Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldek 29

wszystko kojarzy mi się ze seksem

Polecane posty

Gość Waldek 29

Patrzę na kobiety ,na kopulujące zwierzęta,na cokolwiek związanego z seksem - i wszystko kojarzy mi się z seksem. Patrzę na kobiety to oceniam czy bym ją chciał mieć czy nie. Tyłek ten który lubię czyli wypięty kojarzy mi się z seksem. Jak widzę u kobiety taki tyłek to mi jest przyjemnie,problematyczne jest jak widzę taki tyłek u bardzo młodych kobiet,też mi się kojarzy z seksem,ale muszę to odrzucić (blokować) ze wzg. na to że to jeszcze dzieci. Widzę np: nawet kopulujące rybki w akwarium i też mi się to kojarzy z seksem (no ale przecież nie jestem debilem i nie będę kopulował z rybami) Dlaczego tam gdzie występuje jakaś seksualność to się to tak kojarzy. Chciałbym się wyzbyć mojej seksualności i mieć spokój z tym gównem bo kumple śmieją się że jestem kazirodcą,zoofilem,pedofilem,homoseksualistą,zboczeńcem etc,podczas gdy ja mam rodzinę,nie mam zamiaru zdradzać żony,żyję jak każdy,nie mam zamiaru uprawiać seksu z niczym i nikim po za moją żoną ,robimy to dosyć często. Co to za licho jest,bujna wyobraźnia ? No kurcze te skojarzenia mam zawsze gdy pojawi się bodziec. Byłem u Seksuologa a ten powiedział że jestem po prostu pobudliwy i żebym się tym nie przejmował bo jestem normalnym facetem. Mi jednak nie daje spokoju ta reakcja na widok kopulacji zwierząt,patrzenia na tyłek np 12-13 latki,to są dla mnie tak głupie reakcje i skojarzenia że nie mogę tego znieść ..Nie jestem debilem a reaguje i czuję się jak debil. Masakra.

Gość gość
No masakra, jak juz dzieci i zwierzeta w to sie zaliczają.

Gość Waldek 29
ostatnio nawet nasz majster na budowie też mi się z seksem kojarzy, nawet myślę jakby to było gdybym mu mosznę wypieścił? jeju....

Gość Waldek 29
"No masakra, jak juz dzieci i zwierzeta w to sie zaliczają. " No ale właśnie że się nie zaliczają,nie w tym rzecz że ja bym coś chciał (bo nie chcę,ba to nonsens )tylko w tym że reaguję a to wielka różnica

Gość gość
Ale że się zaliczają w sensie, że to cię tak pobudza, masz głupie reakcje i skojarzenia.

Gość Psycholog Seksuaolog
Proszę się nie bać nie jest pan Pedofilem ani Zoofilem . Pedofil to osoba która nie jest w stanie mieć satysfakcji inaczej niż tylko z dzieckiem ,po za tym zdecydowana większość mężczyzn reaguje seksualnie na dzieci i jest to udowodnione naukowo ,co nie znaczy że są Pedofilami. Pedofilia dotyczy kontaktu seksualnego a tego pan nie ma ,więc nie ma mowy ma pan problem , tak samo Zoofilia to nie są myśli tylko kontakt seksualny ze zwierzętami . Myśli to my mamy różne i nie trzeba się nimi przejmować , robić swoje a widzę że pan doskonale rozróżnia to co się dzieje . Proszę się nie martwić ,natręctwa seksualne ma każdy człowiek .

Gość gość
Kobiety Ci trzeba i to takiej z dużym temperamentem ;)

Gość gość
Kobiety Ci trzeba i to takiej z dużym temperamentem ;)

Gość gość
"Ale że się zaliczają w sensie, że to cię tak pobudza, masz głupie reakcje i skojarzenia. " Męczące to jest i przykre bo ja bym dziecku w zyciu krzywdy nie zrobił,myślenie na ten temat mną wstrząsa ,aż żygać sie chce że muszę takie rzeczy pisać . Może po prostu tak jak mówi pani psycholog ja to biorę za bardzo do siebie ,gdybym to olał to może by mnie to przestało tak męczyć .

Gość gość
No to męczysz się sam ze swoimi niekontrolowanymi myślami. No cóż, głupie to jest co pojawia się w twojej głowie, ale dobrze że wiesz, że to chore i nie chcesz tego. A miałes kiedyś dziewczynę?

Gość Waldek 29
"No to męczysz się sam ze swoimi niekontrolowanymi myślami. No cóż, głupie to jest co pojawia się w twojej głowie, ale dobrze że wiesz, że to chore i nie chcesz tego. A miałes kiedyś dziewczynę? " Ja mam żonę i dzieci ,bzykam dwa razy w tygodniu. Te myśli są głupi i chore ,niektóre są masakryczne ,starałem to sobie jakoś wytłumaczyć żeby nie dostać nicy .Myślałem sobie no w sumie co z tego że mi się coś podoba skoro na tym się kończy ,lub co złego jest w ocenie sytuacji lub stwierdzeniu faktu że ktoś ma ładny tyłem lub że rybki się bzykają ,jaki to w sumie problem ,jeli z innego punktu widzenia jest to w jakiś sposób naturalne stwierdzenie faktu zastanej rzeczy ,a że kojarzy się to z seksualnością to też fakt , no bo w sumie żczym by miało się kojarzyć skoro jest to zwiazane z seksualnością .

Gość gość
Może czas zgłosić się do seksuologa - może to jest jakiś podświadomy problem. Mój znajomy korzystał z pomocy seksuologa w www.seksuologia.org.