Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 latka i 30 latek

Polecane posty

Gość gość

Jestem już 40letnią kobietą, i coraz częściej mi się zdarza, że podrywają mnie młodsi nawet o 15 lat mężczyzni. Czy jest sens związek z mężczyzną młodszym np o 10 lat? Czuję się świetnie w swoim ciele, jednak boję się, że w takiej relacji nabawię się kompleksów.

Gość gość
Jestem z młodszym o 11 lat

Gość gość
sam mam ochotę na 38letnia mamuśkę ale ona ma męża - dobrze jest w tym wieku jeszcze kobieta jest seksi

Czy jest sens związek z mężczyzną młodszym np o 10 lat? X O jakim związku piszesz ? :classic_cool:

Gość gość
No piszę o związku na stałe, nie rozumiem pytania. Takim związku z robieniem zakupów, sprzątaniem, wspólnymi wakacjami i dużą ilością seksu ;). Zastanawiam się czy na dłuższą metę to ma sens. Nie chcę spalać się w czymś bez przyszłości. Jednocześnie mam wrażenie, że ci młodsi mężczyźni są jacyś mniej wyrachowani wobec mnie, myślę, że mogłabym znaleźć wśród nich takiego, przy którym byłabym szczęśliwa pod każdym względem.

dużą ilością seksu x to zostaw resztę skreśl :classic_cool: xxx sam mam ochotę na 38letnia mamuśkę ale ona ma męża - dobrze jest w tym wieku jeszcze kobieta jest seksi x to mówi wszystko o zdecydowanej większości przypadków takich jak twój, radzę jednak zweryfikować dojrzałość a w tym wieku dojrzałych jest garstka ;)

Gość gość
Mam 38 lat i znam sporo osób od 20 do 60. Młodsi mężczyźni są mniej wyrachowani i dojrzalsi niż moi (wolni) rówieśnicy, są też mniej wymagający. Spróbuj

Gość gość
Wiem że moja tak myśli dlatego mam darmowe bzykanie. Głupia star****.

Gość gość
Ciekawostka. "Darmowe roochanie" bez problemu możesz mieć z młodszą... skoro uważasz 38latki za staruchy. Wystarczy pójść na imprezę.

Gość gość
To że bzykasz kogoś kogo uważasz za staruche świadczy tylko źle o Tobie. Z każdą inną czy to dużo młodszą bedziesz tylko dla darmowego bzykanka bo tacy egoiści nigdy się nie zmieniają.

Gość gość
Ale z ciebie cienias :) Ja mam darmowy seks z młodymi pięknymi dziewczynami ;)

Gość gość
nie rozumiem dlaczego tak szafujecie wiekiem? Co to ma za znaczenie ile kto ma lat pod warunkiem ze jest pełnoletni oczywiscie? Ja mam ponad 30 a wygladam najwyzej na 25 i tyle sobie daje, wiek mentalny jeszcze młodszy. Nie pesel jest wazny ale to jak się wyglada i na ile czuje! :-D

Gość gość
Szkoda czasu, ja 7 lat zmarnowalam z piec lat młodszym i tez wydawał mi się na poczatku bardzo dojrzały. Ale z czasem wyszło z niego głupie dziecko... A 10 lat młodszy to juz w ogóle jakiś kosmos dla mnie.

Gość gość
Z mojego młodszego nie wychodzi głupie dziecko. I nie wydaje się dojrzały - JEST dojrzały. W przeciwieństwie od ex, którzy są starsi od niego o lat 15.

Gość gość
Prezydent Francji ma zonę starsza o jakieś 25 lat , są małżeństwem już 10 lat.

Gość gość
No pewnie że będę szukać dojrzalego. Jednak boje się że się konpleksów nabawię. Że będe tylko widziec co chwile pojawiające się zmarszczki. I choć póki co wyglądam lepiej niż niejedna 30latka to jednak czas leci.

Gość gość
Zakochany mężczyzna nie widzi u swojej wybranki zmarszczek czy parę kilo więcej, on ja kocha w całości. Mlode kobiety tez się starzeją, jak ktoś jest w związku dla ciała to i młodą wymieni na młodszą gdy tylko trochę się zmieni.

Gość gość
Masz rację :).

Gość gość
Nie wierzę żeby normalny trzydziestolatek podrywał albo chciał się związać z cztedziestolatką. Prowo.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć czy masz szanse na szczesliwy zwiazek z kims młodszym o 10 lat, jak on się będzie rozwijał, jakich błedów nie popełniać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Co jest w tym nienormalne? Nie znasz życia to się nie wypowiadaj. Opinie takich jak ty bez doświadczenia życiowego nie są potrzebne. np. prezydent Francji i wielu innych. Co to kogo obchodzi kto z kim żyję i śpi. Każdy jest z tym z kim mu dobrze a czy kobieta starsza czy nie to nie jest ważne. Jak poznasz młodą a konfliktową awanturnice albo stale fochowata i leniwą to zobaczysz różnice albo nudna jak flaki z olejem to wtedy pogadamy.

Gość gość
Mam 32 lata, interesują mnie dziewczyny 24-28 lat a nie jakieś babcie po czterdziestce.

Gość gość
12'18,nazwiesz sie dziadkiem za 8-10 lat?

Gość gość
To w cudzysłowie było wiadomo. Dziadkiem się tak nazwę, jeżeli chciałaby mieć coś ze mną wspólnego dwudziestolatka, bo takie są mniej więcej proporcje, odnosząc to do tematu.

Gość gość
Każdy ma inny gust we wszystkim. Nie każda czterdziestka związe się z trzydziestolatkiem ale są wyjątki.

Gość gość
Mało który trzydziestolatek ma taki gust żeby związać się z czterdziestolatką. Bo to hardcore.

Gość gość
Wszystko zależy od ludzi a nie od ich wieku.

Gość gość
Od wieku zależy baaaardzo wiele.