Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaBlaBla

Ciąża pozamaciczna czy wyrostek . ?

Polecane posty

Gość AsiaBlaBla

Cześć dziewczyny. Wczoraj dostałam okres momentalnie z silnym bólem podbrzusza , bardziej po prawej stronie. Z początku ten ból było można wytrzymać, ale z każdą minutą się strasznie nasilał, kłocie, szczypanie , palenie w tym miejscu , ciągłe skurcze podbrzusza . Ból ból tak silny, że nie mogłam w ogóle wstać, nic nie pomagało. Ból dokładnie utrzymywał się przez 11 h . Dziś to samo , znaczy troche lepiej, bo mogę wstać, ale powoli i chodzić, ale tylko podkulona . Mój partner mówi , ze to na pewno wyrostek . Czytałam na necie o tym wyrostku jakie są przyczyny i objawy i natchnęłam się na zdanie o ciąży pozamacicznej, takie same dolegliwości, a ból z powodu pęknięcia ciąży pozamacicznej . Do lekarza nie mogę iść bo nie ma mnie w Polsce , a trzeba tu płacić. Nie wiem co się dzieje , co to może być. Jak miałyście podobnie to , dajcie mi jakieś wskazówki, odpowiedź na to. Martwię się strasznie .. :(

Gość gość
jedno i drugie jest bardzo niebezpieczne więc nie ma co czekać tylko lecieć do lekarza!! Może to bóle związane z endometriozą.

Gość gość
mnie boli tak co miesiąc zazwyczaj pomaga ketonal nie martw się jak miesiączka się skończy to ból też

Gość AsiaBlaBla
NIGDY tak nie miałam.

Gość gość
jedz na pogotowie, bo od pękniętego jajnika, czy rozlanego wyrostka możesz umrzeć. Nawet nie tyle możesz, co umrzesz! Więc przestań tu o kasie pisać bo jeśli to jedna z tych chorób to dużo czasu ci nie zostało! Nie straszę, piszę jak jest!