Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez ściemy: co dziś jadłyście?

Polecane posty

Gość gość

Zacznę: -dwie parówki, zwykła biała bułka z masłem, pomidor ze szczypiorkiem -miseczka winogron -ziemniaki, filet z kurczaka w panierce, surówka -kinder bueno -jajecznica z boczkiem Jak widać u mnie dziś nie najlepiej.

Gość gość
Ja botwinke,2 kg truskawek , malego tosta i tyle

Gość gość
2 kawy, 3 bulki z twarogiem, kawalek ciasta w starbucksie o sm. biala czekolada z karmelem, kubek herbaty zielonej. tyle

Gość gość
Bułkę z serem i sałatą Duże frytki Ciastko z wiśniami Mrożone truskawki z bananem Dwie kromki chleba z pomidorem Sorbet mango Trzy szklanki Pepsi Woda niegazowana :P

Gość gość
Zapomniałam o dwóch słodkich bułeczkach. :P

Gość gość
ja na razie cztery kromki kawiorki z serkiem, mała cole i ciastko fracuskie z owocem.. ale obiadokolacja jeszcze przede mna, zjem spaghetti z kurczakiem

Gość gość
Śniadanie 2 kromki ciemnego chleba z wędlina i zielonym, później chyba trzy brzoskwinie (maleństwa), na obiad kasza+ pierś w sosie i surówka z białej, truskawki jezuuu chyba z kilogram i na kolację 3 kromki chleba z wędlina i twarogiem. Mam nadzieję, że skonczylam ;)

Gość gość
2 ciemne bułki z serem . 2 jajka sadzone pomidor z jogurtem naturalnym. 5 kaw z 2 czubatych łyżeczek . Tyle tego dziś było.

Gość gość
Kawałek arbuza, kilka truskawek, kromke chleba, owsianke, kawałek ciasta i teraz niestety frytki :D

Gość gość
Jakies 400g arbuza 200g winogron Zupe pomidorowa z cieciorka Salatke grecka Kromke chleba z ziaren z musztarda i parowka sojowa

Gość gość
Współczuję osobom które jedzą tak mało jak niektórzy z was, za 10 lat będziecie wyglądać staro i brzydko :D

Gość gość
Kanapki z serem i wędlina, brzoskwinia, jogurt jagodowy, zupa fasolowa, jajko sadzone i młode ziemniaki, trochę chipsów (niestety..), do picia woda, herbata czarna, herbata owocowa. Kolacja przede mną :-P

Gość gość
Jajecznica z bułką Bułka z szynką Dwie kostki czekolady Ziemniaki mięso pomidor Bułka z szynką 7 pierogów z truskawkami Serio. Dalej jestem głodna.

Gość gość
dziś - ja z regłuły jem wiecej, ale jestem na diecie. ale akurat jedzenie małych ilosci spowalnia metabolizm, co sie przyczynia do wolniejszego starzenia, tyle ze dieta musi miec duzo wiatmin

Gość gość
Gość 20:52 A jaki sos był do tej piersi i pieczona czy gotowana? (Szukam pomysłu na obiad ;-) )

Gość gość
Ja polecam sos słodki, figowy

Gość gość
Serek wiejski ,2 kromki zytniego chleba z ziarnami banan 3 batoniki zupa z kapusty mlodej 4 kanapki z pomidorem i wedlinami cała czekolada karmelowa piwo 4 kawy porcje lodów

Gość gość
Serek wiejski ,2 kromki zytniego chleba z ziarnami banan 3 batoniki zupa z kapusty mlodej 4 kanapki z pomidorem i wedlinami cała czekolada karmelowa piwo 4 kawy porcje lodów

Gość gość
2 kanapki z szynka wedzona na sniadanie, 2 zrazy i bulka na obiad, porcja frytek i pepsi na miescie, truskawki, 2 kanapki z metka i pomidorem.

Gość gość
-żołądki obsmażane z makronem -bułka z pasztetem -chipsy,pierniki -do popicia siusiu bratanka,lekko słonawe,mocno zagęszczone

Gość gość
Rano pol małej bułki i niecała parówka, pozniej mały kawałek ciasta, kilka łyżek botwinki, mały kawałek ciasta, malutki lód, kilka cukierków, 2 kromki chleba z majonezem i salami, kinder bueno.

Gość gość
Dwie kanapki z serem,szynka i pomidorem,jajecznica,pączek Mlods kapustka,kielbaski z grilla,pomidorki Ciasto czekoladowe,arbuz,cuasto truskawkowe.

Gość gość
Bułkę z paprykarzem, pol kg truskawek i kawałek ciasta.

Gość gość
Serek wiejski z pomidorem, trzy garstki gotowanego bobu i dwa kawałki pizzy.

Gość gość
Nic. Nie mam pieniędzy.

Gość gość
22:48 to juz jest bób? ja jeszce u mnie w miescie nigdzie nie znalazlam :(

Gość gość
Dzisiaj? 8 kostek czekolady, wypiłam energetyka i herbatę. Ale właśnie siadam do jedzenia kabanosów z czosnkową bułką.

Gość gość
Tak, kupiłam dziś bób od pani z gospodarstwa agroturystycznego ale ceny nie podam bo nie pytałam.

Gość gość
Jajecznica z pumperniklem karkowka z grilla z salatka z pomidorow Jogurt Morele Koktajl czekolzdowy Salata i sardynki