Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze swojej synowej.

Polecane posty

Gość gość

W naszym domu odkąd pamiętam wszyscy byli wychowywani na pracowitych, rodzinnych ludzi. Mój syn niestety na żonę wybrał sobie wredną dziewuchę, u nas w domu wszyscy sobie pomagają jak mogą a Ona robi wszystko by wyprowadzić mnie z równowagi, żadna normalna żona tak się nie zachowuje. Mieszkają od nas 15min drogi a odwiedzają nas razna 1,5 miesiąca co jest chore bo wczesniej syn byl u nas co tydzien i pomagal w czym tylko mógł, synowa byla w ciazy pozamacicznej ktorą jej usuneli 3miesiace temu, pracodawca od razu po powrocie ze szpitala ją zwolnił, aona nie szuka w ogole pracy bo twierdzi ze staraja sie o dziecko teraz bo ma problemy i do kliniki jezdzi 3-4 razy w miesiacu i zaden pracodawca sie nie zgodzi na tyle dni wolnego a ja mysle ze wszystko jest do ugadania jesli by powiedziala lojalnie pracodawcy ze stara sie o dziecko. kolejna sprawa ktora bardzo mnie rozjuszyla to to ze ostatnio jej kolezanka miala urodziny na ktore moj syn nie chcial jechac i gdzie pojechaly 28 letnie baby? na dyskoteke! gdzie pelno pijanych gowniarzy i ktoto widzial na dyskoteki w tym wieku jezdzic. I ostatnia sytuacja ktoramnie najbardziej zdenerwowala do tego stopnia ze nie mam ochoty juz z niamiec do czynienia moja corka przeniosla urodziny swojej coreczki o miesiacby polaczyc urodziny 2 dzieci amoj syn jest jej chrzestnym, dzwonie do syna i mowie ze urodziny przeniesione na ten i ten dzien a ten imowi ze ON sam przyjdzie bo Ona jedzie z kolezanka na wakacje nad morze...no powiedzcie mi szczerze czy to jest zachowanie zony? maz ciezko pracuje aona sobie jedzie na wakacje z kolezanka bo on wolnego nie dostal,to jest chore. Kiedy powiedzialam synowi co mysle to na koniec jeszcze on sie na mnie obrazil. Nikt mi nie wmowi ze tak zyja mlodzi bo znam mase mlodych ludzi i zadna zona sie tak nie zachowuje

Gość gość
chyba żartujesz...

Gość gość
Jest pani okropna Tesciowa Zmija! Po co sie wtracac w zycie mlodych???!!!

Gość gość
moja bratowa tak się zachowuje, najważniejsze są koleżanki, jakieś ciotki. Mój brat wraca o 16 z pracy a ona już o 17 wychodzi nie wiadomo gdzie, a brat z dzieckiem zostaje. Nawet teraz jej nie ma jeszcze w domu i tak niemal codziennie. Dla mnie też to jest nienormalne bo w końcu po to człowiek bierze ślub żeby było z kim dzielić życie, spędzać wieczory itd. A brat teraz sam siedzi a najgorsze jest to że on w tym nic złego nie widzi.

Gość gość
Jak myslisz?? Jesli pracodawca zwolnil ja po pobycie w szpitalu, to nastepny zgodzi sie na wizyty w szpitalu? I jeszcze jak powie, ze staraja sie o dziecko teraz? Nie, no tak to nie bedzie.. Nie wierze. To ten nastepny bedzie taki wyrozumialy? Czasy sie zmieniaja, zona nie trzyma sie juz kurczowo meza.. Maja prawo oboje spedzac samodzielnie czas.. Syn ma swoje zycie, i pomagac juz tez Wam nie musi. Tak to jest. 28 lat to nie jest starucha, ma prawo sie bawic na dyskotekach.. Przepasc pokoleniowa..

Gość gość
niestety to może cię zmartwić ale teraz młodzi ludzie niestety tak żyją, oczywiście nie wszyscy ale coraz więcej. Dla mnie też to jest chore, bo chociaż mam 28 lat to nie wyobrażam sobie żeby mąż siedział w domu a ja z koleżankami spędzała wieczory albo wakacje. Dla mnie to mąż jest najważniejszy to z nim chce spędzać czas a nie z obcymi ludźmi, ale patrząc na znajomych mało jest takich ludzi jak ja. Na szczęście mój mąż ma w tej kwesti takie same poglądy, woli być ze mną niż z kumplami na piwie.

