Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rejestracja w up a brak świadectwa szkolnego

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam pytanie. Czy jesli zgubilam swiadectwo ukonczenia szkoly to moge bez problemu zostac zarejwstrowana w up jako bezrobotna? Nie mam czasu teraz na jezdzenie i zalatwianie duplikatu. Jutro planuje sie zarejestrowac jesli sie uda bo musze to zroboc jak najszybciej bo najbardziej chodzi mi o ubwzpieczenie

Gość gość
wystarczy dowod osobisty

Gość gość
Poprostu pójdziesz bez swiadectwa i bedziesz zarejestrownay jako osoba bez szkoły. nikt ci na słowo tam nie uwierzy ze masz skonczona szkole skoro swiadectwa nie chcesz im dac.

Gość gość
Ja też się idę jutro rejestrować. To będzie moja pierwsza rejestracja. A Twoja która??

Gość gość
Wlasnie tez poerwsza dlatego nie wiem co z tym swiadectwem. Jesli zarejestruja mnie jako osobe bez wykrztalcenia to moze bedzie mozliwosc dowiezc te swiadectwo kiedy juz bede miala duplikat lub znajde te ktorw zapodzialam?

Gość gość
Tak myślę , że na pewno będzie taka możliwość abyś je dowiózł. I świadectwa pracy jak masz. W ogóle ile masz lat?

Gość gość
Swiadectwo pracy mam. A lat mam 26 wczesniejbylam zatrudniona a pozniej prowadzilam dzialalnosc gosppdarcza. Wszystkie dokumenty z zusu ktore beda mi pptrzebne mam no i wczesniejsze swiadectwo pracy tylko nie jestem w stanie potwierdzic wyksztalcenia bo nie mam tego swiadectwa ze szkoly.

Gość gość
Ja sie jutro rejestruje tylko dlatego bo muszę mieć ubezpieczenie, ale przerażają mnie te odhaczania i to że będą chcieli na siłe dawac mi jakieś oferty. wiem od koleżanki że lepiej zrezygnowac ze staży jak będą sie pytac czy chcesz do programu sie zapisac. Bo jak juz z łaksi ktoś na staż cie przyjmnie to nic nie uczą od razu wrzucają na głęboką wode moją koleżanke po liceum raz jej pokazali jak na kasie sie robi i zostawili samą. Jeszcze tego samego dnia zrezygnowala z tego stazu i wykreslili ja z up

Gość gość
skoro prowadziłaś działalność gospodarczą czyli byłaś zatrudniona to przysługuje Ci zasiłek dla bezrobotnych. A o świadectwo się nie martw można dowieść