Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobił mi się na dole zaokrąglony brzuch

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomocy, jakieś cztery dni temu zauważyłam ze na samym dole brzucha(normalnie od pipki) mam ten brzuch wypuchly, ja zawsze miałam 'oponke' ale nie aż tak nisko, dodatkowo momentami czuje jakbym miała tam kamienie, ociężałość, ale tylko momentami. Nie mam żadnych innych objawów raczej, żadnych mdłości, bólów piersi itd, ale wczoraj powinnam dostałac okres co się do teraz nie stało. Pierwszy stosunek z nowym partnerem odbyłam 6 tygodni temu, w między czasie zdarzyło się to jeszcze kilka razy, zawsze w prezerwatywie i nigdy we mnie nie kończył. Ostatni stosunek trochę mnie bolał. Dzień przed tym jak zwróciłam uwagę na ten brzuch on włożył dwa razy bez prezerwatywy, ale tylko włożył i wyciągnął. Jak myślicie od czego ten brzuch? Ciąża? Szczerze mówiąc mi przypomina brzuch ciężarnej, albo po prostu mam urojenia. Dodam tez ze okres nie spóźnia mi się pierwszy raz, przez ostatnie dwa miesiące tez mi siebsloznial około 4 dni

Gość gość
Ja pierdziele skoncz juz, bo zakladasz w kolko jedne tematy jak to on w prezerwatywie nie doszedl w tobie ale jestes w ciazy. Nie dlugo zaczniesz pisac ze masturbowal sie u siebie w domu i myslal o tobie i tez sie zastanawiasz czy w ciazy nie jestes. jestes juz tak rozpoznawalna i zalosna ze az nudne. Zacznij wymyslac cos innego.

Gość gość
test zrób~to się dowiesz!