Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet zawsze wybierze kobietę, która jest łatwiejsza?

Polecane posty

Gość gość
I kolejna kretynka - otwieram temat za tematem i nie wierzę co czytam. Pożądliwe spojrzenia... buhahahaha - tak sobie wmawiaj. Seks jako dodatek... i to pewnie tylko jak ona ma ochotę... czyli raz na miesiąc.

Gość gość
Nie zawsze facet potrzebuje laski tylko do seksu. Jeśli by tak było to wszyscy jak jeden mąż wiazaliby się z wyuzdanymi i wulgarnymi babami. No a przecież tak nie jest. Widzieliście kiedyś aby lekarz czy prawnik związał się z wulgarna, głupią babą?

Gość gość
Nie - oni takie mają za kochanki :D

Gość gość
kici kici dada wule wu kusze awek mła se srał

Gość gość
Wybierze tę z którą mu się dobrze spędza czas. Stara jestes a nic o mężczyznach nie wiesz

Gość gość
A to ze ty siebie uwazasz za kolejny cud świata nie znaczy że inni podzielają tę opinię. Zresztą to jak piszesz o innych kobietach tez wiele mówi o tobie. Dorosli ludzie jesli chcą to uprawiają seks. A jesli masz z tym problem i od razu wyzywasz kobietę to zastanów się nad sobą.

Gość gość
A ja mam pewien problem.Od 3 lat siedzę w domu i unikam ludzi.A wiecie dlaczego?Bo ich mentalność jest na skraju upadku,no tak niestety.Nie mam prawa głosu bo jestem kobietą,nie chcę być kochaną matką polką którą każdy chwali za to że jest kurą domową i wszystko poświęciła na dzieciaki i męża.Nie chcę też być imprezową sztuką która jest tylko dobrą dupą.Chcę żyć normalnie,ale z waszą cebulacką mentalnością jestem zamknięta i nigdzie nie wychodzę.I wiecie co?Lepsza dobra dupa bo przynajmniej z nią jest life a z matkami polkami to gówno macie i tak je zdradzacie i się usprawiedliwiacie.Chore państwo pisowskie ścierwa do leczenia się nadajecie

Gość gość
gość dziś A ja mam pewien problem.Od 3 lat siedzę w domu i unikam ludzi.A wiecie dlaczego?Bo ich mentalność jest na skraju upadku,no tak niestety.Nie mam prawa głosu bo jestem kobietą,nie chcę być kochaną matką polką którą każdy chwali za to że jest kurą domową i wszystko poświęciła na dzieciaki i męża.Nie chcę też być imprezową sztuką która jest tylko dobrą dupą.Chcę żyć normalnie,ale z waszą cebulacką mentalnością jestem zamknięta i nigdzie nie wychodzę.I wiecie co?Lepsza dobra d**a bo przynajmniej z nią jest life a z matkami polkami to gówno macie i tak je zdradzacie i się usprawiedliwiacie.Chore państwo pisowskie ścierwa do leczenia się nadajecie xxx Współczuję Ci.Polecam odizolować się tak jak to robisz ale nie do końca,po prostu znajdź fajnych ludzi a nie patriotycznych debili a zobaczysz że są jeszcze normalni ludzie :)

Gość gość
Mężczyźni wolą trudniejsze,ale w sumie dla mnie to jest głupie.Ja nie chcę łatwej,ale taką która trochę poczeka ale będzie dla mnie a nie taką wielką pannice z zasadami albo taką co podjudza.Nie lubię kusicielek,myślą że jak długo powodzą faceta za nos to będą jego na zawsze,a to nie tak działa.Dobrze,jak odrazu nie daję i trzyma na dystans ale nie cały czas; )

Gość gość
Na pewno nie lubimy kretynek-pseudoksiężniczek, które wyżej srają niż dupę mają.

Gość gość
gość dziś Facetom kobieta jest potrzebna przede wszystkim do seksu pechowiec.gif To po cholerę wy się w ogóle z kobietami wiazecie? Nie lepiej na d***** chodzić? Mam gdzieś facetów, jak widzę ciągle na sobie ten ich pożądliwy wzrok, to niedobrze mi się robi pechowiec.gif W związku, jeśli się kogoś kocha, to seks nie powinien być priorytetem tylko dodatkiem, uzupełnieniem pełni relacji, a nie celem samym w sobie. x Oj tam nie tylko :D Ale seks dla Faceta zawsze był ważny. Jak kobieta nie chce seksu to: a) Jest z Facetem dla wygody. b) Ma kogoś na boku. c) Jest ukrytą lezbą d) jest zimna Dla normalnego faceta to że jego Kobieta chce się z nim kochać oznacza ze ona go kocha tu nie chodzi o to że chodzi tylko o seks. Dla was seks to obowiązek a inne aspekty są ważniejsze a dla nas to coś więcej...

