Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Polski

Polecane posty

Gość gość
"Zasługuje na więcej.." Hahaha :-D robawiłeś mnie- szczerze dziękuję! Myślę że rola clowna będzie w sam raz dla ciebie! I być może ktoś cię doceni :-D Naturalny talent!

Gość gość
chciałbym umzeć bo życie w tym goooooownie jest gorsze od smierci - jezu jak ja nienawidze tego kraju dlaczego przyszło mi zyć na tej obsranej przez boga ziemi?

Gość gość
a ciul z wami - tepi byliście jesteście i będziecie - zbaczymy jak długo tej dumy wam wystarczy tępe polaczki - ja wami gardze, na tej kraj puszczam smarka i niebaem wyjeżdżam:)

Gość gość
23.30 Szerokiej drogi!

Gość gość
polaczki - wieczne robole nabudowach,po fabrykach,pseudo iznesmeni zatrudniajacy 1 osobę i to na czarno by zusu nie płacić, kieownicy z podstawowym udajacy speców od wszystkiego - i jak ten kraj ma ię rozwijać? Oby tutaj nemiec bata wprowadził i tylko żałuję że sie tutj urodziłem - mam teraz przez to pod górkę. Wy tepe polskie debile potrafiące jedynie się rooochac i robić bachory na 500 plus nieroby walone

Gość gość
polacy to czarnuchy tyle że europy hehehehehehehehehe

Gość gość
Są lepsze i gorsze miejsca do życia na tym świecie. Większość świata ponad 70% musi przeżyć za mniej niż 10 dolarów dziennie. W skrajnej biedzie są miliony. 300 milionów żyje za mniej niż 1 dolar dziennie. Aha - pierdoła oraz miernota wszędzie będzie pierdołą i miernotą. Ludziom wykształconym(inżynierowie, lekarze, specjaliści) żyje się w Polsce dobrze. Tak, to możliwe.

Gość gość
Nie wszyscy są inżynierami ty polski tepaku - i na tym polega tragedia - że ci mniej zdolni nie z własnej winy nie mogą tutaj żyć. Więc w chooooooji mam taki kraj i mówcie co chcecie - oby sie rozpadł

Gość gość
Każdy kto coś potrafi - ma w Polsce w miarę ok. Dobry hydraulik jest zawalony terminami i często odmawia. Spytaj któregoś. Najgorzej mają bałwany po LO, idący potem na g****o studia dla papierka i płacz. Nic nie umiem, nic nie potrafię, ale to kraj winny.

Gość gość
chu i z wami polaczki - robole,specjalisty itepe

Gość gość
polska to kraj debili roboli - dziwić się jk po zawodówie robol ma lepiej skoro niemcy potrzebują tych polskich debili do wynoszenia gooooowien hahahahah jesteście nikim polaczki

Więc dla Skromnej gorące buziole :* oczko.gif X Jak gorące to w to wchodzę :classic_cool: Xxxx ojoj może chociaż sobie piwo idź kup z tej frustracji X Ani piwo, ani przytulanie nie da rady w tym przypadku niestety :classic_cool:

Gość gość
Kto tak mówi ma jeszcze większych debili rodziców swoich że takich głupków wychowali

Gość gość
Jak w Polsce się niczego nie dorobiles to i za granicą nic miał nie będziesz ,manna z nieba Ci kapac nie będzie

Gość gość
08.07 racja. Trzeba być pracowitym i zdyscyplinowanym wszędzie, i w Polsce i w świecie.

Gość gość
A'propos " debili dookoła"...Każdy sądzi podług siebie.

Gość zawsze szczery
bo nic mi nie dała x hahahahahahahaha

Gość gość
Lenie chcą żyć za granicą bo tam większe zasiłki socjalne. W Polsce by zarobić trzeba się napracować. Niech wyjeżdżają nic tu po nich.

Gość gość
Tylko w Polsce jest 500+ na drugie dziecko. Nigdzie na świecie nie ma takiej wysokiej pomocy socjalnej.

Gość gość
Wyjezdzaj jak najpredzej, najlepiej do islamskiej Francji lub Niemiec ;) Tam imigranci pokaza Ci co to tolerancja :D