Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet zawsze wybierze kobietę, która jest łatwiejsza?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi nie o relacje 20 latków tylko osób starszych, po 30 i 40. Z moich obserwacji wynika, że faceci wybierają kobiety łatwiejsze do zdobycia oraz takie, które są bardziej chętne na sex. I nie pisze tu o swojej sytuacji, ale z tego co widzę wśród znajomych. Facet mając do wyboru kobietę ładna, zgrabną, wykształcona, skromną a gorszą i mająca mniej zalet ale chętna, albo tzw. słodką idiotke wybierze tę drugą. Dlaczego tak się dzieje? Nie ma już ambitnych facetów czy po prostu są za leniwi? A może są jeszcze inne powody? Co o tym myślicie?

Gość gość
Mój mnie wybrał nie że byłam łatwa bo cnota lecz dla urody i sam był prawiczkiem nie chciał używanej!

Gość Taki Zielony
Seks jest czymś normalnym, a facet wybierze taką którą on akceptuje, a jeśli mówimy o ludziach dojrzałych którzy z kwestią seksu mają problem i zasady cnotliwych panien z dobrych domów :-D to facet wybierze "łatwą" i normalną czyli akceptującą życie takim jakie jest :-)

Gość gość
Faceci są strasznie zakompleksieni. Boją się ładnych, zgrabnych i inteligentnych kobiet. Mimo że o nich marzą, to wybierają te mniej urodziwe i bardzo dostępne. Nie próbują nawet podejść do tych pięknych, bo przy nich głupieja, zakładają że nie mają szans. A wieczorami masturbuja się lub uprawiają seks z tymi przeciętnym i fantazjuja o tych pięknych.

Gość gość
Co to znaczy, że wybierzemy taką którą akceptuje??? To nic poza tym nie wchodzi w grę? Nie chce się wysilić i mieć kogoś wyjątkowego tylko taką która zwykle akceptuje?

Gość gość
Masakra jakas, że faceci tak do tego podchodzą z powodu kompleksów. i tu by się potwierdziła ta teoria, że wybierają po prostu zwykle i przeciętne kobiety.

Gość Taki Zielony
Moim zdaniem z wyjątkowymi kobietami jest odrobinę tak jak z metroseksualnymi chłopcami bardziej interesują się sobą i sobą nawzajem niż płcią przeciwną ;-) temat dotyczył ludzi dojrzałych

Gość gość
faceci szukaja seksu

Gość gość
kazdy szuka kogos kto mu sie podoba

Gość gość
Czyli rozumiem, że w pewnym wieku czymś naturalnym jest pójście do łóżka na pierwszej randce lub zachęcanie faceta do tego bo trzeba akceptować życie takim jakie jest. Tylko pytanie co dalej?

Gość gość
Faceci NIE wybierają!

Gość gość
Faceci to tchórze a poza tym mało rozumne istoty. Wystarczy im posłodzić i zrobią dla baby wszystko. Obojetnie czy pusta czy nie.

Gość gość
W jaki sposób kobieta wybiera? A facet nie? Można coś więcej w tym temacie?

Gość gość
Ok. Ale; 1. Czy facet musi reagować na te sygnały? 2. Czy facet sam nie zdobywa bez sygnału? 3. Czy mając do wyboru dwie kobiety, jedna ładna i nie zdobywa a druga brzydka i kusi czy facet wybierze tę brzydką?

Gość gość
faceci są łatwi i wygodni, im się nie chce po prostu no chyba że dostaną porządnego kopa w tyłek od byłej wtedy już zaczynają myśleć głową a nie główką i wtedy szukają wartościowej

Gość gość
Kobieta jakby chciała czekać aż facet ją poderwie to musiałaby czekać do usranej śmierci.

Gość Taki Zielony
Zgodzę się że z tym że to kobieta wybiera :-) A seks na pierwszej randce nie jest niczym złym i jeśli oboje sobie odpowiadają to relacja trwa, oczywiście czymś innym jest szybki numerek często bez zbytnich rozmów ale to zupełnie inna bajka ;-)

kobieta jak jej facet nie pasuje, to może on na głowie stanąć i nic z tego w tym sensie to ona wybiera a co robi facet, jak ma wybór, to już musisz pytać takiego faceta "z wyborem" :)

Gość gość
facet wybiera te ktora mu sie podoba

Gość gość
ja bym nie poszla na 1 randce do lozka

Gość gość
to też zależy na jakim etapie życia jest facet jeśli jest nie dojrzały wchodzi w związki tylko dla seksu nie wiedząc z kim tworzy ten związek bo poza seksem to nic go nie interesuje wystarczy że panna jest ładna i miła to jest to recepta na katastrofę, kobieta wartościowa potrafi czekać na faceta ale w drugą stronę to już się nie zdarza niestety i faceci biorą co popadnie byleby była ładna

Gość gość
do lozka to kazda sie nadaje.

Gość gość
Ja też nie chodzę na pierwszej randce i facet od razu traci zainteresowanie. Zresztą faceci, z którymi się spotykałam mówili mi wprost, że oczekują seksu. To mnie od razu zniechęcalo

Gość gość
Ja też nie chodzę na pierwszej randce do łóżka i dlatego faceci od razu tracą mną zainteresowanie. Zresztą sami mi mówili wprost, że oczekują seksu co mnie zniechęcalo.

Gość gość
Czasem żałuję że ja nie pogonilam męża do kochanki. Kiedy się dowiedziałam myślałam że ja jestem beznadziejna a ona wspaniała. A potem okazało się że to była pusta łatwa lala która od razu nogi rozlozyła i poza tym nic więcej nie potrafiła no może jeszcze chlać. Nawet prostego obiadu nie umiała zrobić. Szkoda że o tym wszystkim nie wiedziałam z chęcią bym go popchała w jej ramiona. A życie po zdradzie i tak nie ma już sensu.

Gość gość
gość dziś facet wybiera te ktora mu sie podoba Ale ta, która się mu podoba wcale nie musi jego wybrać

Gość gość
gość dziś Życie po zdradzie ma jak najbardziej sens ale nie ze zdrajcą :)

Czy mając do wyboru dwie kobiety, jedna ładna i nie zdobywa a druga brzydka i kusi czy facet wybierze tę brzydką? X Dokładnie tak ;)