Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

darju偶

Inny temat3

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
To po co tu siedzisz! Znajd藕 co艣 dla takich t艂um贸w jak ty.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A po chuj ty tu siedzisz wypiertalaj bo nikt cie tu nie lubi stara kurfo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stary to chyba ty jeste艣 t艂uku.

Udost臋pnij ten post

kochani specjalnie dla was. prze偶yjmy to jeszcze raz. Uwaga materia艂 mo偶e co niekt贸rych mocno wkvrwi膰. Ale to z kolei sprawi mi dzik膮 rado艣膰. :D Upalny wiecz贸r Maspalomas na Gran Canarii tworzy艂 niezapomniany klimat i uczt臋 dla wszystkich zmys艂贸w. W oddali mieni艂y si臋 nad pla偶膮 budynki hoteli, gdy nagi spacerowa艂em wzd艂u偶 wybrze偶a. Tu偶 obok rozpo艣ciera艂y si臋 urzekaj膮ce pustynne wydmy z lekka zaczynaj膮c toni臋膰 w cieniach. Ludzi w tym miejscu by艂o ju偶 niewiele, przewa偶nie ci co r贸wnie偶 nago postanowili kontemplowa膰 z dala od zgie艂ku. Wraca艂em do pozostawionych rzeczy na pla偶y, m贸j d艂ugi pytol ra藕no kiwa艂 si臋 na strony podczas marszu i obija艂 o uda. Cia艂o wygrzane w s艂o艅cu i wypocz臋te dostawa艂o wieczornego wigoru. Mija艂em kolejne parki i nagie cudzoziemki , kt贸re z zaciekawieniem i bez za偶enowania d艂ugo wpatrywa艂y si臋 w moje krocze, niekt贸re komentowa艂y co艣 w sobie tylko znanym j臋zyku i przychylnie u艣miecha艂y. Raj. Gdybym umia艂 uci膮膰 swobodn膮 uwodzicielsk膮 pogaw臋dk臋 w ich j臋zyku, zapewne znalaz艂bym i dwie ch臋tne na szalon膮 noc. Wygrzane w s艂o艅cu i ko艂ysz膮ce dwie m臋skie kulki nosi艂y w sobie 艂adunek, kt贸ry czu艂em, 偶e nie da mi dzi艣 spokoju. Gdy kolejne dziewcz臋 wykona艂o do kole偶anki sugestywny ruch palcem w stron臋 ust, 艣miej膮c si臋 przy tym i ukazuj膮c bia艂e z臋by, zauwa偶y艂em j膮. Na przeciw mnie rysowa艂a si臋 kobieca sylwetka pod膮偶aj膮ca w moim kierunku. Ostatnie spotkanie z dziewczynami wywo艂a艂o dreszcz podniecenia i ju偶 nie ma艂y przecie偶 organ powi臋kszy艂 mimo woli swe rozmiary. Zbli偶a艂a si臋. Ju偶 z tej odleg艂o艣ci odgad艂em jej kolor w艂os贸w i jaskrawy bij膮cy po oczach kostium pla偶owy, na biodrach uwi膮zana jaka艣 zwiewna chusta? Zbli偶ali艣my si臋 nieuchronnie.... Tak. To ona. Znajoma, nieznajoma posta膰 zbli偶aj膮ca by艂a t膮 polsk膮 dziewczyn膮 z mojego hotelu, gdzie na korytarzu i basenie wymieniali艣my zaciekawione spojrzenia. By艂a zgrabn膮 brunetk膮 o ciemnych oczach z 艂adnie i r贸wnomiernie opalon膮 sk贸r膮. Wiedzia艂em, 偶e ma na imi臋 Asia, gdy偶 zwyczajnie przys艂uchiwa艂em si臋 rozmowom jej towarzystwa w drink