Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez ściemy: co dziś jadłyście?

Polecane posty

Gość gość
Jecie bardzo skromnie. A macie chociaż jędrne pupy, płaskie brzuchy i sterczące cycuchy?

Gość gość
U mnie bob 18 zl za 0,5 kg

Gość gość
23:03 - przy takiej diecie polegającej na wrzuceniu w siebie byle czego, głównie posiłków obfitujących w cukry - na pewno mają, ale cellulit i nadwagę :-)

Gość karochomik
1 kromka chleba żytniego z żurawiną, masłem, serkiem twój smak, rzodkiewką i ogórkiem 2 kromki chleba żytniego z żurawina, masłem, serem żółtym, pomidorem i ogórkiem wafelek góralek banan 2 kromki chleba żytniego z ziarnami, z serem zółtym jogurt Piątuś waniliowy dwa jajka sadzone porcja fasoli szparagowej dwie garscie słonecznika prażonego w karmelu pół małej paczki chipsów paprykowych

Gość gość
I śniadanie: jaglanka na szklance mleka z truskawkami, muesli i wiórkami kokosowymi, herbata bez cukru II śniadanie: dwie kromki chleba razowego z sałatą, serem żółtym, schabem, pomidorem i ogórkiem Kawa z mlekiem bez cukru Obiad: makaron kokardki z mięsem wieprzowym i sosem ze świeżych pomidorów i bazylii, bez dodatku sera :-) Podwieczorek: miska truskawek, pół nektarynki, łyżka muesli z jogurtem naturalnym Kolacja: jeden serdelek, bułka grahamowi, łyżka musztardy Herbata: melisa z lawendą :-)

Gość gość
Dwie kromki chleba pałnoziarnistego z łososiem i jalapenio Nektarynke Talerz zupy szparagowej z parmezanem Salatke z Lidla z hummusu bulguru i fety okolo 200gram

Gość gość
2 kawy 1/3 tabliczki czekolady kawałek karpatki paczkę chipsów 2 kawy cole kawałek karpatki kotlet z piersi kawę kawałek karpatki

Gość gość
2 kromki pszennego chleba + 2 parowki, keczup ok 200 g arbuza i pol jablka makaron z boczkiem,orzechami wloskimi,czosnkiem i natka pietruszki 2 czastki czekolady i kilka chrupek kukurydzianych o smaku toffi 2 tosty z szynka i serem z chleba pelnoziarnistego tostowego wypilam 2 szklanki mleka,kawe z mlekiem,2 szklanki rumianku i szklanke soku jablkowego. Nie licze wody,ktora czesto popijam. Dodam,ze jestem w 6 miesiacu drugiej ciazy,waga podskoczyla do gory o 5 kg.

Gość gość
Kanapka z sałata i salcesonem + herbata 2 kawy+ 2 czekoladki zapiekanki makaronowa trochę truskawek Kawa rozpuszczalna

Gość gość
Dwie kromki chleba z sałatą, szynką, jajkiem, pomidorem i szczypiorkiem. Miseczka rosołu. Sorbet mango 3 wafle jaglana z dżemem i szklanka mleka Alpro Kromka z jajkiem 2 parówki Słowianki i kromka z masłem

Gość Mama 2 plus 2
Jajka ze szpinakiem i pomidor malinowy, kasza manna z chia, pieczona pierś z kurczaka z makaronem pelnoziarnistym, sosem porowym i surówka z pekińskej, marchwi i papryki, kawałek ciasta cappuccino z kubkiem kawy zbożowej, grahamka z sałata, serem camembert, łososiem i kilka oliwek.

Gość gość
Jajecznica z dwóch jaj z chipsem z boczku i kanapka ziarnista z masłem, sałata, serem żółtym i pomidorem+ kawa z mlekiem. Frytki, kotlet i surowka z kapusty Kawa z mlekiem, ciastko. Sledzie na raz smietanowe i chipsy+ piwo :D Mega kiepskie odżywianie bo byłam cały dzien w parku rozrywki.

Gość gość
Pół kilo winogrona, 1/4 średniego arbuza, jabłko, trzy brzoskwinie i banan

Gość gość
-Kromka chleba z wegańskim pasztetem -Ok. 300g arbuza -Saszetka brązowego ryżu z mieszanką chińską i sosem sojowym -2 wafle ryżowe z pieprzem i bazylią -trochę "ryżu" z kalafiora

Gość gość
mam płodne więc siedzę w lodówce. za dwa dni bedzie spokój

Gość gość
8:00 rano: nie miałam coś apetytu więc owsianeczka z jogurcikiem na śniadanie 19:00: powiększony zestaw z mcdonaldu, new york steak wielkości mojej głowy :D A teraz popijam sok pomarańczowy :)

Gość gość
sniadanie 2 grube kanapki z domowego chleba (orkisz/maka pszenna/maka zytnia) - 1 kanapka z serem rukolą pomidorem, druga z miodem ; kawa z mlekiem owsianym w pracy banan; wafelek grzeski; truskawki; jogurt naturalny mały. piłam jedną kawę, sporo wody niegazowanej, jedna herbate koper. w domu zupa z wczoraj czyli kalafiorowo-brokułowa z marchewką. i jeszcze 2 jajka sadzone z cebulką. 3 kostki czekolady 855 kakao. herbata pu erh. potem jeszcze zjadłam precelki lajkonik (pół paczki) i wypiłam 1 piwo. mam 33 lata, 168 cm, 61 kg. dwuletnie dziecko

Gość gość
Przed śniadaniem: szklanka ciepłej wody z łyżką ekologicznego octu jabłkowego Śniadanie: 2 kromki razowego orkiszowego chleba własnej roboty z ziarnami z pomidorem i szczypiorkiem, 2 ekologiczne jajka, II Śniadanie: BIO jabłko Obiad: kawałek piersi z kurczaka oczywiście eko, rukola, pomidory koktajlowe, Kolacja: NIC i miało być tak super i puper..... Po kolacji: wino, chipsy, truskawki z cukrem i śmietaną 30% i ch/uj bombki strzelił :o

Gość gość
Jak tak patrze co ludzie jedza to za glowe sie lapie,sam smietnik-powaznie mówię

Gość gość
Pół talerza ryżu basmati, który został mi z wczoraj, wymieszany z 3 smażonymi cebulami w piórka, pociętym w paski omletem z 2 jajek i curry w proszku. To był mój jedyny posiłek. Poza tym wypiłam kawę zbożową z cukrem i 2 gorzkie herbaty rooibos karmelowe. A teraz jem wafle ryżowe (5 szt. tych mega cienkich). Nie mam apetytu przez ten upał. Na jutro mam w lodówce ziemniaki, które dziś ugotowałam. Pokroję w talarki i zasmażę z bazylią, oregano i solą. I może dam do tego surówkę sprzed 3 dni, którą mam w lodówce.

Gość gość
Chleb z żółtym serem, papryka, pomidory, kawa zbożowa. Makaron pełnoziarnisty z pomidorami z puszki, oliwkami, cebulką i fetą, sok pomarańczowy. Parówka, dwie kromki chleba z serkiem i natką pietruszki, jogurt gruszkowy, zielona herbata