Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2017 Dobrze spisuje się w chłodniejsze dni, kiedy nie wymagam od antyperspirantu/dezodoratu nie wiadomo jakiej ochrony. Ogólnie nie przepadam za kosmetykami tego typu w sprayu i stosuję w kulce/sztyfcie, jednak muszę przyznać, że ten mnie zaskoczył. Jest lepszy od kilku poprzednich dezodorantów, które posiadałam (zdarza mi się dostawać takowe w prezencie, w zestawie, sama nie kupuję). Nie brudzi ciemnych ubrań, z białymi trochę gorzej, ale tutaj nie oczekiwałam cudów - biel niestety ma to do siebie, że lubi szybko zżółknieć. Niestety w cieplejsze dni, których już tej wiosny zakosztowaliśmy, nie sprawdza się tak dobrze. Posiada bardzo ładny orzeźwiający zapach, który jednak trochę kłóci się z perfumami, zaś gdy użyjemy za mało, nie maskuje przykrych zapachów. I cóż tu wybrać? :) Produkt, wśród innych tego typu, nadzwyczaj dobry. Na uwagę zasługuje też rozpylacz, może to głupie, ale niektóre dezodoranty mają jakby za mocne ciśnienie i strasznie tego nie lubię, ten zaś żadnej 'krzywdy' mi nie robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach