Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdz jego telefon

Polecane posty

Gość gość

Jestes tak zajeta ze nawet nie zauważasz ze twój facet pisze i spotyka sie ze mna . Ty caly czas pracujesz i masz go gdzies . A on ma tego dość . Nie chce cie zostawić bo bylabys sama jak palec .Moze ty zrobisz z tym porządek bo on sie z Toba tylko meczy i nie wie co ma z tym zrobic .

Gość gość
Ja ty jaka szczodra i zajęłaś się tym biednym i zaniedbanym uczuciowo facetem. nie odejdzie od niej niby dlaczego? bo zostanie sama? takie farmazony ci naopowiadał. chce się zabawić, oderwać od kryzysu małżeńskiego, a potem w skowronkach wróci do nieświadomej żonki. serio zgadzasz się na taki układ, żeby facet sobie ulżył, bo w domu nie ma? nie masz szacunku do siebie, czy jesteś na tyle mało interesująca żeby znaleźć sobie wolnego fajnego faceta?

Gość gość
Ona nie ma nikogo a jego ma gdzies . Zostalaby bez dachu nad głową bez rodziny nikogo

Gość gość
Skąd taki wniosek że została by?

Gość gość
bez jaj, ma pracę pewnie dobrą skoro tyle pracuje, więc na pewno byłoby ją stać na wynajęcie kawalerki czy jakiegoś pokoju. więc takie tłumaczenia faceta są dla mnie mocno podejrzane. uświadom sobie że jesteś tylko jego kochanką nic więcej. nie kocha cię więc dlaczego miałby być z tobą. układy czysty seks - bo na to się przecież umawiałaś i jesteś tego przecież świadoma. nie ma mowy o związku. facet będzie cię dalej zwodził żebyś była jego workiem na spermę. mówię ci dasz mu ultimatum albo ty albo żona to zgadnij kogo wybierze? i nie pisze tego złośliwie bynajmniej.

Gość gość
Kochana tylko tu seks nie wchodzi w gre

Gość gość
Nie jestem głupia. Ja tez po przejściach i to dużych .Co mam zrobić serce nie sluga :-( Wiem ze on czeka żeby go zostawił bo sam tego nie zrobi .Nie potrafi. Nie wrzucajmy wszystkich do jednej wora .

Gość gość
chwila. czyli nie ma u Was seksu tak? pisze bo potrzebuje wsparcia. gdyby chciał już by cię przeleciał i sobie skorzystał. Ty się zakochałaś, a on widocznie nie. gdyby Cię kochał to zrobiłby coś ze swoim życiem. jesteście w jakiejś tam relacji emocjonalnej. zrób coś z tym bo inaczej jeszcze bardziej będziesz się zadręczać. ja bym radziła szczerze odizolować się od tego gościa, bo źle na Ciebie wpływa. i tak uważam że się tobą bawi.

Gość gość
Autorka to idiotka do potęgi entej! Ja z chęcią oddałabym swego męża takiej jak ty. Tez dużo pracuje itd. W przypadku gdybym dostała wiadomość od kochanki, ze mój mąż z nią spotyka itd. to oddałabym jej biednego misia ptysia. Ja Żona.

Gość gość
Na co autorko liczysz i czego oczekujesz od tego faceta?

Gość gość
Autorko obudź się :-) o żonę misia pysia to ty się nie martw.

Gość gość
To oddaj mi go bo się z nim spotykam.

Gość gość
to powiedz żonie bo zapewne o tym nie wie i go sobie weź. ale gwarantuję że wtedy mysio pysio nie będzie cię już chciał :)

Gość gość
Pracuje bo musi na dzieci zarobić ktore on nieudacznik ma gdzieś.Ona sama wszystko od zawsze na swoich barkach niesie wiec da sobie rade w zupełnosci a ty sobie go wez zrobisz jej tylko przysługę.

Gość gość
Ja żałuję że swojego nie oddałam jak miałam okazję. Wywołał u mnie poczucie winy że to przeze mnie zdradził i wzbudził chwilową zazdrość. Przyćmiło mi umysł a przecież wiedziałam że to choleryk wcześniej. Ona se poszła i teraz to ja się muszę męczyć. Zastanawia mnie tylko co ona w nim widziała? Pewnie go nie znała albo się dobrali i byli siebie warci.

Gość gość
Ja sie uciesze jak go sobie wezmie.Wreszcie mi ulży.Mecze sie 20 lat.Ojciem jest okropnym czasem lepiej ktos obcy sie zachowuje wobec dzieci niz on.

Gość gość
Wreszcie tej od misia pysia ulży a ta now pozna jaki to niedojrzały i nieudolny dzieciak.

Gość gość
Autorko dam głowe sciać ze jest z tobą tylko dla seksu.

Gość gość
11:04 a ty co,nie umiesz się rozwiesc? Małżeństwo z braku laku?Czy jak? Troszke hipokrytki z was. Zyjecie w nieszczęśliwych związkach ale tamten na pewno kocha żonę a tamta tylko puka :) oj oj

Gość gość
Nie umiem.

Gość gość
...i niech sobie puka :-)

Gość gość
Nie dam dostepu innym napaleńcon do siebie przez rozwod ani jemu wolnosci.Nie bede rozwalac rodziny tylko dlatego ze on jest k****arzem i nie umie żyć jak należy.

Gość gość
ło panie - ile tu biednych mężatek, które chętnie pozbyłby się swego męża. To jak się Wam już nie podoba to odejdźcie - w czym problem? Musi pojawić się jakaś trzecia, aby był rozwód?

Gość gość
Zadnego rozwodu nie bedzie.

Gość gość
Zdychaj szmato i tak go nie będziesz mieć.

Gość gość
ja bym z k*urwiarzem na pewni nie była. dlaczego zgadzacie się żeby was mąż zdradzał? rozwalanie rodziny, hmm dzieci na pewno będą szczesliwsze jak ich matka będzie szczęśliwa. jesteście po prostu tchórzliwymi kobietami. ale skoro wam tak dobrze się z tymi misiami pysiami żyje to sobie żyjcie dalej.wasza sprawa.

Gość gość
Ja mam odchodzić?niech on odejdzie do tej grubej czarnej p***y spod Tesco.To nie ja rozwalam rodzine zebym miała isc z własnego domu i zabierac dom dzieciom .Niech idzie do niej.Droga wolna.

Gość gość
11.25 dzieci chcą zostać tu gdzie są i nigdzie sie stąd nie ruszą.Mają juz plany na zagospodarowanie terenu i zakładanie swoich rodzin.

Gość gość
Żałosne jesteście.

Gość gość
I nie ma to zwiazku z żadnym tchorzostwem a nawet wręcz odwrotnie.