barze. Tryska艂a humorem w贸wczas i 艂apa艂em j膮 na rzucanym w moim kierunku spojrzeniom. Oczy b艂yszcza艂y i trudno mi by艂o oderwa膰 od niej wzrok. Cudny widok pot臋gowa艂a co chwila bawi膮c si臋 zalotnie swoimi d艂ugimi w艂osami. I oto nasze spotkanie. Bardzo nie typowe, ja z ods艂oni臋t膮 m臋sko艣ci膮, ona cz臋艣ciowo okryta. Twarz jej w mig rozpozna艂a tego przystojniaka. Wpad艂 jej w oko od razu i w hotelowym pokoju, a gdy zasypia艂a rozmy艣la艂a cz臋sto o nim. By艂a jaki艣 czas po rozstaniu i organizm coraz bardziej domaga艂 si臋 pieszczot. Nieznajomy facet przyprawia艂 j膮 o zawr贸t g艂owy, z kolejnym dniem ju偶 fantazjowa艂a o nim, a w jej zak膮tku robi艂o si臋 jej wilgotno. Gdy przyjaci贸艂ka mocno spa艂a, Asia nie wytrzyma艂a d艂u偶ej i wyobra偶aj膮c sobie, 偶e to on, dra偶ni艂a muszelk臋 w sobie tylko znany spos贸b, z wn臋trza nie wiedzie膰 sk膮d buchn臋艂y soki i przesz艂y Asi臋 mimowolne skurcze rozkoszy. Zagryz艂a poduszk臋, by st艂umi膰 j臋k, a biodra d艂ugo jeszcze ko艂ysa艂y cia艂o. By艂a przera偶ona swoim stanem. Pod艣wiadomie czu艂a, 偶e ten facet dzia艂a艂 na ni膮 tak, 偶e gdyby skin膮艂 to nie powstrzyma si臋 i roz艂o偶y przed nim uda. Pragn臋艂a tego bardzo, a jednocze艣nie ba艂a si臋, czy na drugi dzie艅 spojrzy sobie w oczy i nie b臋dzie czu艂a si臋 jak ostatnia ... Tego dnia widzia艂a jak oddali艂 si臋 wzd艂u偶 pla偶y. Ona bawi膮c si臋 w swoim towarzystwie, czeka艂a na jego powr贸t z dobre 4 godziny. Gdy jej przyjaciele postanowili wraca膰, zdecydowa艂a jeszcze zosta膰 sama, po czym posz艂a z nadziej膮 t膮 sam膮 drog膮, gdzie znik艂 po po艂udniu jej upatrzony facet. - Cze艣膰. Wybacz, 偶e zaczepiam, ale poznaj臋 ci臋 ju偶 z naszego hotelu, mam na imi臋 艁ukasz. Na d藕wi臋k jego g艂osu i na widok jaki mia艂a, poczu艂a dreszcz podniecenia. Zamurowa艂o j膮 z emocji, a w oczach pociemnia艂o z adrenaliny. Jej upragniony stal przed ni膮 jak Bozia stworzy艂a, a stworzy艂a cudo. Po偶era艂a wzrokiem jego nabrzmia艂y obiekt po偶膮dania. Zauwa偶y艂 to i spogl膮da艂 wyra藕nie zadowolony z przymru偶onymi oczami, pewny siebie, m臋ski, wysportowany, z lekkim u艣miechem. Uciek艂a wzrokiem zawstydzona jakby przy艂apa艂 j膮 kto艣 na niecnym uczynku. Zbyt d艂ugo nie mog艂a oderwa膰 oczu od tego cuda mi臋dzy jego nogami. Policzki piek艂y i widzia艂a, 偶e on widzi jej zmieszanie i rumie艅ce na opalonej sk贸rze. Jeszcze raz spyta艂 j膮 czy mo偶e tak jej towarzyszy膰 i czy nie ma nic przeciwko. Zgodzi艂a si臋. Szed艂em z ni膮 i chwil臋 opowiada艂em o sobie, po czym gdy jej skr臋powanie stopniowo mija艂o wyci膮ga艂em kolejne informacje o mojej nowo poznanej bogini. Spotkanie z