Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila0909

Dwa obfite krwawienia a test z jasna kreska.

Polecane posty

Witam was, opisze w dużym skrócie moja sytuacje. Zawsze miałam reguralne @ 28 dni +/- 2 dni z typowymi objawami jak na @. Ból brzucha i ból piersi który zawsze mi przypinał, ze lada moment ja dostanę. 4 kwietnia miałam ostatnia normalna następna dostałam po 9 dniach spóźnienia, przy czy bolał mnie brzuch , lecz miałam brak bólu piersi. W dni które spóźnial mi się @ robiłam kilka testów które okazały sie negatywne. Następna dostałam w 28 cyklu tez bez bólu piersi ale było to tylko delikatne plamienie na brozowa i koniec ( dodam,ze nigdy nie miałam plamien przed @ . Na drugi dzień się jednak rozkręciła. Mowie coz trudno. Coś mnie jednak wzięło , zeby zrobić test kiedy skończyła się @ Kupiłam z clearblue zwykły strumieniowy w dwupaku. Jeden zrobiony po południu, wykazał cień cienia. Drugi zrobiony rano również cień cienia. Kupiłam jeszcze inne najtańsze jakie były i nie pokazały nic . Idę w sobotę na betę. Co to może oznaczać? Dodam, ze staramy się od 3lat wiec kochamy się często bez żadnego zabezpieczenia i do końca. Ale niestety mój narzeczony ma słaba *****iwość plemników. Nie wiem co myśleć... bardzo chciałabym aby to była cisza :(

Chciałabym jeszcze dodać, ze w trakcie spóźnienia obudziły mnie straszne mdłości i przez kilka dni trzymały mnie tak delikatnie, czuje się strasznie zmęczona , mogłabym gdzie kolwiek zasnąć. I ból głowy

Gość gość
Widocznie byla ciaza biochemiczna. Ponad 50 procent ciaz jest ronionych w terminie okresu i to jest normalne.

Gość gość
Tak ciąża pewnie była ale się nie utrzymała. Jeszcze jakiś czas po poronieniu testy będą wychodzić pozytywnie bo hormon ciążowy nie spada do zera w ciągu jednego dnia.