Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaa16

Oparzenie

Polecane posty

Gość Izaa16

Witam wczoraj mialam wypadek spowodowany przez moja siostre starsza otoz umyslnie zacisnela mi prostownice nagrzana do 230° po tym zostaly mi 2 slady oparzenia sporego na ramieniu slady sa wrecz sine czy moge sie ubiegac od niej o odszkodowanie?

Gość gość
oxycortem posmaruj. Będziesz miała dwie brązowe blizny na skórze. Tak możesz się ubiegać. A ile wy macie lat? I dlaczego tam Ci zrobiła o co się kłócicie?

Gość gość
Ja mam 18 ona 21 jaki powod byl tego to raczej nie wazne...

Gość gość
A masz na to dowody?

Gość Izaa16
Na co dowody...

Gość gość
a z czego ona Ci zapłaci? Pewnie jesteście na utrzymaniu rodziców? Raczej nic nie dostaniesz bo niska szkodliwość i na kłótnie sióstr w takim wieku inaczej sie patrzy. Jak masz ze szpitala obdukcje to możesz wniosek cywilny w sądzie o odskzodowanie złożyć. Ja np nienawidzę swojej siostry i zerwałam jakiekolwiek z nią kontakty.

Gość gość
dowody: obdukcje? zdjęcia obrażenia? może nagranie jak Ci to robi? zgłosiłaś to na policji?

Gość Izaa16
Siostra pracuje utrzymuje sama siebie ja tez pracuje i sie ucze takze to jest to...

Gość gość
Zdjecia moge i nawet teraz zrobic mam wczoraj po tym jak mi to zrobila mam jest swiadkiem bylam juz u lekarza z tym

Gość gość
No to skoro byłaś z tym u lekarza to w necie wzorów poszukaj i złóż wniosek do sadu o odskzodowanie. Z 500zł dostaniesz