Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POTRZEBUJE POMOCY PROSZE!!

Polecane posty

Gość gość

Opisze teraz swoją sytuację, a mianowicie Czy jest możliwe aby moja dziewczyna była w ciąży? Raz uprawialiśmy seks w prezerwatywie, nie doszło do wytrysku. Następnego razu, około tydzień po kilkukrotnie włożyłem jej 1/4 penisa bez prezerwatywy i wyciągnąłem. A dokładnie tydzień po tym kolejny raz uprawialiśmy seks w prezerwatywie. Po drugim razie miała dwudniowy okres, krwawiła tak jak zawsze. Dzisiaj źle się czuła i wymiotowała, miała ból brzucha, cały dzień nic nie jadła tylko jakiegoś loda. Proszę o odpowiedź strasznie się boimy.

Gość gość
Jeżeli na Twoim penisie był już śluz, to w nim także mogą znaleźć się pojedyncze plemniki. Teoretycznie właśnie wtedy mogły się do niej dostać. Ale prawdopodobieństwo jest baaaardzo małe i raczej nie jest w ciąży. Ze stresu może jej się spóźniać okres. Lepiej by było, jakbyście oprócz prezerwatywy stosowali też kalendarzyk małżeński. Niech zrobi test ciążowy.

Gość gość
Mogło to też nie być krwawienie związane z okresem, tylko wczesne poronienie. Dobrze by było, aby Twoja dziewczyna nauczyła się rozpoznawać dni płodne, orientować się kiedy może spodziewać się owulacji. Są do tego nawet programy, nie trzeba ręcznie nic liczyć. Np. skarbmamy.pl Ale to OPRÓCZ prezerwatywy.

Gość gość
O ILE DZIEWCZYNA NIE JEST W CIAZY, CO JEST PRAWDOPODOBNE, POWINNISCIE ZAPOZNAC SIE z metoda termiczno-sluzowa Billingsow. Nie ma sensu uzywac prezerwatywy na 1/2 stosunku :) Juz po podnieceniu w penisie NA GLOWCE sa plemniki.:) Zadne mycie tez nie pomoze. PrezerwatywY uzywa sie zawsze przed kazdym kontaktem plciowym, OD POCZATKU!