Gość gość
Siedziec caly dzien z dzieckiem.. I potem jeszcze wieczorem?? Nie, no to juz nie do dokonania.. Ale jak to jest kazdego dnia, to tez niedobrze. Jesli bratu to nie przeszkadza, to ok.. I na tym koniec. A reszta to juz nie sprawa postronnych skoro im tak odpowiada i nikt w tym domu nie cierpi i nie narzeka.

Gość gość
Moim zdaniem uczepiłas się synowej bo nie żyje po Twojej myśli , nie tańczy jak jej teściowa zagra i bardzo dobrze . Do tego zabrała Ci synusia i tak rzadko odwiedza mamusie Ale na miłość Boską daj żyć dorosłym ludziom jak chcą . Może razem uzgodnili że ma teraz nie pracować tylko dbać o siebie aby zajść w ciążę bez stresu . Może Twój mąż chce by poszła na imprezę czy na wakacje bo on nie ma ochoty lub nie może . A 28 lat to młody wiek więc bez przesady . Wtracasz się i narzekasz dla tego do Ciebie nie chodzą . Proponuję zając się własnym życiem bo ewidentnie nie umiesz odciąć pępowiny od syna a on ma już swoją wybranke z która jak widać jest szczęśliwy

Gość gość
autorko jestes chora!

Gość gość
nie ma zadnej przepasci!znam wiele mlodych par i zadna kobieta nie jezdzi z kolezankami na wakacje,pytam sie po co?? no po co? jezdzic po klinikach zamiast normalnie starac sie o dziecko to jest jakas wymowka zeby nie pracowac, alena wakacje to juz jest chetna! a codo dyskoteki, to powiedzcie mi ktow tym wieku jezdzi chyba jakies pijane gowniarze. Pomijajac ze woli jechac na urodziny zamiast na urodziny dziecka ktore na nia bedzie czekalo.

Gość gość
Może jeździ do kliniki bo mają jakieś większe problemy z ciążą o których Ci nie powiedzą bo się taką żmija jak Ty przyczepi jeszcze bardziej i nie da spokoju Do garów babo a nie mieszać w życiu młodych ludzi . Każdy żyje jak.Chce i takie mamuśki jak Ty im szybciej to zroumieja tym lepiej

Gość gość
Ok, co do tego wypadu z koleżanką można mieć żal albo czuć niesmak, ale proszę nie mieć do synowej pretensji o to, że zawiesiła szukanie pracy z powodu starania o dziecko. Teraz takie czasy, że na rozmowie nie należy nawet przyznawać się do planowania dziecka, a co dopiero do starania się. Żaden prywaciarz nie zatrudni młodej kobiety, która planuje szybko powiększyć rodzinę. Jeśli dla synowej najważniejsze jest teraz zajść w ciąże, to proszę jej nie wyganiać do pracy.

Gość gość
doskonale wiem co jej dolega, ma policystyczne jajniki ale znamkobiety ktore na to cierpiai maja dzieci bez wymyslania a ona jest zwyklym leniem, a to ze jedzie zkolezankana wakacje bomoj syn nie dostal wolnego to juz jest szczyt. Nie moze poczekac do listopada kiedy On dostanie wolne tylko z kolezanka jedzie. Naurodziny dziecka tez nie przyjdzie bo wywijanie tylkiem naplazy bez mojego syna jest wazniejsze.

Gość gość
nie no najlepiej niech siedzi w domu.. i niech gnije.. 28 lat?? mloda jeszcze!! niech sie bawi.. przeszla swoje po usunieciu ciazy.. o tym nie myslisz autorko.. moze musi odreagowac.. nie no rece czasem opadaja, XXI wiek, srodek Europy, a 28 to juz tylko rodzina, nuda i na trumne odkladac..

