Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Czy to zdrada ????

Polecane posty

Gość gość
po 1. urwij kontakty z facetem z którym sie teraz całowałaś ( z ta byłą miłością ) a po 2. pod żadnym pozorem nie mów o tym temu z ktorym sie teraz spotykasz / po 3. zapomnij o całej sytuacji - portraktuj ją jako eksperyment - kiedyś coś do tamtego czułaś, ale jednak po pocałunku masz 1000% pewność że to nie to, wyciągnij po prostu pozytywy z tej sytuacji po 4. ustabiluzuj sytuacje z obecnym kolesiem - warto wiedzieć na czym sie stoi i to nie tylko dlatego zeby później nie miec juz wlasnie takich dylematów jak masz, ustalcie co jest między wami Dziękuję Ci za to co napisałeś/łaś. Musze sobie to poukładać. Dziękuję

Gość gość
2 wersje 1/.prowo 2/. kobieta jest niezrownowazona emocjonalnie ablo 3 wersja 3./ bardzo mloda ponizej 18 lat

Gość gość
Juz nie przesadzajmy z ta zdrada. Nie jestes z kolesiem w zwiazku, spotykacie sie tylko i poznajecie. Jedni na takich spotkaniach pija kawe, inni drcyduja sie tez na seks-nic w tym zlego i dziwnego. Nie zdradzilas kolesie, z ktorym sie poznajesz, bo dopiero sie poznajecie i masz prawo zmienuc zdanie w czasie poznawania i zaczac poznawac kogos innego. Pocalowalas sie z facetem, ktory Cie zawsze fascynowal i pewnie na poczatku myslalas, ze on jest Toba zainteresowany (nie tylko seksem). Przy pocalunku nic nie poczulas, co oznacza ze wyleczylas sie z kolesia i mozesz o nim spokojnie zapomniec. Przynajmniej nie bedziesz marzyc i rozpamietywac. Wiesz, ze ten z ktorym sie spotykasz czesciej jest dla Ciebie kims wiecej. Pytanie kim Ty jestes dla niego. Popieram wypowiedzi, zeby ustalic z nim co Was laczy i co dalej. Winna sie nie czuj, bo nic mu nie obiecywalas skoro w zwiazku nie jestescie. Kazdy ma prawo spotykac sie i calowac z kim chce, poki nie jest sie w zwiazku. Nic zlego nie zrobilas i czasem sie nie tlumacz i nie przepraszaj. Niech on sie okresli co czuje do Ciebie. Jak bedziecie w zwiazku, to juz inna sytuacja. Teraz zdrady tu nie widze! :)

Gość gość
wersja 4 - kobieta steruje wagina x To mocno słabo, skoro na 3 x "buziaczkiwania" się skończyło :)

Gość gość
Oszz "buziaczkowania"* :D

To mocno słabo, skoro na 3 x "buziaczkiwania" się skończyło x Słabo że w ogóle się zaczęło ;)

Gość gość
nie jest to zdrada

14:36 możesz tak uważać, niestety autorka uważa inaczej ;) ewidentnie ma poczucie winy i przyszła tutaj właśnie po to aby przeczytać dokładnie to co napisałeś gościu. Nie zapyta faceta z którym "jest nieoficjalnie" :classic_cool:

Gość gość
Słabo że w ogóle się zaczęło x Obstawiałabym, że słabo to się jednak skończyło :) bo i obiekt kiepski, wyrzuty sumienia i problem na miarę uczuciowego na kafe ;) Przy czym określenie "kobietą steruje wagina" nadal uważam za mocno przesadzone :)

Gość gość
Te dwa niebieskie patałachy roznoszą każdy wątek, fuj.

Przy czym określenie "kobietą steruje wagina" nadal uważam za mocno przesadzone X Nie wie co się z nią dzieje, postepuje wbrew sobie, swojemu rozumowaniu więc co nią steruje ? :classic_cool:

Gość gość
BŁAGAM NIECH KTOŚ MI WYTŁUMACZY autorka pisze " Otoz od miesiaca spotykam sie z jednym facetem i poki co oficjalnie nie jestesmy w zwiazku." a w następnej wypowiedzi "Spotykamy sie i spedzamy ze sobą czas, poznajemy. Jest w tym seks. To jedyny facet do tej pory ktoremu widac ze chyba na mnie zalezy" To skoro oni nie są w związku a zachowują się jakby byli to skąd będą wiedzieć kiedy będą w związku albo co gorsza co się robi w związku ? Bo nie wiem ? Jak dobrze że jestem już dorosła i n ie muszę dorastać z tym pokoleniem

Gość gość
Nie wie co się z nią dzieje, postepuje wbrew sobie, swojemu rozumowaniu więc co nią steruje ? cool.gif x Ciekawość np, czy zwykle zjeść ciasto i mieć ciastko :) Jesteś kobietą i wiesz, że nasza płeć może mieć setki tysięcy powodów mnie lub bardziej wyimaginowanych, ale wagina w wersji "saute" wśród nich nie występuje ;)

Gość gość
Mniej *

Jestem kobietą którą mocno dziwi zachowanie innych kobiet ;) umysł ścisły inaczej funkcjonuje poza tym wychowałam się w otoczce mężczyzn ;)

Ciekawość np, czy zwykle zjeść ciasto i mieć ciastko X Istota kierująca się rozumem wybierze odpowiednio ;)

Gość gość
Istota kierująca się rozumem wybierze odpowiednio oczko.gif x A ja nie bawię się w ocenę czy to właściwe czy też nie. Uważam tylko, że powody mogą by różne z wykluczeniem "stricte waginalnych" :)