Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzikiChomik

Ona nie dzwoni

Polecane posty

Gość DzikiChomik

Jestem z dziewczyna od kilku miesiecy, ma 30 lat. To co mnie w niej denerwuje to kontakt pomiedzy naszymi spotkaniami - potrafi sie odezwac raz na 2-3 dni. Rozmawiamy wtedy z 10min przez telefon i tyle. Zadnych codziennych sms, zadnego kontaktu. Jak sie spotkamy na zywo to jest ok. Denerwuje mnie to. Czy Wy kobiety niektore tak macie? Jestem przyzwyczajony ze ze swoimi ex wymienialismy codziennie dziesiątki sms, interesowało nas co aktualnie robimy i co się u nas dzieje. A tu nic...

Gość gość
11,35 s********j p**dusiu ze swoimi wywodami

Gość gość
Moze dziewczyna tak ma, a moze kręci cos na boku... W sumie to dla mnie tez normalne, ze wymienia sie duzo wiadomości/dzwoni, a pomysleć, ze pare lat temu spotykałam sie z chłopakiem, ktory studiował w sąsiednim mieście i wysyłał mi 1 SMS dziennie i nie miałam z tym wtedy problemu:/ dzis bym nie dała rady tak i dla mnie to tez nienormalne, ze twoja pisze raz na 2,3 dni

Gość gość
Nie kocha wiec nie tęskni i nie pisze

Gość gość
Czesciej tak wyglada zachowanie facetow

Gość gość
ja do swojego nie wydzwaniam, bo kiedy dzwoniłam, pisałam, to nie odbierał albo odebrał i nie mógł bo pracował, więc przestałam , uznałam, że on zadzwoni jak bedzie miał czas. Po prostu sie nie narzucam, nie zawracm dupy non stop, dzwonię jak jest cos konkretnego, atk to on dzwoni. Może i Twoja dziewczyna nie lubi sie narzucac

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co ona myśli o Tobie, co czuje, czy mozesz spodziwac się , że bedzie pisala częsciej, a może w ogole dac spokoj z tym zwiazkiem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl