Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli mu tak powiem to on zrezygnuje??

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie jakis czas z facetem bez zobowiazan. Ja chcialam sie zaangazować, ale niestety on nie chcial . I tak sie z tym meczylam psychicznie, od pewnego czasu on mnie w ogole jakby ma gdzies tzn. proponuje niby spotkania ale tylko w jednym celu... I tak pomyslalam żeby mu powiedziec, ze niby mam kogos innego i nie bedziemy sie juz spotykac. nie jest to prawda, ale nie chce wychodzic w jego oczach na desperatke, nawet jesli to juz koniec to chce przynajmniej wjsc z tego z twarzą, a nie ze tylko siedze i na niego czekam... A moze on o mnie sie wtedy postara? jak sie wam wydaje?

Gość gość
powiesz czy nie powiesz on i tak się nie zaangażuje, zachować twarz i tak nie masz szans

Gość gość
skończ ten układ. możesz tak powiedzieć, ale pewnie i tak nie uwierzy. ale co tam ciebie ochodzi co on sobie pomysli. pomyśl o sobie i przestań być wykorzystywana.

Gość gość
09:58- wlasnie mnie obchodzi co on pomysli, nawet jesli to bedzie juz koniec, to chcialabym zeby mu bylo choc troche szkoda... Tak po prostu, no i zeby wyjsc z tego w miare z honorem

Gość gość
Co chcesz zyskać taką zagrywką? Jeżeli chcesz zakończyć układ to możesz tak powiedzieć. A jeśli dalej próbujesz wzbudzić w nim większe zainteresowanie czy tęsknotę to lepiej powiedzieć ,, Na dzień dzisiejszy przestało mi to wystarczać'' i odsuń się od niego, staraj się żyć pełnią życia albo przynajmniej żeby tak wyglądało. Chodzi o to, że w twojej wersji jesteś już zajęta więc facet nie ma furtki żeby ewentualnie o ciebie zawalczyć

Gość gość
10:02- chcialam zeby po prostu zrobilo mu sie bardziej zal, albo zeby nie myslal sobie, ze nikt mnie inny nie chce... Bo tak naprawde tak jak pisałam, mialam okazje zeby byc w innych zwiazkach,ale wolalam jego, tyle ze on o tym nawte nie wie

Gość gość
ale moze zerwe z nim tak po porstu, jeszcze to przemysle do popoludnia jak ja i on przyjdziemy z pracy bo wtedy mam zamiar mu po powiedziec

Gość gość
Znowu nasza forumowa desepratka. Juz ponad 2 lata miaslas to zakonczyc, bo facet ci powiedzial, ze ma zone i sie spotyka z toba na seks. Zakoncz wkoncu i znajdz sobie wolnego faceta, dla ktorego bedziesz calym swiatem. Tylko sie przez kolesia meczysz i co chwila zakladasz tematy na kafe, analizujac kazda sytuacje, sms itp. Daj juz spkoj, daj sobie szanse na szczescie!

Gość gość
"pomyśl o sobie i przestań być wykorzystywana." Jakie to typowe w Tym układzie Kobieta jest wykorzystywana. Bidulka seks jest dla niej jak tortura i przyjemności z tego zero :D:D:D

Gość gość
wykorzystywana pod tym względem że jemu chodzi tylko o seks a jej o coś więcej. a skoro on dzwoni i umawia się tylko w jednym celu to dla mnie to wykorzystywanie.

Gość gość
bo taki mają układ? Oboje go ustalili. Niestety często się kończy tak że Kobieta zaczyna się angażować emocjonalnie. Tu nikt nikogo nie wykorzystuje. Sprawa jest bardzo prosta nie kombinuj nie okłamuj tylko powiedz że układ przestał Ci odpowiadać i sajonara. Nie wyjdziesz na żadną desperatkę. Pokarzesz mu w ten sposób że możesz się bez niego obejść i tyle. Gierki i manipulacje sobie odpuść bo to jak wyjdzie na jaw a zapewne tak będzie pozostawi tylko niesmak wam obojgu :P

Gość gość
Dokladnie albo po prosti przesyan odniwrac telefonu w ten sposob beszis snul.domysly I pomysli zw byc.moze nie wYstarcza co.jako kochanek skoro.nagle nie chcesz siw z nom spottkac.