ni膮 tu, zaskoczy艂o mnie bardzo, to by艂a ta chwila w kt贸rej uczucie paniki zosta艂o zepchni臋te w pod艣wiadomo艣膰. Spyta艂a, gdzie zgubi艂em odzienie. Zrewan偶owa艂em si臋 jej, 偶e ma dzi艣 super szcz臋艣cie bo mo偶e bezp艂atnie zapisa膰 si臋 do nowo otwartego klubu naturyst贸w. Oczy l艣ni艂y, i uroczo przechyli艂a g艂ow臋, co odczyta艂em jako zach臋t臋 do kolejnych pr贸b. Kolejne 10 minut ws艂uchiwa艂a si臋 jak jej opowiadam o naturyzmie. Potem nie st膮d zow膮d zaproponowa艂a mi wsp贸ln膮 k膮piel. W tym momencie przebieg艂a mi szalona my艣l, podszed艂em do niej i patrz膮c g艂臋boko w oczy rozwi膮za艂em jej pla偶ow膮 chust臋, zamar艂a, lecz nie widzia艂em cienia protestu. Moje d艂onie obj臋艂y j膮 i spotka艂y si臋 na jej plecach, by odpi膮膰 g贸r臋 kostiumu. Sta艂a bez ruchu i leciutko u艣miecha艂a si臋. G贸ra opad艂a na piasek i moim oczom ukaza艂y si臋 j臋drne spore piersi z obfit膮 otoczk膮. Nie spuszcza艂a ze mnie oczu i jej wzrok pow臋drowa艂 w d贸艂. Przykl臋kn膮艂em i ten sam los co piersi spotka艂y teraz biodra. Sk膮pe figi spad艂y u st贸p. Moja bogini sta艂a nade mn膮 i patrzy艂a pochylona co te偶 czyni z ni膮 nowo poznany rodak. Widok ods艂oni臋tego jej krocza by艂 dla mnie zbyt du偶ym prze偶yciem. Cz艂onek samoistnie zareagowa艂. Stali艣my tak chwil臋 nadzy upajaj膮c widokiem drugiej osoby. Krew nap艂yn臋艂a i wynios艂a dumnie w g贸r臋 mojego cz艂onka. Patrzy艂a z po偶膮daniem. Nadchodz膮cy nieuchronnie wiecz贸r przep艂asza艂 kolejnych wczasowicz贸w, zbli偶a艂a si臋 grupa os贸b, chwyci艂em jej kostium w d艂o艅, druga r臋k膮 chwyci艂em za jej d艂o艅 i rado艣nie jak dzieci rzucili艣my si臋 w ciep艂y ocean. Spokojna to艅 os艂oni艂a nasze nagie cia艂a, kt贸re znalaz艂y si臋 tak blisko jak nigdy przedtem. Jej piersi mi臋kko odcisn臋艂y si臋 na moim ciele. Nie odrywa艂a wzroku ze mnie. Schyli艂em g艂ow臋, bior膮c to czego pragn膮艂em od dawna. Poca艂unek. Przyj臋艂a i odda艂a. Teraz przepe艂ni艂a mnie rado艣膰 jej akceptacji. Pragn臋艂a mnie tak samo jak ja j膮. Nie by艂 to li tylko szczeniacki wyg艂up, ale si艂a kt贸ra na tym ko艅cu 艣wiata ci膮gn臋艂a nas do siebie. S艂o艅ce chyli艂o si臋 ku zachodowi , gdy przemkn臋li艣my do pustynnych wydm. Dopadli艣my do siebie nie zwa偶aj膮c na otoczenie. Gdyby mia艂a co艣 na sobie zdar艂bym z niej z po偶膮dania. Cudownie ca艂owa艂a i m贸j umys艂 przej膮艂 pierwotny instynkt . Zach艂annie ca艂owa艂em jej sutki, wzdycha艂a podniecaj膮co i wygina艂a z przyjemno艣ci plecy ..... P艂on臋 w nami臋tno艣ci. Upragnione poca艂unki spadaj膮 niczym krople deszczu na rozgrzane cia艂o. Z podbrzusza, z ca艂ego cia艂a docieraj膮 upojne dreszcze. Jest ju偶 na mnie, przygniata swoim umi臋艣nionym cia艂em. W miejscu gdzie schodz膮 si臋 moje uda czuj臋 ju偶 gotowy do wej艣cia czubek, 艣wiat wiruje, jestem w amoku, pragn臋 tych ust, co艣 szepcz膮, co.... 