Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AGNIESZKA ZAŁATW PRZEMKOWI TO LECZENIE

Polecane posty

Gość gość

załatw mu gdzieś miejsce w jakimś dobrym psychiatryku w trójmieście. On musi przejść terapie by mógł normalnie żyć, u niego w domu był od zawsze alkohol, ma rozbitą rodzine, matka ma innego faceta za którym Przemek za bardzo nie przepada, dziadek to alkoholik, siostra małolata puszczalska samotna mamusia, 17 lat miała jak zaciążyła, a Przemka tata jest alkoholikiem i był kilka razy w więzieniu. Sama widzisz że on wymaga pomocy, to jego zachowanie to co on wyprawia na kafeterii nie wzięło się znikąd, on jest DDA - dorosłym dzieckiem alkoholika oraz DDD - dorosłym dzieckiem z rodzin dysfunkcyjnych. Agnieszka ty masz wtyki w służbie zdrowia, więc jak ci na tym chłopaku naprawdę zależy to walcz o niego, załatw mu jakieś leczenie, terapie z dobrym psychoterapeutą i może jeszcze się da go uratować! może jeszcze nie wszystko stracone! Jak wyjdzie ze szpitala po terapii to będzie innym człowiekiem, nie będzie już się bał życia, nie będzie miał fobii społecznej, pozna w końcu normalne wzorce zachowań, normalne relację międzyludzkie, nauczy się rozmawiać z ludźmi, rozmawiać o emocjach itp itd Tylko pomóż mu Agnieszka, on się zgodził na leczenie, napisał w temacie z linku że zgodzi się, że dla Ciebie zrobi wszystko. Ty masz Aga na niego naprawdę duży wpływ, on liczy się z twoim zdaniem, jesteś dla niego ważna, jesteś jego motywacją, podaj mu ręke i poprowadź go, nie zostawiaj go tak Aga. http://f.kafeteria.pl/temat/f1/dajta-fajne-gry-na-androida-p_6798502

Gość gość
no to by było dobre rozwiązanie dla niego

Gość gość
aga moze przemek sie zmieni po tej terapii, pójdzie do pracy i może będziecie się spotykać, będzie szarmanckim dżentelmenem i może nawet będzie miał odwage odciąć wreszcie pępowine od swojej mamy i wyporwadzi się od niej, może nawet do gdańska, bylibyście świetną parą, ale przemek musi, no naprawdę musi przejść terapie

Gość gość
to by pomogło i jemu i nam tu wszystkim bo byśmy się go wreszcie pozbyli a sam przemek zaczalby wreszcie normalnie żyć i to realnie a nie w internecie

Gość gość
Przemku naprawdę podejmiesz leczenie i terapię? Chcesz tego, chcesz wreszcie zmienić swoje życie? Odpowiedz mi poważnie.. ja będę Cię odwiedzała w szpitalu :)

Gość gość
Jeden psychol wysyła drugiego psychola na leczenie :-D Hahahahaha :-D

Gość gość
AGA CHCE SIE LECZYC POMOZ MI

Gość gość
Agnieszka, nikt inny jak tylko Ty, mozesz Przemkowi pomoc wyrwac sie z tego marazmu

Gość gość
to prawda, tylko ona ma na niego wpływ no i jest lekarką więc mogłaby mu załatwić dobrego specjaliste

Gość gość
Bierzesz z doopy do ust ?

Gość gość
PRZEMEK TO PSYCHICZNIE CHORY CZŁOWIEK

Gość gość
Aga nie zostawiaj tak przemka! On bez ciebie sobie nie poradzi, sama wiesz ze on wegetuje od 10lat i tylko ty mozesz go z tego wyciagnac, pomoz mu, zalatw mu miejsce w dobrym szpitalu psychiatrycznym, zalatw mu dobrego psychoterapeute, on dopoki nie przejdzie terapii nigdy nie bedzie normalny i nigdy nie bedzie mogl normalnie zyc

Gość gość
Aga pospiesz sie :o😭 zalatw mu jak najpredzej bialy kaftan i pobyt miedzy gumowymi scianami bo on jest coraz bardziej niebezpieczny:o

Gość gość
Przemo to jest wlasnie dla ciebie rozwiazanie, ja ci inaczej nie pomoge. Jak ja mam ci pomoc jak ty sie nawet z domu boisz wyjsc? Lecz ta swoja fobie spoleczna, idz na terapie albo i do psychiatryka na pol roku, tam bedziesz mial terapie, mnostwo ciekawych zajec, odpoczniesz sobie od rodzinki. Tam sa naprawde fajni ludzie, daj sie na jakis oddzial dla fobikow czy oddzail lekowy, no bo ty masz lek, lek spoleczny, zobaczysz ze to bedzie fajna przygoda do ciebie, a nawet jestem pewien ze pol roku w psychiatryku to byloby twoje najlepsze pol roku zycia. Wtedy jak wyjdziesz to juz ruszysz i sobie poradzisz, zaczniesz normalnie zyc, wyjdziesz z przefrywu :) ale jak ci pomooc jak ty nie chcesz dac sobie pomoc, nic nie robisz, nie szukasz pomocy, niczego nawwet nie probujesz tylko czekasz czekasz juz 10lat i niewiadomo na co czekasz... Daj szanse losowi, a bedzie dobrze ale rusz! Jakkolwiek rusz! Tylko ty wolisz wymyslac niz w koncu cos zrobic...

Gość gość
to sie lecz! Albo rusz do pracy! Cokolwiek rob ale nie siedz juz dalej bezczynnie! I nie wymyslaj wiecej p*****l byleby dalej nic nie robic bo mnie szlag jasny na miejscu trafi..:o

Gość gość
Ale prawikowi się nie chce nic robić, lenistwo i brak ambicji to jego jedyny praoblem

Gość gość
TO JEST PSYCHOL I KŁAMCA

Gość gość
AGA JEST BARDZIEJ CHORA NA UMYSLE NIZ TEN DEBIL