Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCĘ SIĘ POWIESIĆ !!!

Polecane posty

Gość gość

Już dłużej nie wytrzymam, przez wadę zgryzu jestem bardzo brzydki, w zasadzie cała dolna cześc twarzy zeformowana ale najgorsze są te spojrzenia i śmiechy na mój widok wszędzie gdzie tylko się pojawię; już dłużej nie wytrzymam nie mam siły być ciągle wyśmiewanym, bo pomimo że wyglądam jak Quasimodo to jednak mam uczucia i jest mi przykro...

Gość gość
Od liny ci się zgryz nie wyprostuje. Lepszy jest aparat na zęby.

Gość gość
tak tylko że mnie nie stać bo ledwo wiąże koniec z końcem, a po za tym ma taką fobię społeczną że do pracy pewnie nie pójdę...

Gość gość
Wydajesz się być inteligentnym facetem, a chcesz sie powiesić przez podłych głupców? Możesz otrzymać Nagrodę Darwina ;) Myśli samobójcze dotykają każdego - bo są okresy w życiu kiedy wydaje się że nie ma wyjścia i nic nas już nie czeka. Trzeba to przeczekać - i znów zachce się żyć. A jak sie powiesisz - to już nie zachce ci się żyć.... OT - taka siurpryza.

Gość gość
tak, tylko że nawet jeśli jestem zadowolony to prędzej czy później pojawią się jakieś gówniarze czy tam nawet ,,normalne'' osoby które się na mnie gapią i śmieją się pod nosem; ja już tej pogardy w stosunku do mojej osoby znieść nie mogę :(

Gość gość
Nie wykręcaj się lękiem społecznym leniu. Nic w życiu nie ma za dramo. Ludzie są dla Ciebie straszniejsi niż śmierć samobójcza?

Gość gość
Żadna normalna, inteligentna i dobrze wychowana osoba się nie gapi, ani podle nie uśmiecha. Zapewniam cię i idę o zakład. Przygłupami i chamami sie przejmujesz? Ja jestem gruby - i jak taki przygłup zaczyna się na mnie gapić i krzywo uśmiechać, to ja gapie sie na niego ze śmiertelną powagą. Przychlast po sekundzie nie wie co z oczami zrobić. Czasami to całkiem fajna zabawa ;)

Gość gość
to się łatwo mówi, ale jak idziesz do sklepu czy galerii czy nawet ulicą i widzisz że ludzie się gapią i podśmiechują to się żyć odechciewa nie mówiąc o dziewczynach oczywiście

Gość gość
to idź sie powieś w sumie, bez sensu to twoje zycie zęby to podstawa egzystencji na tym swiecie...tak tak powieś sie

Gość gość
Dziewczyny to przereklamowany towar. Miałem kilka - głupie i podłe ścierwa. A ludzie? To nie ludzie - to wilki!

Gość gość
to nie tak że mam widzimisie że mam brzydkie zęby, tylko cała żuchwa zdeformowana, gdybyś mnie zobaczył pewnie też byś się gapił :(

Gość gość
Zglos sie na akademie medyczna blisko miejsca zamieszkania na zajecia z chirurgii szczekowej, tam skieruja cie dalej. Cale pokolenia studentow wyksztalcisz! Zglos tez, ze masz z tego powodu problemy psychiczne, izolacje spoleczna. To jest wskazanie do finansowania. Pospiesz sie, wkrotce egzaminy koncowe stomatologow i masz duza szanse na darmowe leczenie.

Gość gość
Tylko trzeba ruszyć te chudą dope!! A tobie sie zwyczajnie nie chce.... Bo łatwiej siedzieć i kwiczeć - jaki ja biedny, jaki ja brzydki.... A jaja też masz takie powykrzywiane jak szczękę? Czy nie masz wcale?

Gość gość
a ile taki ortodonta kosztuje zakładając całkowity brak dobasowania szczęki do żuchwy ?

Gość gość
Rusz dope i sie go spytaj! Przytulam cię :)

Gość gość
Moze to nie ortodonta jest potrzebny a chirurg od szczeki. Ortodonta koryguje tylko koslawy zgryz. Zglos sie jako material do egzaminow dla dentystow i ortodontow, juz oni toba pokieruja! Samobojstwo to najglupsza rzecz, jak cie ktos odratuje to mozesz przezyc calkowicie sparalizowany i co wtedy? Lepiej postaw na leczenie twoich wad :) dasz rade!

Gość gość
jak nie znajdujesz życzliwych osób w twoim otoczeniu to wejdź na youtube a tam wpisz słowa : " Audrey radio ".. Tam znajdziesz najwięcej życzliwych i przyjaznych uśmiechów od najbardziej życzliwej dzieweczki - Audrey na świecie i jej młodszego braciszka . Oczywiście może to nie to samo co życzliwość w życiu osobistym , ale może to ciebie trochę pocieszyć .

Gość gość
leki sa darem o szatana a raczej skutkiem odaleniasie od boga tylko Bóg zabierze ci te lęki czyli mysisz isc do spowiedzi i codzienie chodzic na eycharystie i jezeli bedzie taka wola boga sprawi ze da ci kobietę