艁ukasz d艂ugo spogl膮da艂 za biegn膮c膮 sylwetk膮, jego upragniona istota r贸wnie nagle jak wskoczy艂a naga do wody teraz z tym samym impetem nie wiedzie膰 czemu wyskoczy艂a z pod niego w locie zbieraj膮c sk膮pe odzienie i bez s艂owa rzucaj膮c si臋 w ucieczk臋 w stron臋 hotelowej 艂uny 艣wiat艂a. 艁ukasz zerwa艂 si臋 biec za ni膮, lecz na widok innych os贸b przywlek艂 艣ciskaj膮c do b贸lu stoj膮ce przyrodzenie. Biegn膮c za Asi膮 w tym stanie niechybnie by艂by odebrany jako zboczeniec goni膮cy ofiar臋. Co zrobi艂em? My艣li ko艂ata艂y w g艂owie. Wiedzia艂 偶e tego tak nie zostawi, te kr贸tkie szcz臋艣liwe chwile sp臋dzone z ni膮 by艂y najlepszym momentem w jego 偶yciu. Czu艂 偶e cho膰 znali si臋 tak kr贸tko, to wiedzia艂 ju偶 wszystko, jakby prze偶y艂 z ni膮 ca艂e 偶ycie. Intuicja go nie zawodzi艂a, spotka艂 kobiet臋 swojego 偶ycia, dlatego szczerze i 艣wiadomie szepn膮艂 jej wtedy. Kocham ci臋. .... Zapad艂 zmrok. 艁ukasz snu艂 si臋 po hotelowych korytarzach w nadziei spotkania Asi. Na pr贸偶no. Nie by艂o jej ani nikogo z jej towarzystwa ani na basenie gdzie cz臋sto spotyka艂 ich na le偶akach z kolorowym drinkiem w r臋ce. W g艂owie k艂臋bi艂y si臋 my艣li o ukochanej, czemu nagle i bez s艂owa opu艣ci艂a go. 艁ukasz nie zamierza艂 si臋 艂atwo podda膰. W roz艣wietlonej okolicy by艂o kilka klub贸w tanecznych serwuj膮cych zabaw臋 przez ca艂膮 gor膮c膮 noc. 艁ukasz ruszy艂 w kierunku dobiegaj膮cej z da艂a muzyki...

Udost臋pnij ten post

W blasku b艂yskaj膮cych 艣wiate艂 Asia s艂ucha艂a despacito Fonsiego, ko艅czy艂a 3 drinka i niech臋tnie ta艅czy艂a, raczej dla 艣wi臋tego spokoju da艂a si臋 wyci膮gn膮膰 przyjaci贸艂ce. Moni臋 nie by艂o 艂atwo zbi膰 z tropu, szybko po艂apa艂a si臋, 偶e co艣 jest nie teges. To by艂a kochana wariatka przez kt贸r膮 znalaz艂a si臋 tutaj na drugim ko艅cu 艣wiata, by wyleczy膰 j膮 z poprzedniego toksycznego zwi膮zku. Co chwila dobiega艂a teraz by wci膮gn膮膰 j膮 w taneczny trans. Chcia艂a ponownie odm贸wi膰 gdy go zobaczy艂a. Serce przyspieszy艂o, w oczach na chwil臋 pociemnia艂o, panika kt贸ra j膮 dopad艂a pchn臋艂a ja w obj臋cia Moni. Asia na chwil臋 wtopi艂a si臋 w t艂um erotyczne pl膮saj膮cych opalonych cia艂. X Dla 艁ukasza taniec to 偶ywio艂 w kt贸rym czu艂 si臋 jak ryba w wodzie. Jego obiekt po偶膮dania w艂a艣nie bawi艂 si臋 w najlepsze. Zam贸wi艂 sobie whisky i jeszcze jeden drink. Lawiruj膮c mi臋dzy rozbujanym p贸艂nagim towarzystwem, tanecznym krokiem dotar艂 do odwr贸conej Asi. - Przepraszam, pom贸偶 prosz臋- Asia odwracaj膮c si臋 z nag艂a ta艅czy艂a z nim face and face, a on wr臋czy艂 jej w zaskoczone d艂onie drinka. Monia ta艅czy艂a badawczo przygl膮daj膮c si臋 scenie. Za dobrze j膮 zna艂a by nie pozna膰 ma艣lanych czarnych i powi臋kszonych 藕renic przyjaci贸艂ki. Ta艅czyli tak w tr贸jk膮cie. Na stronie Asia robi艂a do Moni b艂agalne miny. Kolejna porcja alkoholu szumia艂a w g艂owie. 