Gość gość
Co dla was to coś więcej? To znaczy, że jak uprawiacie sex to znaczy, że ją kochacie?

Gość gość
No coś Ty, a jak uprawiają przygodny seks lub w burdelu, to kochają? Wiadomo że nie. A kobiety do związku chcą po to, żeby mieć darmową i bezpieczną (w sensie chorób) prostytutke. A oprócz tego praczke, sprzątaczke i kucharke w jednym.

Gość gość
Facet wybierze taką która mu się bardzo, bardzo podoba to raz i drugie która nie robi z seksu igły widły. Te zamknięte w sobie, tzw. zimne ryby, księżniczki odstraszają mężczyzn, bo kto by chciał taką zimną rybę na matkę swoich dzieci?

Gość gość
Bzdury, znam wiele przypadków, gdzie facet latał kilka lat za jedną kobietą, a związał się z drugą, bo szybciej rozlozy la nogi I wcale się nie podobała. Po prostu przypadek i chęć spuszczenia z krzyża.

Gość gość
Ludzie nie myślcie stereotypami, łatwa brzydka, piekna niedostępna. Bardzo mało jest kobiet brzydkich i bardzo mało jest kobiet pieknych. Mężczyźni zazwyczaj wybierają kobiety ciepłe a nie zimne i to zazwyczaj są ładne kobiety ale brzydsze niż piękności. I jeszcze ważny jest charakter dopasowany do danego mężczyzny a to nie zawsze mają tylko piękne kobiety.

Gość gość
A ja myślę ze dla wielu facetów szczególnie z mniejszym miejscowości liczą się kobiety mile rodzinne w miarę ładne , które chcą mieć dom dzieci , która umie coś zrobić w domu , z resztą w małych miejscowościach takie raczej sa to w miastach sa wyzolone co pozapominaly się jak się gotuję

Gość gość
Z wami cos jest nie halo, facet wcale nie szuka zony . To ze kobieta jednak zostaje ta żona to zbieg okoliczności. Przeanalizujcie sobie jak do tych małżeństw dochodzi i z jakich powodów. A jak już dojdzie to jaka maja jakość te małżeństwa. Jak wam sie wydaje dlaczego jest tyle rozwodów i zdrad ?

Gość gość
łatwa nie jest łatwiejsza tylko przyjemniejsza. ot i cała tajemnica. ta pierwsza utrudnia facetowi życie i się nie stara, bo myśli że jest królową i jej wolno

Gość gość
faceci z wiekiem się uodparniają na babski wygląd. tak więc "królowa" choć ładniejsza traci przez swoje podejście, więc daje wcale nie więcej przyjemności jak "łatwiejsza"

Gość gość
Na jeden numerek może tak, na dłuższą relację czesto wręcz przeciwnie. Poza tym "łatwiejsza" może przezde wszystki oznaczać łatwiejszą w zdobywaniu "emocjonalnym", a nie fizycznym. Czyli taka co w mig sie zakocha i zrobi dla faceta wszystko. jeśli nawet kobieta pojdzie szybko z facetem do lozka (co tez nie jest najlepsze, ale jesli juz sie tak zdarzy) to dalej może byc dla niego wyzwaniem przez to, ze on nie będzie nadal pewien czy on dla niej coś znaczy, ze jej na nim zależy itd.

Gość gość
Facet zawsze wybierze tą z którą ma lepszy seks.

Gość gość
faceta po seksie już nie obchodzi co sobie myśli kobieta

Gość gość
08:27- a tam g... prawda ;)

Gość gość
Dokładnie. I traci zainteresowanie kobietą zaraz po seksie która szybko dała.

Gość gość
autorka gustuje w facetach a facetow nie ma tylko mezczyzni.

Gość gość
Jak seks był super to nie zrezygnuje z namiętnej kobiety.

Gość gość
Nie rezygnuje ale na żonę by takiej nie wziął.

Gość gość
gość 2017.06.16 prawda, mam podonie, a kwestia mężczyzn jest prosta - oni nie wybierają żadnej kobiety! to samoluby leniwe, które zawsze wybiorą własną przyjemność! Licytowanie się, którą kobietę taki wybierze nie ma sensu, bo on nawet jej kwiatka nie kupi, nie mówiąc o jakiejś większej zażyłości.

Gość gość
Czyje ręce ten świat zbudowały? Od samego gadania niczego nie przybędzie. Oczywiście, że wiążemy się z kobietami z którymi spodziewamy się mieć na co dzień dobrze. Tzw. piękne ( starzeją sie szybko), mądre (w swoim mniemaniu) och i ach przeceniają swą wartość. Więcej chcą niż dają. Nie tylko kobiety są pragmatyczne.