Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co myśleć. Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

namawiając was na seks jest nie macie ochoty i tak wam wlozyl przytrzymujac was ale zdając sobie sprawę za chwilę że to nie żart wyszedł i przeprosił ?

Gość gość
A jak doszło do takiej nagiej pozycji że sie dałaś? rozbierał cię i rozkładał ci nogi siłą?

Gość gość
Nie no leżelismy w łóżku w bieliźnie oglądaliśmy film

Gość gość
Co byscie zrobily ?

Gość gość
Leżeliście w bieliźnie i co on ci siłą zdjął majtki i wbrew twoim krzykom i odpychaniu go, wsadził ci, a potem przeprosił?

Fajny opis, jakby była mowa o drzwiczkach "wyszedł i przeprosił". Zależy jak przytrzymał. Jeśli był wyraźny protest w trakcie a on nadal siłą trzymał i wpychał to podchodzi pod przemoc i nie świadczy dobrze o gościu, ale jeśli potem wyszedł i przeprosił to może on myślał, że się po prostu rozmyślisz i może nie wystarczająco zakomunikowałaś, że nie chcesz. Sama napisałaś, że zdał sobie sprawę, że to nie żart, więc może Twojej odmowy nie odebrał poważnie. Pewnie wystarczy popracować nad wzajemną komunikacją.

Gość gość
Co bym zrobiła? Jakby się do mnie na siłę zaczął dobierać to by centralnie dostał z kolana kopa w jaja.

Gość gość
Po ile wy macie lat?

Gość gość
Wszedł - wyszedł i przeprosił.

Gość gość
Calowalismy się i przytulalismy ale nie miałam ochoty na seks i on mnie tam masowal itp i on wlozyl mi a ja mówiłam jeszcze raz ze nie chce i chciałam go odepchnac a to wyglądało tak jakby chciał się że mną drążnic i myślał że jak mi wlozy to mi się zachce ale tak nie było. Wiem że to gwałt ale kurde nie wiem czy to coś poważnego

Nie rozumiem tej sytuacji do końca i być może on też nie zrozumiał. Zawsze tak się przytulacie w bieliźnie? Ja jak się całuję z facetem w samej bieliźnie to raczej logiczne że prowadzi to do konkretu. Całowanie, pozwalanie na masowanie i jednoczesne mówienie, że nie chce się seksu nie trzyma się kupy, ale ok powiedzmy, że miałaś ochotę tylko na pieszczotę. W takim razie jak bardzo protestowałaś jak próbował wejść, że mimo wszystko mu się udało? Nie nazwałabym tego gwałtem, mi to wygląda na nieporozumienie.

Gość gość
"Wiem że to gwałt ale kurde nie wiem czy to coś poważnego" Albo jesteś jakas głupia, albo z nudów wymyslasz głupie prowo. Nara.

Gość gość
To nie jest prowo