Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem w ciąży, ogromny ból pleców??

Polecane posty

Gość gość

Dziś powinnam dostać okres. Rano robiłam test. Druga kreska bardzooo blada, ale jest usmiech.gif Problem tkwi w tym, że od trzech dni bardzo bolą mnie plecy. Mniej więcej w połowie z lewej strony kręgosłupa smutas.gif Pracę mam dość obciążająca, ale od kilku dni podejrzewając ciążę staram się oszczędzać... W przyszłym tyg idę do lekarza. Tymczasem napiszcie czy miałyście podobnie w początkowej fazie ciąży? Pozdrawiam usmiech.gif

Gość gość
ból pleców jako objaw przy zajściu w ciążę??? Dobre :D

Gość gość
Oczywiście że objaw! Ja tak miałam. Trwało to niestety dlugo

Gość gość
Internet przyjmie każdą, nawet największą bzdurę :D

Gość gość
To nie jest śmieszne. Miałam tak w drugiej ciąży i właśnie czekałam na okres. Poszłam do lekarza ogólnego i niby korzonki. To było w sobotę, w pon coś mnie tknelo i zrobiłam test. Pozytywny. Bolało jeszcze jakiś czas.

Gość gość
Może ja tak miałam, bo często na miesiączke bolały mnie plecy. Wtedy też tak myślałam. No ale skoro ktoś chce się ponabijac... przez reszte ciazy plecy mnie nie bolaly

Gość gość
pięcioraczki gwarantowane, jutro pewnie urodzisz, bo mnie bolały plecy na dzień przed porodem

Gość gość
U mnie pierwszym objawem pierwszej ciąży był okropny ból pleców. Po prostu połamało mnie którejś nocy, dwa dni chodziłam zgięta w pół . Ból minął szybko ALE podczas porodu miałam bóle krzyżowe, które bolały jak jasna ch..., a nie powodowały rozwarcia i wszystko zakończyło się cc na cito. Innym objawem tamtej ciąży był ciemny, taki ni to siny, ni fioletowy kolor dolnych ust ;)

Gość gość
Jak ja wam zazdroszczę jak ja bym chciała być mamą poczuć to wszystko a tu dupa co miesiąc pojebany okres

Gość gość
Nie ma się co śmiać. Też tak miałam!!!!!

Gość gość
W pierwszych dwóch zwiastowalo poronienie. W trzeciej drżałam ze strachu gdy tylko plecy zaczynały boleć a teraz w czwartej na początku nie bolały ok. 20 tyg zaczęły teraz nie bolą 27 tydz. Ale może zwiastowały skracanie się szyjki macicy mam założony szew i nakaz leżenia.

Gość gość
Pewnie, że bolą od ok 8 mca. Nie łączcie wszystkich objawów z ciążą, przecież oprócz ciąży, zupełnie z innego powodu mogą boleć plecy. Nie jest to objaw ciąży. Niby z jakiego powodu? powiększająca się macica? Hormony? Nie piszcie bzdur.

Gość gość
Ból pleców na początku ciąży może zwiastować początek poronienia,choć nie jest to regułą ,ale bywa tak często ,niestety

Gość gość
Też tak miałam

Gość gość
Dodam że często miewałam okropne bóle pleców przy miesiączce więc chyba jednak coś mają wspólnego z kobiecymi narządami.

Gość gość
Do goscia "dobra zmiana" nie wiem czy wiesz faceci czasem robia tes ciazowy ale nie z przyczyn wiadomych tylko z powodu tego ze testy ciazowe moga wykryc raka jader...

Gość gość
Ja osobiście nie życzę mieć boli krzyżowych podczas porodu. Miewalam przy miesiączce ale podczas porodu to koszmar..... Nie ma co się wyśmienicie z autorki każda z nas inaczej odczuwa. Oby przeszło szybko i maluszek był zdrowy.

Gość gość
Nikt tu nie wyśmiewa autorki, też miałam bóle krzyżowe podczas porodu, też bolą mnie plecy podczas miesiączki, ale napisać, że ból pleców jest objawem wczesnej ciąży to nadużycie.

Gość gość
....mnie bolały e wczesnej ciąży jak przesadziłam z wysiłkiem w pracy, bo o ciąży jeszcze wtedy nie wiedziałam