Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieinie

Jak się pozbyć biegunki ze stresu?

Polecane posty

Łykam Laremid, ale mam wrażenie, że powoli się od tego syfu uzależniłam, przestaję brać na jakiś czas, to znowu sraczka wraca. Głupi problem, wiem, ale utrudnia życie. Jak jestem w mocnej panice przez kilka dni, to muszę brać kilka Laremidów w ciągu dnia, bo 1 już na mnie nie działa. Jest jakieś wyjście? Wiem, że najlepiej byłoby iść z tym do gastrologa, ale może ktoś ma jakieś doświadczenia?

Gość gość w kość
a może po prostu iść do psychologa? a przede wszystkim nie łykać prochów! przecież to nie cukierki!

Gość gość w kość
rozumiem, że nie pomogło może poszukaj innego psychologa? bo wydaje mi się, że należy zwalczyć przyczynę, więc gastrolog to raczej niewłaściwa droga może jakieś zajęcia relaksacyjne?

Mam wrażenie, że nawet się pogorszyło. Bo po 4 miesiącach nie czułam żadnej różnicy, tzn. niby fajnie było się wygadać, porozmawiać, ale nic poza tym, nawet jak miałam szczere chęci nad tym wszystkim zapanować, to nie dałam rady, chyba mam tak rozregulowaną psychę przez te wszystkie lata.

Gość gość w kość
sama więc widzisz, że skoro nie dałaś rady, to potrzebujesz pomocy:) hmmmm, chyba nie jestem odpowiednią osobą do wypowiadania się w temacie, bo raczej jestem wyluzowany czasem aż za bardzo