艢wiat wirowa艂, czu艂a 偶e wstawi艂a si臋, a on tu jest! Zachwia艂a si臋, czyje艣 mocne d艂onie chwyci艂y j膮 ratuj膮c przed niechybnym upadkiem. Sz艂a.. wok贸艂 pe艂no roz艣mianych obcych twarzy, muzyka ucich艂a i poczu艂a 艣wie偶y powiew oceanicznej ciep艂ej bryzy. 艁ukasz tak, to on j膮 prowadzi艂 poprzez noc. Kr臋ci艂o si臋 jej w g艂owie, nie zwa偶aj膮c na otoczenie Asia prowokuj膮co obj臋艂a, ch臋tne usta ca艂owa艂y usta, przechodz膮cy tury艣ci z zaciekawieniem spogl膮dali na migdal膮c膮 park臋. Blisko艣膰 Asi podzia艂a艂a szybko na 艁ukasza. Odnotowa艂 pot臋偶ny wzw贸d w spodenkach, Asia chwia艂a si臋 na nogach, 艣mia艂a co chwila lubie偶nie rozbawiona, korzystaj膮c z nocy 艁ukasz odci膮gn膮艂 ja w cie艅, napar艂 cia艂em i przycisn膮艂 j膮 do palmy. R臋ce bez problemu ponownie dzi艣 namaca艂y po艣ladki Asi, mamrota艂a co艣, pod os艂on膮 nocy zdj膮艂 bezbronnej kobiecie sk膮pe figi, czu艂 si臋 jak z艂oczy艅ca ale napr臋偶ony cz艂onek domaga艂 si臋 dra偶nienia. Namaca艂 w ciemno艣ci jaki艣 murek, przeni贸s艂 p贸艂przytomn膮 kobiet臋 i u艂o偶y艂 si臋 na gor膮cym mi臋kkim ciele, po偶膮danie zdominowa艂o zmys艂y i rozs膮dek. Zadar艂 zwiewn膮 sukienk臋 r臋k膮 poczu艂 mi臋kki wzg贸rek, Asia zasypia艂a, nie protestowa艂a na ingerencj臋 r臋ki w jej intymno艣膰, jeszcze chwila i um臋czony cz艂onek zatopi艂 si臋 w wilgotnej czelu艣ci Wzdechn臋艂a, nieprzytomny z podniecenia szepta艂 s艂owa mi艂o艣ci ca艂owa艂 ukochan膮 twarz, i coraz mocniej dociska艂 biodra, sk膮d do g艂owy dociera艂y raz po raz rozkosze z obj臋tego jej cia艂em cz艂onka. 艁ukasz potrz膮sn膮艂 jej twarz chcia艂 by by艂a 艣wiadoma ich zbli偶enia, Asia jedynie wydawa艂a nieartyku艂owane d藕wi臋ki jej cia艂o by艂o zdane na jego 艂ask臋. Bardzo pragn膮艂 si臋 spu艣ci膰 lecz tak naprawd臋 przysz艂o mu kocha膰 nieprzytomne dziewcz臋. Postanowi艂 zanie艣膰 do swojego pokoju i jak si臋 ocknie doko艅czy膰 dzie艂a. Niech臋tnie opu艣ci艂 jej wn臋trze. Wzi膮艂 na r臋ce i ruszy艂 do hotelu. - Asia! Asia! Us艂ysza艂 za sob膮 g艂osy, Mona dopad艂a - O bo偶e Asia szukamy ci臋! - daj j膮. Towarzystwo Asi porwa艂o moj膮 zdobycz Zosta艂em sam z艂y na los, jedynie cz艂onek w spodniach zdawa艂 si臋 krzycze膰 co innego. Barman zwinnie 偶onglowa艂 butelczyn膮, wok贸艂 panowa艂 nie do opisania ha艂as g艂o艣nej muzyki. 