Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki w Amsterdamie

Polecane posty

Gość gość

Jest ktos?

Gość gość
Ja już się wyprowadziłam do innego kraju ale tam mieszkałam. Mogę coś doradzić jak masz pytania, np co gdzie jest, co gdzie można kupić itd.

Gość gość
Pisze serio, wiec darujcie sobie uszczypliwosci. Niedlugo wyjezdzam do Holandii. Slyszalam, ze jest tam wielu ''sniadych'' mezczyzn. Od zawsze chcialam sprobowac seksu, zwiazku z takim mezczyzna. Pociaga mnie ich uroda po prostu, lubie taki ''niebezpieczny wyglad'' u mezczyzn. Moze podpowiesz mi, czy ciezko o zwiazek w Holandii z takim mezczyzna? Jak ich poderwac? Gdzie pojsc? I jakiej narodowosci sa Ci najlepsi, wedlug Ciebie? Za posty o ubogaceniu kulturowym z gory dziekuje.

Gość gość
Nie mam pojęcia czy sobie żartów nie robisz. Jest tam zatrzęsienie muzułmanów wszelkiej maści (najwięcej Turków, Marokańczyków, Afganów i czego tylko) i trochę "jaśniejszych" czarnoskórych z byłych holenderskich kolonii (Surinam, Aruba, Bonaire, RPA) i ludzi z Indonezji - również byłych kolonii. Mnie osobiście się tacy mężczyźni nie podobają, ale jak już ci tak zależy to ci z terenów pokolonialnych są w miarę normalni i masz szansę na normalny związek (plus mówią po holendersku, również w swoim dialekcie). Nie polecam ci muzułmanów w żadnym wydaniu. Nigdy z żadnym się nie spotykałam, ale miałam z ich strony nieprzyjemne sytuacje (zarówno ze strony kobiet, jak i mężczyzn w różnym wieku), typu oszukiwanie przy kasach, chamskie zaczepki na ulicy, nieprzestrzeganie ciszy nocnej w budynku w środku tygodnia, głośnie dzikie zachowanie w miejscach publicznych. Niestety jest ich tam zatrzęsienie i to takich radykalnych. Na ulicach można nawet spotkać kobiety tylko z otworem na oczy, a nawet siatką (jak Batman), a nawet małe dziewczynki w wózkach w pełnym muzułmańskim ekwipunku, co dla mnie jest niepojęte. Nigdzie indziej w EU nie widziałam jeszcze takich radykalnych środowisk muzułmańskich jak w NL. Dziwię się, że tam jeszcze zamachów nie było. Nie musisz nigdzie specjalnie chodzić, żeby kogoś takiego poznać, bo oni są generalnie wszędzie w miejscach publicznych.

Gość gość
Nie musisz się też specjalnie wysilać, żeby kogoś takiego poderwać, bo gorzej to jest ich spławić. Nie są nieśmiali, a wręcz nachalni, szczególnie ci prości zajmującymi się robotami fizycznymi. Natomiast ci wykształceni są bardziej zasymilowani kulturowo z białymi i zachowują się praktycznie jak lub prawie jak biali.

Gość gość
A cz jest tu ktos, kto mial seks z takim ciemniejszym mezczyzna?

Gość gość
Hiv gratis daja wiec bierz byle jakiego