Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2017 Świnka morska nie chce nic jeść. Strasznie schudła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2017 Kup jej drugą do towarzystwa. One są towarzyskie i cierpia, gdy sa same, zwłaszcza gdy właściciele wychodzą na kilka godzin dziennie. W niektórych krajach - np. Szwajcaria - posiadanie tylko jednej świnki jest uważane za maltretowanie zwierzat i jest karalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2017 ale serio - zadazyla strasznie schudnac zanim sie zainteresowalas?? przyczyn moze byc duzo, trzeba isc do weterynarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2017 Jasne, że tak - trzeba kupić druga bo świnki morskie lubią towarzystwo. Jednak co jak co i tak trzeba pójść do lekarza - ja od czasu do czasu chodzę do tego weta www.weterynarz.pila.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka Napisano Sierpień 29, 2019 a znacie dobrego weta w Łodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2019 Mozesz ją zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ,,, Napisano Sierpień 29, 2019 zwierze nie moze zyc w samotnosci jak i bez seksu musi byc para Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marchewa999 3 Napisano Grudzień 26, 2022 Świnki morskie to najgłupsze swtorznie jakie miałem ciagel siedzi w rogu A jak ja biorę na ręce to piszczy jakby nie wiadomo co się z nią działo takie niemrawe to stworzenie trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach