Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto lecial z dzieckiem ryanairem

Polecane posty

Gość gość

lece pierwszy raz na wakacje z moja córką 6 lat i moimi rodziami 27lipca, i tak patrzę na wiadomość którą dostałam do potwierdzenia rezerwacji i ja mam miejsce 30D,29D a ona 30E,29E i nie rozumiem jak to jest bo to są 4 miejsca i nie koło siebie,a wcześniej nie rezerwowałam miejsc

Gość gość
a konkretniej chodzi mi o to które miejscą są przy locie a które przy powrocie,bo to na takiej zasadzie.Wcześniej źle to ujełam i wyszło inaczej

Gość gość
To sa miejsca dla 4 osób przecież

Gość gość
Nie rozumiem o co ci chodzi, przecież to sa miejsca obok siebie,

Gość gość
No i dobrze. Jesteście obok siebie. Numerki to rzędy na szerokość a literki na długość. Np 30 d i 30 e to miejsca obok siebie

Gość gość
Czyli siedzi kolo ciebie jest rzędami 30abc i 30def, jak w dwie strony to znaczy ze z powrotem macie miejsce w rzędzie 29 tez obok siebie

Gość gość
|Po prostu lecę pierwszy raz i nie wiem jak to się odbywa,a nie rezerwowałam konkretnych miejsc. Weszłam też na swój lot na stronie i czy rezerwując miejsce na stronie trzeba za nie od razu zapłacić-chodzi o dziadków aby siedzieli też koło nas. I nie wiem czy na lotnisku facet nie powoedział,że się nam jedno miejsce dodatkowe należy,.Nie wiem jaki jest rozkład miejsc w samolocie

Gość gość
Wpisz w gog Ryanair miejsca w samolocie i ci sie wyświetli przekrój. Żeby kupić dziadków obok siebie to musisz płacić chyba że już dostali przy odprawie przydzielone miejsca, a jeśli kupowałas bilety na 1 rezerwacji to zazwyczaj komputer przydziela kolejno miejsca obok siebie

Gość gość
Sa po 3 fotele, Ty masz obok z dzieckiem, Bo kupując bilet wpisałaś jego dane i system zapewne od razu wyznacza obok - to dziecko, wiec nie moze siedzieć gdzieś tam. Co do wybranych miejsc odgórnie to na pewno jest chwila czasu na zapłatę. Wejdź Sobie na stronę ryianair i wejdź na czat - na żywo porozmawiasz z pracownikiem, oni ci odpowiedzą na wszystko

Gość gość
kupowaliśmy bilety na lotnisku i facet powiedzial.że przy odprawie zostaną dla nich przyznane miejsca losowo i być moze beda kolo siebie jak jest odprawa zrobiona razem

Gość gość
O to mam miejsce na samym końcu prawie.A jest tam blisko do WC przynajmniej