Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 tydzień mam dość

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też tak macie ? Boli mnie cała lewa noga od pięty po sam tyłek , łydka, kolano . Boli mnie również tak jakby lewy jajnik nisko przy biodrze. I oczywiście krocze pachwiny. Do tego bóle jak na okres . Jak sobie z tym poradzić macie jakieś sposoby bo juz nie nadaje się dosłownie do chodzenia :( nie mam anemi ale kręci mi się czasem w głowie tak jakby robi mi sie słabo

Gość gość
aborcja pomaga :p

Gość gość
Ja tak mialam w drugiej ciazy jak zaszlam rok po roku. Krocze mnie tak potwornie bolalo, ze nie moglam chodzic =/ Bylo mi duszno nienawidzilam swojego stanu czulam sie fatalnie jak slonica w zoo. plecy i zgaga nie sypialam w ogole jedynie na siedzaco. koszmar. kazda to przechodzi.

Gość gość
Wiem a miałaś tez takie bóle nóg? Mnie jeszcze dodatkowo bolą palce u rąk szczególnie rano jak się obudzę musze je rozruszać

Gość gość
Ja pod koniec ciąży miałam nogi jak balony, buty 2 numery większe, po porodzie zeszło raz dwa.

Gość gość
Mi dretwieja cale rece po nocy. Niestety takie uroki. Juz coraz blizej :)

Gość gość
Ogolnie bolalo mnie wszystko. Miesnie i kosci stawy wszystko. Powiedz lekarzowi o tym wszystkim na wizycie

Gość gość
A urodzilyscie troszkę wcześniej czy po terminie? Ja jestem juz wykończona płakać mi się chce nie nadaje się nawet do wyjścia na zakupy tylko spacerki ewentualnie po mieszkaniu od okna do okna. Ostatnio wybrałam się do sklepu spacerowalam sobie z koszykiem i nagle silne klucie w pochwie i dołem brzucha nie mogłam postawić kroku. Stanęłam w miejscu i brzuch jeszcze zrobił się jak kamień niestety musiałam opuścić sklep i udać się do domu.

Gość gość
Ja urodziłam dokładnie w dzień terminu. Każdy się dziwił że dziecko wie kiedy pora :D

Gość gość
A co ja mam powiedzieć... Dziś zaczął się 41 i dalej czekam.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję jak sobie radzisz ?

Gość gość
jeejku wspolczuje