Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Cześć mamuśki, przyszłe jak i obecne. Szybkie pytanie. Temat już pewnie wałkowany, aczkolwiek niczego konkretnego nie znalazłam ani tu ani na innych forach. Do okresu mam kilka dni, a w zasadzie to może i już - mam nieregularne. Wczoraj robiłam test, dwie kreski, pozytywny. Staram się z partnerem o dziecko. Ale czuję że dostanę okres! Nie mówię tu o bólu piersi, ktory pojawia sie i w ciąży i przed okresem. Mam mokro i gorąco tam na dole, boli mnie brzuch i to jest TEN ból. Miałyście tak? Jeśli tak, to jak długo i co z tym począć?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak okres w ciąży. Jeżeli test jest pozytywny, a pojawia się plamienia czy krwawienia, to powinnaś natychmiast jechać na ip, samopoczucie na początku ciąży bywa podobne do tego przy pms lub miesiaczce

Gość gość
Na początku ciąży w terminie miesiączki miałam lekkie plamienie na zasadzie tylko troszkę zabarwionego śluzu i to tylko przy jednym lub dwóch podtarciach papierem. Jeśli zacznie się krwawienie odrazu do szpitala. Chodź ja bym poszła do gin jeśli jeszcze nie zaczęłas krwawić a czujesz że coś się dzieje. Może to być ciąża biochemiczna lub tak jak u mnie tylko plamienie w terminie okresu

Gość gość
Przecież ból na początku jest normalny,ja się czułam jakbym że 4 tyg miała okres.