Gość gość
Piszesz że w Waszym domu było tak i tak ale Twój syn się ożenił i stworzył osobny dom . Ty już do tego domu nie należysz i nie ustalasz zasad . Oni teraz mają swój styl życia który Pani nie musi się podobać . Nazywa ja Pani wredna dziewucha bo nie jest taka jak sobie ja wyobrażala ale to syn ma być z nią szczęśliwy . Czas zrozumieć że oni mają swoje życie a Pani swoje i starać się żyć w dobry relacjach bo jak przyjdzie wnuk na świat to już w ogóle się od Pani odetna skoro tak źle mówisz o synowej

Gość gość
do tego chuda jak szkapa,tyle razy jej mowilam zeby przytyla botoprzez to nie moze zajsc w ciaze tomowi ze je ilemoze i wyglada jak dziecko a nie kobieta

Gość gość
Jesteś Stara wredna jedzą. Świadczy o tym już fakt że zamiast twoją córką zaprosić brata na urodziny córki to Ty dzwonisz do synusia i zapraszasz na urodziny ! Szok z tego postu wynika że wszystko jest nie po twojej myśli. Po co mają was odwiedzać pewnie po to aby za was robić ?? Kobieto masz dorosłego syna to daj mu robić dziecko a nie na kawusi i mamusi ma siedzieć. Daj mu pobzykac a nie oczekujesz jego pomocy. Ważne że zonie pomaga

Gość gość
I tu przepadlas autorko. Mam te sama chorobe.. To jest straszne! To nie jest zwykly len.. Poczytaj o tym troche i potem kogos osadzaj. Dobrze, ze sie dziewczyna wyrwie, jest w ruchu i wypoczywa. Jak sie domyslam, tak tez zalecil lekarz.. A Tobie nic nie powiedza, bo i tak nie zrozumiesz.. Moze nie chce isc na urodziny, bo jej zwyczajnie przykro.. Jesli nie mozecie pomoc znalezc jej pracy, nie wspomagacie finansowo, to dajcie przynajmniej swiety spokoj.

Gość gość
Kolejna zazdrosna teściowa że syn bardziej się intersuje żona niż mamusia

Gość gość
biore pod uwage ze stracila dziecko ale trzeba patrzec przed siebie i zarabiac na zycie a nie na wakacje jezdzic inie pracowac i kliniki wymyslac, ubiera siejak gimnazjalistka boi taka chyda jest

Gość gość
To musi być prowo bo nie wierzę że może być tak głupia autorka

Gość gość
Pewnie jest zgrabna podoba się mężowi co jeszcze bardziej działa na nerwy takiej jędzy jak Ty . Żal Ci d**e ściska że ma się dobrze przy mężu

Gość gość
Boże babo z czego ty sie urwałaś? Ja mam 40 lat i czasem idziemy potańczyć a tam gdzie chodzy są też dużo starsi . Co cie obchodzi ze ona nie pracuje? To jej sprawa .jej i jej męża a nie twoja.

Gość gość
Stary wredny babol. Lepiej cos zmień w swoim postępowaniu starucho, bo syn całkowicie zerwie kontakt. Oby nie musiał sie tobą na niedołężna starość zajmować, bo sie wykończy i żona tez:/

Gość gość
Ja tez tak myslalam, ale mysle niestety, ze to prawda jest.. Polska zasciankowa, bywa jeszcze gorzej..

Gość gość
nie jestem zazdrosna tylko ciezko zrozumiec lenistwo. I zamiast zmezem spedzac czas to wkazda srode i piatek spotyka sie zkolezanka, to jest chore

Gość gość
Lepiej zmien nastawienie bo pojawi sie wnuczek a Ty go bedziesz ogladac na Boze Narodzenie ;)

Gość gość
potanczyc? kobieto ja mam 52 lata i mam chodzic gdzies tanczyc?na dyskotekach mozna spotkach 20 latki anie prawie 30 latki. Zgrabna? wazy 47 kg to faktycznie zgrabna. Takie jestesciemadre a na temat wakacji zadna sie nie wypowie?

Gość gość
Jak to czytam to śmiać się chce . Ja się nie dziwię że Cię nie odwiedzaja . Wnuka to Ty nie będziesz wcale oglądać z takim nastwieniem . Moim zdaniem jesteś zazdrosna że ona ma się dobrze a Ty zostalas sama bez synusia

Gość gość
Wypowiedzialysmy sie. To ich sprawa hdzie jezdza i co robia. Moga nawet isc xo klubu erotycznego i iprawiac seks w trojke a tobie guzik do tego kapewu?