Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Opakowanie Antyperspirant znajduje się w 250 ml buteleczce. Opakowanie jest świetnie zabezpieczone tzw. blokadą. Jednym przesunięciem zakrętki możemy zamknąć bądź otworzyć "oczko" przez które uwalniany jest produkt. Takie patent świetnie sprawdza się w podróży. To także dobra ochrona przed dziećmi. Konsystencja Antyperspirant występuje w formie sprayu. Nie jest zbyt leisty. Nie spływa spod pachy. Szybko się wchłania. Zapach Zapach produktu przypadł mi go gusty. Jest świeży, kwiatowy, nie duszący. Po prostu bardzo ładny. To mocny punt tego kosmetyku. Długo utrzymuje się na skórze. Stosowanie Antyperspirant rozpyla się z odległości około 15 cm wyłącznie na skórę pod pachami. Nie należy go stosować w przypadku jej podrażnień lub uszkodzeń. Działanie Antyperspirantu używałam już kilkukrotnie. Za każdym razem świetnie się spisywał. Nie wiem czy określiłabym jego działanie na dokładnie 48 godzin. Wiem jedno zapewniał ochronę przez bardzo długi czas. Nie podrażniał, ani nie uczulał, a ja czułam się świeżo i pewnie. Najistotniejsze jednak było dla mnie to czy produkt faktycznie nie pozostawia śladów. Zarówno na czarnych jak i białych ubraniach nie zaobserwowałam ich. Antyperspirant naprawdę nie pozostawia ani żółtych ani białych zacieków. Wszystko było zgodnie z obietnicami producenta, dlatego też sięgnę po niego ponownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach