkim podejściem.

Gość gość
Nie w samotności, graj w swojej lidze. Odpowiedz mi na pytanie: dlaczego obrażasz kobiety, skoro sam odrzucasz, te które ciebie nie pociągają? Widocznie nie pociągałeś tych, które cię olały. Sam robisz to samo - szukasz atrakcyjnej dla siebie partnerki.

Gość gość
Powodzenia. Wez sobie piekna Ukrainke. Nie jestes ani piekny, ani bogaty to jak tylko sobie wymosci to kopnie Cie w d**e.. Wiem, co mowie, mieszkam za granica i osobiscie znam te cudowne stworzenia..

Gość gość
gość dziś no i błędne koło, ja naprawdę nie mam dużych wymagań co do wyglądu, nie jestem prawikiem z kafe który wymaga modelki z wybiegu, problem w tym ze na tych portalach ŻADNA nie chce odpisać WSZYSTKIE maja wymagania za duże.

Gość gość
To jak wytłumaczysz ten fenomen, że większość przeciętnych facetów ma żony czy dziewczyny. Wcale nie są bogaci. Może po prostu brak ci umiejętności interpersonalnych i tu tkwi problem. Ale lepiej oczerniać kobiety, niż coś zmienić w sobie, prawda?

Gość jestem czlowiekiem
gość dziś przeciętnych to znaczy jakich? kto jest ten przeciętny? i tez jakie mają te zony? grube wredne grażyny? i ci faceci maja miny jak chrystus na krzyżu.Jakich zdolności? masz na myśli wspaniała charyzme i dar przekonywania? jakieś wkręty i bajery? no tego nie posiadam ale w życiu radze sobie w miare ok ,prowadzę własną mała działalność, płace podatki, zarabiam do reki ok 2500-3000

Gość gość
Mam cie, sam tylko oceniasz kobiety przez pryzmat wyglądu, a oczekujesz, że będzie cię pożądać atrakcyjniejszą od ciebie. Niedawno pisałeś o miłości, gdzież ona? :D Czyżby kobieta musiała ci płacić za nią wyglądem i seksem? Typowe dla marudzącego samczyka z kafe, przerost oczekiwań do kobiet, a wobec siebie żąda bezinteresownej miłości atrakcyjniejszej kobiety.

Gość gość
Umiejętności interpersonalne, to między innymi umiejętność nawiązania potrzymania i rozwinięcia znajomości. Są na ten temat książki. Przyznaj się do jakich kobiet zarywałeś? Boisz się wyjść na pustaka?

Gość gość
nie będe się powtarzał,kobieta musi mnie pociągać również fizycznie i vice versa, tyle w temacie.

Gość gość
No to się nie dziw, że kobiety też chcą tego samego hipokryto. Myślisz, że za granicą istnieją inne prawa natury?

Gość gość
Jednym slowem, pan wymaga sam niewiele oferujac. Proponuje wiecej optymizmu i mniej desperacji. Kobiety to lubia :)

Gość gość
najpierw niech zaczną odpisywać na portalach i nie robić głupich min gdy zagaduje w miejscach publicznych.

Gość gość
Autorze szukasz kobiety która cię wyręczy w tych wszystkich koszmarnych przyziemnych sprawach jak zakupy, obiadki, pranie, sprzątane, w dodatku kandydatka musi być atrakcyjna i najlepiej żeby jeszcze pracowała. Co oferujesz w zamian? Bo praca pracą, a coś poza tym?

Gość gość
zle nastawienie. kropka. zadne argumenty i rady do ciebie nie trafiaja. zle to widze. nadal jestes idealny i wsciekly na wszystkie kobiety swiata.. uppss na polki. ukrainki sa super. powodzenia w poszukiwaniach pieknosci ze wschodu. :)

Gość gość
polki maja ogromne wymagania, widac to doskonale na portalach randkowych

Gość gość
One wyrabiają wizy po to, zeby jechac dalej, do Niemiec, Wloch i tam wyjda za mąz za tego, kto ma wiekszą kasę.

Gość jestem czlowiekiem
no właśnie tego sie obawiam ze pojada dalej ale moze jakiś % zostanie, wierze ze gdzieś na świecie jest kobieta dla mnie a nie celibat i samotność tylko dlatego ze urodziłem sie w polsce. Z jakiegoś powodu polski przez całe życie starają sie mi wmówić ze nie zasługuje na nikogo, tylko dlatego ze nie chce być z kims kto mnie nie pociąga.

Gość gość
Żebyś się nie przeliczył , ten ruch bezwizowy zostanie raczej wykorzystany do tego żeby wyrywać Holendrów Niemców i Anglików a nie Polaków , czemu maja wyciągać rękę do średniej półki jak mogą od razu przeskoczyć do wysokiej Ligii ? Obawiam się ze ukrainki w większości gardzą Polakami bo kiedyś byłam zalogowana na holenderskim portalu randkowy i tam była masa ukrainek , musisz zrozumieć że dla ukrainek Polak to żadna partia , nie dość ze nie tak bogaty jak zachodniaka to jeszcze nie tak śliczny i pachnący

Gość gość
Po drugie większość ukrainek pokazuje dobitnie ze Polacy ich nie obchodzą , kiedyś na Youtube tubie byl popularny film gdzie ukrainki mówiły że wolałaby murzyna niż Polaka , ale usunely kanał bo atak stulejarzy je zmiazdzyl, większość Ukraińców ma Polaków za coś takiego jak dla Polaków Czesi , czyli jest trochę lepiej ale szału nie ma , Ty jako Polak wcale dla ukrainki panem nie jesteś , one marzą o australijczykach i anglikach a nie o Polakach ktorsy maja podobną mentalność i wyglad do Ukraińców od których one stronia

Gość gość
Kolego, jesli tak sie moge zwracac.. Ja nie wiem w jakim swiecie Ty zyjesz, gdzies na prowincji?? Doslownie jakbys zycia nie znal.. No chyba, ze to prowo, to ok.. Ukrainki nie sa cudownymi, dobrymi kobietami, to wyrachowane amatorki meskich portfeli. Te dobre, nie pojada na Zachod, czy do Polski po faceta. Pomysl, co one musza miec w glowie?? Jaki cel?? Znam jedna ozeniona z Polakiem, sliczna i mloda. Wyszla za niego i maja dzieci, ale on tez przystojniak nie z tej ziemi. Do tego bogaty, zna jezyki. No to teraz pomysl, czy Twoja kandydatura na meza dla takiej jest rownie atrakcyjna.

Gość gość
Nie życzę Ci źle bo może jesteś miły ale jak nie dajesz rady z polkami to z ukrainkami tym bardziej nie dasz rady , bo polka to polka a ukrainka narzuci Ci poprzeczkę i jak nie sprzeskoczysz to ona przeskoczy ale do innego kraju , bo skoro ma być z obcokrajowcem to co za roznica z jakim ? A taka różnica ze jeden jej zapewni mniej drugi więcej

Gość gość
no całkiem możliwe, polki gardzą polakami to ukrainki mogą tak samo skoro mogą miec lepsza partie ,smutny jest ten świat.

Gość gość
I zgadzam się z wypowiedzią wyżej , po co one jadą na zachód ? Po co się logują tylko na zachodnich portalach a nie polskich ? Dobre mądre ukrainki zostają u siebie te które ruszają na zachód GARDZĄ UKRAINCAMI tak jak Polki gardzą Polakami , wniosek jest taki ze taką polka i ukrainka niczym się nie różni , to skoro ukrainki sa takie cudowne to czemu gardzą swoimi i narzucają im materialne wymagania ? Polka się szmaci w uk a ukrainka by też się chętnie szmacila ale nie ma jak bo wiza

Gość gość
Ogólnie dzięki biedzie i komunie Polki ukrainki i rosjanki to syf i malaria bez wyjątku , mieszkam w niemczech i powiem tak rosjanki bym kijem przez szmatę nie tknal, puszczają się ze wszystkimi ciapolami jak leci Polki je dzielnie gonią wraz z ukrainkami , kolega niemiec się właśnie rozwodzi z ukrainka bo jak już się z nią ożenił ta nagle zaczęła fochy stroic i awantury robić bo dla ruskich i ukrainek ślub to ugruntowanie na pozycji