艁ukasz przekrzykuj膮c j膮 zam贸wi艂 kolejn膮 tym razem podw贸jn膮 whisky. Nieopodal siedzia艂y na wysokich sto艂kach barma艅skich dwie 艣niade roze艣miane cudzoziemki.- Two hot drinks for those ladies, please! . 艁ukasz z zaciekawieniem spogl膮da艂 na nieznajome dziewczyny, kt贸re zaskoczone otrzyma艂y drinki od barmana. Pomacha艂y zadowolone i dzi臋kuj膮c na migi zaprosi艂y do siebie. - Blanca, and Camila- bez ceregieli przedstawi艂y si臋. By艂y Hiszpankami i te偶 tak jak on wyskoczy艂y zaszale膰, momentami rozmawia艂y ze sob膮 w ojczystym j臋zyku 艣miej膮c si臋 bardzo. 鈥揊resko! Vamos a divertirnos! Blanca szczeg贸lnie obdarzona by艂a przez natur臋 w atrybuty kobieco艣ci. Podkre艣lona uroda sk膮pym ubiorem dra偶ni艂a i tak wystawione na pr贸b臋 dzi艣 zmys艂y 艁ukasza. Porwa艂y go do ta艅ca, czu艂 ich blisko艣膰 z ka偶dej strony, ich odciskaj膮ce nieskr臋powane mi臋kko艣ci cia艂a nieskr臋powani co chwila czu艂 na swoim ciele. cdn ps bledny a na marginesie da艂e艣 cho膰 rad臋 wej艣膰 na 艢nie偶k臋. Nie mam tu bynajmniej na my艣li kr贸lewny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Darju藕 przeszed艂e艣 sam siebie. Witam po weekendzie. Czekam ma kolejn膮 przygod臋.. Fajnie si臋 czyta,dreszcz emocji jest. A teraz do pracy na 7.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nudzisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skr贸膰 ten spam o po艂owe bo capiesz wilkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 jest tu bardzo zazdrosny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale dzisiaj cisza, czy藕by przed burz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takich opowiada艅 s膮 w necie tysi膮ce, o czym tu dyskutowa膰 i z kim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cudowne darjuz, cuuuuudooooowne! 馃槶 B艂agam, nie przestawaj! 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 najlepszy, 偶aden st膮d Ci nie dor贸wnywa艂, a by艂y ich dziesi膮tki 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te藕 mi si臋 podobaj膮 twoje opowiadania. Czekam na nast臋pne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt ci臋 nie zaprasza do dyskusji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie tutaj jest jaka艣 dyskusja ? :D I o czym ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzu膰 jaki艣 temat na co czekasz to mo藕e b臋dzie jaka艣 dyskusja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, dzi臋ki z idiotami nie dyskutuj臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Darjuz dlaczego te opowiastki mia艂yby kogo艣 wkurwi膰?

Udost臋pnij ten post

Hejka, dyskusja. czemu wku...膰 ? Wiesz nie brakuje tu os贸b na kt贸re dzia艂am jak p艂achta na byka, skoro tak na nich dzia艂am to czemu nie rozjuszy膰 ich swoim potokiem s艂贸w. Poza tym ja na prawd臋 mam wyjehane na to co kto pisze na m贸j temat. Nie wa偶ne czy to kto艣 z go艣cia , z pomara艅czy, czy niebieski prze艣miewczy bledny... Ja tu li tylko si臋 wyg艂upiam i to bez 偶adnych konsekwencji dla mnie. Je艣li za艣 kto艣 uwa偶a, 偶e lepiej napisze to niech napisze i tyle, s艂odko winna czy to ty podsune艂a艣 mi linka?. Mam na co艣 szczeg贸lnie zwr贸ci膰 uwag臋 bo tam jest 61 stron do przegl膮dania. Fragmenty pierwsze czyta艂em, s膮 napisane przez kobiet臋 to pewne. Fajne w sumie. Cho膰 od tych opis贸w te偶 nie ro艣nie nic w spodniach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂odko winnej nie ma na kafe od lat. Nikogo nie w*******z, raczej 艣mieszysz swoj膮 but膮 :) A ta osoba, kt贸ra Ci kadzi tymi pochwalnymi postami, to troll :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyg艂upiasz si臋, ale te wypocinki zajmuj膮 przecie偶 czas. Nie szkoda go dla nieistniej膮cej publiki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darju偶
Ale偶 czytam tw贸j wpis i wiem 偶e nie ja go napisa艂em, publika istotnie nie zachwyca brakuje mi np kamy, czy szkoda czasu? powy偶szy tekst powstawa艂 przez wiele dni po kawa艂eczku, wiec tak tego nie odczuwam, poza tym daje mi to pewien relaks, wiec nie odbieram to jako strat臋 czasu, nawet czujne polonistki wy艂apuj膮ce b艂臋dy dzia艂aj膮 mobilizuj膮co i edukacyjne, :) Poza tym zawsze nie wiadomo kto tu zagl膮dnie ... np ty.

Udost臋pnij ten post

co do buty, wiesz niestety nie odbieram tego deprecjonuj膮co, nawet uwa偶am, 偶e to po偶膮dana w pewnych sytuacjach cecha dla m臋偶czyzny. Czy偶 nie wymagana wr臋cz przy realizacji intymnego zbli偶enia, by bezczelnie nie bacz膮c na czasami b贸l bliskiej osoby wepchn膮膰 kawa艂ek swojego przekrwionego cia艂a w drugie cia艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Darju藕 my艣l臋,偶e do tego nie posun膮艂by艣 si臋. W stosunku do bliskiej ci osoby,na kt贸rej Ci zale藕y.Chyba, 偶e masz inne zdanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶yczliwy go艣膰
Darju偶 mam nadziej臋, 偶e wiesz, 偶e ta osoba to hejterka. Od dawna chce zniech臋ci膰 do ciebie i twoich kompan贸w ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kompani to ten kole艣 pisz膮cy z go艣cia i udaj膮cy kilka r贸偶nych kobiet ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"by bezczelnie nie bacz膮c na czasami b贸l bliskiej osoby wepchn膮膰 kawa艂ek swojego przekrwionego cia艂a w drugie cia艂o? " Nie, raczej nie o to chodzi, by pcha膰 mimo b贸lu bliskiej osoby. Buta nie jest cech膮 po偶膮dan膮 u nikogo. U Ciebie wida膰 brak znajomo艣ci kobiet przy jednoczesnym 艣wi臋tym przekonaniu o w艂asnej za/je/b/is/t/o艣ci. Przy Twoim wieku ju偶 mocno nie g贸wniarskim robi to sm臋tne wra偶enie. Kobiety w wi臋kszo艣ci kr臋ci co艣 innego - interakcja, dialog, emocje. Nie opowie艣ci o wakacyjnych wyczynach jakiego艣 艁ukasza, kt贸rych w sieci jest na p臋czki, odbierane my艣l臋 jako fantazje pana w wieku 艣rednim. Nie bez powodu nie ma tu ju偶 kobiet pr贸cz tego dziwnego trolla. Ale to tylko moje przemy艣lenia.

Udost臋pnij ten post