Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

nienawidze swojej synowej.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Jezu... 2 razy w tyg z kolezankami?? I tego nie mozesz zrozumiec??? A pacz, moglby do Ciebie przyjechac, jak jest sam, ale nie... Widzisz,cos chyba nie lubi mamuski.. Ja pindole.. Kobieto, prosze napisz, ze to prowo, bo juz do reszty zwatpie w to spoleczenstwo.. A zespol policystycznych jajnikow to jest paskudna choroba,wspolczuj synowej i ciesz sie, ze jest chuda, bo przy tym sie tyje..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak gimnazjalistka, to pani pisze. A tre艣膰... za艣cianek. Zajmij si臋, kobieto, swoim 偶yciem zamiast w艂azi膰 synowi z buciorami do 艂贸偶ka. 28-latka nie mo偶e i艣膰 na ta艅ce ? A pani, to ju偶 kopie sobie gr贸b 艂y偶eczk膮, bo jest dwa razy starsza ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapewne Ty wa偶ysz 150 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na niekt贸rych dyskotekach nie ma mlodszuch niz 30 lat, daj im 偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co z tego 偶e pojecha艂a na wakcje. Chcia艂a sobie odpocz膮膰 to jej m膮偶 zafundowa艂 wakcje. Mojej kole偶anki m膮偶 te偶 je藕dzi czasem sam co w tym dziwnego . Zazdro艣膰 przez autork臋 przemawia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
akurat pudlo bo waze 57 kg wiec mi nie dopieczesz. Gdybym pojechalana wakacje bezmeza to by sie zemna rozwiodl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzisz Tw贸j by si臋 rozwiodl a Tw贸j syn nie i taki jest z tego mora艂 偶e nie wciska si臋 nosa w czyje艣 偶ycie bo potem wszyscy si臋 od Ciebie odwroca a syna b臋dziesz na zdj臋ciach ogl膮da膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo sytuacja,zaproponowalismy zeby tu zamieszkali u Nas bojest wolne pietro topogardzila i wyremontowali u niejboco u nas gorzej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale o czym Wy piszecie, jestempewna ze Onnie przyjezdza bo Ona macza w tym paluchy, pewnie jak sa razem to ona nie ma zamiaru tu jezdzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo wiedz膮 偶e jeste艣 p******a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak bysmy mialy taka tesciowa jak ty to tez bysmy do ciebie nie jezdzily.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Swoj膮 drog膮 fajnego ma m臋偶a Twoja synowa 偶e potrafi s艂usznie oceni膰 sytuacj臋 i wie 偶e pluje Pani na ni膮 jadem i woli ograniczy膰 kontakt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 AUTORKO/KOBIETO z kim tutaj chcesz dyskutowa膰,przecie偶 tu od rana do nocy siedz膮 podobne do twojej synowej,niczym si臋 nie r贸偶ni膮.Opluwaj膮 swoje te艣ciowe bo nie dj膮 prezent贸w je艣li ju偶 to badziewie,albo za cz臋sto dzwoni膮 albo 偶e nie dzwoni膮,albo za cz臋sto odwiedzaj膮 albo 偶e nie odwiedzaj膮,偶e nie bawi膮 wnuk贸w,偶e 偶e 偶e 偶e....etc.etc. Sam ch艂am tu siedzi.Daj sobie spok贸j bo tylko narazisz si臋 ba obelgi a w g臋bach maj膮 jak w WC.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie tw贸j syn znalaz艂 takie to to???,nie martw si臋 na dyskotece szybciej zaci膮偶y,syn nawet nie b臋dzie wiedzia艂 czyje to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 No ma suuper m臋偶a,powinna mu co艣 przyprowadzi膰 do tr贸jk膮ta.呕y膰 nie umiera膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja tesciowa jest super ale mam o tym temat zakladac? Wydaje mi sie, ze to prowo. Zeby tak sie wtracac w zycie mlodych? Skad ty wiesz kiedy ona spotyka sie z kolezankami? Zajmij sie swoim zyciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
syn nie przychodzi bo pewnie ona mu zabrania, kiedys byl zupelnie innymczlowiekiem. Moja corka jakos potrafi siedziec w domujak na zone przystalo a nie takjak synowa ciagle silownie i baseny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PROWO SYNOWEJ
Prowokacja Tzn synowa pisze tu jako swoja te艣ciowa - podszywa si臋 pod te艣ciow膮 w艂asn膮, by艣cie tu -pisali 偶e synowa jest super a te艣ciowa be palnij si臋 w 艂eb autorko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie ze prowokkacja. brawo ty :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 Dawaj dalej,zobacz jak idiotki wyprowadzi艂a艣 w pole,dostaj膮 orgazmu na my艣l 偶e mog膮 ci臋 zjecha膰 ,w ko艅cu robi膮 w realu to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:47 kazdy s膮dzi po sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym na prawde wiele zaakceptowala ale nieto ze ona jezdzi po dyskotekach i na wakacje samajezdzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja synowa ma kochanka,nawet drugi z kolei a ja si臋 ciesz臋 偶e kiedy艣 wpadnie i wypadnie na bruk.Nic nikomu nie m贸wi臋 i czekamy na efekty ha ha,b臋dzie si臋 dzia艂o,b臋dzie weso艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 nie myd艂o,nie wymydli si臋,niech ja obracaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PROWO SYNOWEJ
22.50 Ale co, masz takie wyrzuty sumienia , 偶e sama jedziesz na te wakacje, 偶e potrzebujesz zapewnie艅, 偶e jeste艣 ok? Czy o co chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale zrozum kobieto,ze Twoja akceptacja jest tu nikomu niepotrzebna. Chcesz to sobie akceptuj a nie chcesz to nie. To juz jest odr臋bna rodzina i nic Ci do ich decyzji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zazdroscisz jej bo sama mialas m臋偶a kt贸ry Ci臋 trzyma艂 kr贸tko , przyjmij do wiadomo艣ci ze to syn ma Ci臋 do艣膰 z reszt膮 mu si臋 nie dziwi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PROWO SYNOWEJ
To pisze synowa, kt贸ra 藕le si臋 czuje z tym, 偶e jest bezrobotna i jedzie bez m臋偶a na wakacje. Chce us艂ysze膰, 偶e jest super, 偶e mo偶e nie pracowa膰 itd Tylko po co podszywa膰 si臋 pod te艣ciow膮 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona chyba nie rozumie 偶e oni maj膮 w艂asn膮 rodzin臋 a ona ju偶 do niej nie nale偶y (w sensie jest ju偶 w tej dalszej rodzinie )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez tak mysle ze chcialaby wejsc im w zycie z butami

Udost臋pnij ten post